Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baliklar tavalik,mangallik degil
10/7/2010 cumartesi...
Saat:19:30...Limandan ciktiktan sonra,paragat atma saatine kadar ,sinagrite sirti yaptik.Vurus almadikSnifsinf.Hakan ,bacanagi ve Serkan mirmir merasina capayi atip.oltaciliga hazirlaniyorlardi.
Saat:20:45...Guner ile paragatlari atmaya gittik.
Saat:22:00..Paragatlari attiktan sonra,yanimizda mamunumuz vardi,biraz mirmira takildik.
Saat:00:00..Bir tavalik kadar mirmir tuttuktan sonra,evin yolunu tuttuk.Hakan`lar sbaha kadar oltaciliga kalacaklardi.

11/7/2010 Pazar...
Saat:06:45...Serkan`larin yanina gidip,oradan onlar ile beraber paragatlari toplamaya gittik.Paragatlarda bekledigimiz buyuk boy balik yoktu.Fakat yeterli balik vardi.Daha cok karagoz,melanur ,istavrit cikan baliklardi.
Saat:08:30...Toplamayi bitirdikten sonra,deryanin ortsinda sabah kahveleri Kahveicildi.Deniz cok guzeldi.Bir an telefon caldi.Arayan Burhan ,sirtide lufer tuttugunu soyluyorduHi.
Saat:09:00...Luferlerin bulundugu merada sirtilerimiz salmis,bizde kismetimizi aramaya baslamistik.Ilk luferi Guner`in oglu Egemen tuttu.fakat gelirken oyle bir atladi ki,balik kactiSnifsinf.Kismet degilmis.Devaminda cikan 2 luferi Egemen cikardi.Guner ise 3 tane iskarmozu tekneye aldi.Luferlerin boylari fazla buyuk degil.
Saat:09:45...Bu kadar yeterli dedik,sirti yaparak rotamizi limana cevirdik.

Bundan iyi avlar sizlerin olsun76.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Son foto....pc`ye yukledikten sonra dikkatimi cekti...bir anlam veremedim....SiyirdimHappy

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
başlık doğru tavalık mangallık hepsi var bereketli ve afiyet olsun faruk abi SeerfAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Faruk abi bereketli olsun kısmet güzelmiş afiyetleSeerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
fish or die yazdı:başlık doğru tavalık mangallık hepsi var bereketli ve afiyet olsun faruk abi SeerfAlkis

ustam61 yazdı:AlkisTebrikler Faruk kardeş.maşallah epey kısmetliymişsiniz.epey tavalık çıkmış.ne tavalığı ya.bu bir balıkcı dükkanının sermayesi.bizim buralardaki balıkcılar ancak bu kadar balık koyabiliyor tezgahlarına.bi garibanın sermayesi bu kadar balık.
Tekrar tebrikler.daha bol ve daha irileri rastgelir inşallah.AlkisSeerf

HAŞİM77 yazdı:Faruk abi bereketli olsun kısmet güzelmiş afiyetleSeerf
Murat,Hayrettin,Hasim..
hepinize tesekkur ederim..
sizlerede rastgele
sadece adamlara bir cevap goremedimSiyirdim
Bul
Faruk,bana sorarsan hem tavalık hemde mangalığı beraber almışsınızAlkisGüneri Enezden çok İmaret avlarında görüyorumHappyhaksızda değil hani Egemenle beraber keyifli balıkcılık yapmışlarAlkisbu arada paragat ganimetlerini toplarken iyi yorulmuşdurSiyirdimfotoyu çeken Egemen oldukca ustaymışSiyirdimbereketli avlarınızın devamına inşallahGulumseafiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,bana sorarsan hem tavalık hemde mangalığı beraber almışsınızAlkisGüneri Enezden çok İmaret avlarında görüyorumHappyhaksızda değil hani Egemenle beraber keyifli balıkcılık yapmışlarAlkisbu arada paragat ganimetlerini toplarken iyi yorulmuşdurSiyirdimfotoyu çeken Egemen oldukca ustaymışSiyirdimbereketli avlarınızın devamına inşallahGulumseafiyetler olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..sizlerede rastgele
Guner 1 hafta icin ailesini ziyarete geldi..
bu aksam Enez`e oradanda Istanbul`a gidiyor..
yorgunluk vardi,cunku ...
cumartesiden basliyarak ..sirti ile,paragatlari atmak,mirmira olta,pazar sabahi erken kalkip,paragatlari toplamak..devaminda yine sirti...Siyirdim
bekle sana bir yorgunluk fotosu gostereyimSiyirdim

