Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Raporum 26 Temmuz 2011
Değerli abilerim ve dostlarım bu ilk raporum ama inş. daha fazlasıda olacak. sıcaklardan ve işlerin sitresinden bir nebze de olsa kurtulmak için gündüzden planladım akşama takılıyım biraz dedim ve 3 paket boru kurdu siparişi verdim. işleri ayarladıktan sonra yemleri alıp takımları toplayıp doğru yola çıktım.21.00 sıralarında mekanımdaydım.darıcalı ahmet abi çoktan gelmiş ve yerimi ayırmıştı sağolsun.hemen takımları açıp yemleyip fosforu takıp yolladım 2 kamışıda suya. Ahmet abiye dedim abi bu akşam için varmı bi düşüncen diye oda inşallah güzel bir av olur dedi. ve fazla zaman geçmeden 2 şamandırada dans etmeye başladılar. hemen toplamaya başladım arkadaşları nacizane livarımda(yoğurt kovası Smile). aradan biraz zaman geçmişdi ki aklıma sigara geldi saate baktım saat 22.00 sularını gösteriyor.dedimki bu akşam sandalyem bi işe yaramayacak. bi oltayı çekiyorum birini atıyorum. ama küçük oltamdaki takım canımı sıkmaya başlayınca takımları suda bıraktım hemen ayak üstü yeni bir takım hazırladım.hemen değiştirip yemleyip saldım suya.o dakikadan sonra herşey rayına oturmuştu. balıklar her iki oltada 3'er li 4'erli geliyodu. Bi ara baktım saat 23.00 ü geçiyor. Ahmet abi de bi taraftan diyor mehmet Eşkina takımını at artık suya vakti gelmiştir ama ben balıktan fırsat bulamıyorum ki diğer oltayı açıyım. ama dedim bu takımlar suda kalsın ben diğerini açıyım. Eşkina takımını açtım diğer oltayıda saldım kayaların önüne. istavritlerle ilgilenmeye başladım. saat artık 01.00 gibiydi Ahmet abi benden bukadar dedi toparlandı evin yolunu tuttu.(anlaşılan yenge o kadar müsade etmişti.)Siyirdim o gittikten hemen sonra baktım Eşkina takımının olduğu olta gezinmeye başladı. şuna bi bakim dedim ve baktım ucunda var bi ağırlık. Sanırım yavru bu dedim ve aldım kenara. ve dediğim gibi de oldu yavru bir eşkina ama kancayı öyle bir yutmuşki ne mümkün balığa zarar vermeden kancayı çıkarmak. dayanamadı tabi oda bu kadar arbedeye ve mecburen kovada ki yerini almak zorunda kaldı. biraz daha takıldıktan sonra saate baktım saat .03.00 ü gösteriyor.yemlerimde zaten bitti ama balık hala geliyor. bu gecelik yeter dedim ve son balıklarıda aldıktan sonra oltalarımı topladım. ve evin yolunu tuttum. eve geldim balıkları saymak geldi aklıma çocukca biraz belki ama tam olarak 230 tane istavrit + 1 tane yavru eşkina vardı kovada. mekanda foto çekemedim fırsat bulupta bende evde çektim 2 tane foto. balıkları poşetleyip buzluğa yerleştirmemle o geceki balık avımda sona ermiş oldu. umarım telaffuzda bi yanlış yoktur. İlk rapor için yeterlidir sanırım.Herkese rastgele.mutlaka yorumlarınızı bekliyorum.

Yem: Boru Kurdu
Takım: 5 kancalı Şamandıralı takım

(Fotolar Cep Telefonu İle Çekildi.Fotoğraf makinam hasar gördü.Kusuruma bakmayın.)

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
mehmet kardeş çok güzel balık almışsın tebrikler ,paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:mehmet kardeş çok güzel balık almışsın tebrikler ,paylaşım için tşk.

Eyvallah Selim abicim.Umarım beğendirmişimdir.
afiyet olsun mehmet.taze istavrit yemesi güzel olur Smile
Bul
Mehmet ilk raporun bir harika vede bol istavritli olmuş,
bundan sonraki avlarında böyle bol balıklı geçmesi dileklerimle afiyet olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İlk raporun hayırlı olsun, inşallah devamı da gelir.
5 kancalı şamadralı takım kullanmışsın, pek anlamadım, kusuruma bakma, istavritler hep boru kurdu ile mi tutuldu yoksa çapari de kullandın mı?
Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
maceratorr yazdı:afiyet olsun mehmet.taze istavrit yemesi güzel olur Smile

Eyvallah Rıfat abi, bir kaç akşam içinde sofrada yerini alırlar sanırım. taze olması bi başka oluyor tabikide...Wink
Mehmet tavalıklar çıkmış afiyetle.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Mehmet ilk raporun bir harika vede bol istavritli olmuş,
bundan sonraki avlarında böyle bol balıklı geçmesi dileklerimle afiyet olsun..AlkisAlkis

Sağol Ahmet abi, elimden geldiğince düzgün bir şekilde hazırlamaya çalıştım raporu. dediğin gibi inş. bundan sonrakilerde böyle bol ve hayırlı geçer..Smile
OZGUR__C yazdı:Sağol Ahmet abi, elimden geldiğince düzgün bir şekilde hazırlamaya çalıştım raporu. dediğin gibi inş. bundan sonrakilerde böyle bol ve hayırlı geçer..Smile

İnşallah Mehmet,
Bizlerde senin yolladığın raporları keyifle okuruz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  06.10.2016 ilk raporum ormanci61 14 957 11-10-2016, 15:48
Son Yorum: kengin
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,232 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  08.02.2013 Av raporum Antepli 27 38 4,310 17-02-2013, 13:55
Son Yorum: Antepli 27
  Sonunda İlk Balık Raporum.... Gkmn34 19 2,567 02-11-2012, 19:07
Son Yorum: tahsinmersin
  xfisher 28.10.2011 KANDİLLİ VANİKÖY BALIK SHOW :) xfisher 41 6,850 31-07-2012, 09:45
Son Yorum: BABUÇ
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,583 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  tahsinmersin 22.12.2011 tahsinmersin 35 5,248 28-12-2011, 23:15
Son Yorum: tahsinmersin
  30/11/2011 MaVrUşGiL BoSpHoRuS MaVrUşGiL 38 6,110 03-12-2011, 22:36
Son Yorum: bahriyeli
  Bayram bereketi 08/11/2011 makineci 26 4,147 18-11-2011, 10:37
Son Yorum: SerenaY66
  9/11/2011 Albatros-gr mirmir avi Albatros-gr 48 7,647 17-11-2011, 16:01
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü: