Yorumları: 6,298
Konuları: 143
barış abi tebrikler çupralar süper,bizim buralarda yengeç bulamıyoruz.bulsak bende deneyeceğim.kullandığın yengecin boyu hakkında bilgi verebilirmisin
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yengeci nasıl taktığımın fotoğrafını çektim ama belli olmuyor. o yüzden yükleyemedim. ben yengeci sağ arka bacağından iğneyi sokuyorum sol ön bacağının olduğu yerden üst kabuktan çıkarıyorum. bence en etkili yöntem bu.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANTALYALI07 yazdı:barış abi tebrikler çupralar süper,bizim buralarda yengeç bulamıyoruz.bulsak bende deneyeceğim.kullandığın yengecin boyu hakkında bilgi verebilirmisin
Aytekin çupra her mevsim değişik yem isteyen bir balıktır. mesela 1 ay önceye kadar hayvan yengeç yemiyordu. havaların ısınmasıyla yengeç yemeye başladı. Şu sıralar baş parmagının tırnağı kadar olan yengeçleri yer. teşekkürler
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bucalı yazdı:Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Yengeci nasıl taktığımın fotoğrafını çektim ama belli olmuyor. o yüzden yükleyemedim. ben yengeci sağ arka bacağından iğneyi sokuyorum sol ön bacağının olduğu yerden üst kabuktan çıkarıyorum. bence en etkili yöntem bu.
bi deneyeyim barış,teşekkürler.
LeVrEkCi yazdı:bi deneyeyim barış,teşekkürler.
Sinariti aldığın bölgelerde dene bence abi.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
barış bugün yemci faruktaydım çok güzel mamunlar vardı almadım yolum uzakdiye.sülünez aldım.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Tebrikler Barış.Çok güzel av yapmışsın.Daha ne olabilirki.Devamı dileklerimle afiyet olsun

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
bucalıfikret yazdı:barış bugün yemci faruktaydım çok güzel mamunlar vardı almadım yolum uzakdiye.sülünez aldım.
sen oraya canlı mamun götürsene be abicim.. buzluğa koyup canlı tutarsın 2 gün. bir daha ki sefere bende geleceğim cikoyu ziyarete..
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Barış.Çok güzel av yapmışsın.Daha ne olabilirki.Devamı dileklerimle afiyet olsun 

teşekkürler Ufuk hocam.