Bul
Son zamanların en bereketli günlerinden birini yaşamışsınız tebrikler kaptan.''Ustam'' Hayrettin'in yorumuna katılıyorum,bizim mahallenin balıkçısı Tamer'in tezgahında bile kültür ve ithal hariç balık yok..[Resim: icon7.gif]
Önceki denemelerinde lüferin oraya pek girmediğini söylerdin (yanlış hatırlamıyorsam) Egemen birini kaçırıp ikisini tekneye aldığına göre sırtıda nasıl bir sahte kullandı seninkilerden farklımıydı yoksa takımlar seninmiydi kaptan..
''Eğik adamlar''a gelince ;
Serkan'ların tekneye bağlanmışsınız; sizin tekneyi yandan kaldırıp künde attırmasın diye mi ?Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Son zamanların en bereketli günlerinden birini yaşamışsınız tebrikler kaptan.''Ustam'' Hayrettin'in yorumuna katılıyorum,bizim mahallenin balıkçısı Tamer'in tezgahında bile kültür ve ithal hariç balık yok..[Resim: icon7.gif]
Önceki denemelerinde lüferin oraya pek girmediğini söylerdin (yanlış hatırlamıyorsam) Egemen birini kaçırıp ikisini tekneye aldığına göre sırtıda nasıl bir sahte kullandı seninkilerden farklımıydı yoksa takımlar seninmiydi kaptan..
''Eğik adamlar''a gelince ;
Serkan'ların tekneye bağlanmışsınız; sizin tekneyi yandan kaldırıp künde attırmasın diye mi ?Siyirdim
tesekkurler Mehmet abi...sizlerede rastgele
Hayrettin ile yorumlarinizi okudum..yapmayin abi..o kadar degil..
evet ,gecen sezon lufer hic ugramadi,dogru hatirliyorsun,ve bu durumdan cok sikayetciydik..genelde sonbaharda gelen lufer bu sene erken geldi..insallah biraz misafir ederiz buralarda..
sirtiler benim sirtilerdi...
burada ,iki ayni derinlikte giden sirti..
bir konuya dikkat cekmek istiyorum..
Egemen`de gumus sahtesi,Guner`de ise..o sahteki her seyi tutuyordu..iste o sahteye lufer atlamadi..cok ilginc..
egik adamlar aciklaman cok guzelHappy
neden oyle durdugumuz simdi hatirladim..ve kendimize guluyorum..
Egemen fotoyu cekerken,babasinin foto karesinin disinda kaldigini soyluyordu..bizde karenin icine girmeye calisiyoruzHehe

Bul
hem tavalık hem ızgaralık hem buğulamalık balık çıkmış faruk abi her zamanki gibi harika iş yapmışsınız,
eğik insanlar 2 değil abi herkes yamuk duruyor resimde Gulumse
afiyet olsun rastgele Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30.11.2014 Balıklar son dakikada Coştu yalnız balıkçı 21 2,638 06-12-2014, 20:25
Son Yorum: yalnız balıkçı
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,347 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  Oltama gelen çeşitli balıklar. Torik Orhanbaba 34 4,572 27-11-2012, 09:02
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Bir tavalik balik... Albatros-gr 30 4,721 27-09-2011, 22:49
Son Yorum: bahriyeli
  Artik baliklar sepette... Albatros-gr 27 3,575 21-09-2011, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  tuzladan balıklar... kaya 23 3,932 31-08-2011, 15:06
Son Yorum: Albatros-gr
  tavalık Can ARSLAN 24 3,540 31-08-2009, 00:43
Son Yorum: Can ARSLAN
  Bir paragat=bir tavalik Albatros-gr 43 5,715 18-08-2009, 01:49