31.10.2012 saat 6 gibi yeniköy-tarabya arası dün gece gördüğüm mekana gittim,ilk önce sağı solu kolaçan ettim millet nasıl avlanıyoır diye sonra çıkartım takımları fakat taze istavritim olmadığı için oradakiler yakalayamassın gibi laflar söyledi ama gelmişim oraya kadar denemeden dönermiyim hiç. Neyse takımı hazırladım ama benim mantarlı takım kısa geldi bi baktım malzeme çantasına hepsi aynı yanımda bir abi firdöndü takıp 1 kulaç kadar ek yap dedi bende öle yaptım ve bayat istavritten kesip saat 18:30 gibi salladım suya ilk vuruşta aldım güzel bi balık tekrar salaldım gene aldım derken saat 20:30 a kadar güzel balık aldım yanımdaki abi ben o takımın iş yapacağını hiç düşünmemiştim diye itirafta bulunda ben balıkları çekerken neyse sonrakı zamanlarda balık kesil de bende bukadarı kafi artık ayrılma vakti deyim topladım takımları ama ben toplanırken millet balık almaya başlamıştı içimden kısmetim bana yeter deyim evin yolunu tuttum.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, yanlız ana bedende 028lik misina kullandığım için parmağımı zedelemişim bu gün 35likle şok yapacağım 5 metre kadar ince misina zor oluyor atışlarda tabi birde adam gibi mantarlı takım da yapmak şart..