Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevgili İstavrit Balığı
afala yazdı:Gurhan denizin kurufasulyesi o millet onu bulmak için neler yapıyor .....

Reis güvecte kurufasulyeye hiç itirazım yok ama onun avına çıkmadım ki. Bir hafta eşkina rüyasından sonra kuru fasulye gelince hayal kırıklığı yapıyor böyle. Bobo
Bul
Evet olur o kadar bende gecen iştavrit arıyordum birden kesti bir daha aradık bulamadık ne yapacaksın ne buldu isen onu tutacaksın denizde kanun bu72
Bul
afala yazdı:Evet olur o kadar bende gecen iştavrit arıyordum birden kesti bir daha aradık bulamadık ne yapacaksın ne buldu isen onu tutacaksın denizde kanun bu72

Reis şimdi jeton düşüyor bende. Acaba iştavritte kestiği zaman cıkıp rapala, slikon balık falan gezdirseydim ne olurdu diye sormaya başladım kendime. Ben bu balıkçılık işini öğremecem ama ne zaman bakalımAptalkafam
Bul
Evet meraya baska balık girmiş olur dışli öteki balıklar kaçar ...
Bul
gel git dediğiz şey her denizde aynı anda olmaz
narlıda da yoktu gel git de deniz akıntısı çok olur ve balık gerçekten tutulmaz.bizim balık tutamamızın sebebi çok durgun  hava ve yakamozdu iddamı sürdürüyorum çünkü başıma çok geldi burada yeni olsamda 30 senedir balık tutarım vede denizde balık tutmayı çok severim ve başarırım da.yakomoz dibe kadar aynı şekilde demam eder ve balığı kaçırır.bu benim kendi iddam.herkese rastgele birde balık tutmanın şekli değişti eskiden boru kurdumu vardı.deniz anasıyla 5 sene öncesine kadar kim karagöz tutmuş balığın yem anlayışınn değiştirdik.midye ve karades si unuttu balıklar.her balık her zaman aynı yemi yemez.yağlanacağı zaman başka şimdi başka yem yer.bu da bir sebep olabilir.gürhan görüşmek üzere biz senle allah kısmet ederse çok balık tutarız.
Bul
YAV GÜRHAN ABİ BEN OKADAR DEDİM DİMİ SANA EŞKİNA GELMİYOR ARTIK DİYE BAK BENİM SÖZÜMÜ DİNLEYİM AKŞAM ÜSTÜ GELSEYDİN AÇIĞA EN AZINDAN İSTAVRİTİ ALIRDIN MADARA DA OLMAZDIN DİMİ Smile NEYSE BUNDAN SONRA ARTIK İSTAVRİT ZAMANI HİÇ BEKLEMEY GEREK YOK EŞKİNA KARAGÖZ BAK BENİM KAYINPEDER ANLATA ANLATA BİTEMİYOR CUMARTESİ AKŞAMINI YAV ADAM 4 LÜ 4LÜ ÇEKTİ VALLA İSTAVRİTLERİ GEL SEN BENİ DİNLE TADINA GÜZEL İSTAVRİTİN ABİ BOŞVER EŞKİNAYI KARAGÖZÜ Smile SİZİ KIYIDA GÖRDÜKÇE ÜZÜLDÜM DOĞRUSU SmileİŞİN ŞAKASI KISMET İŞİ BİLİYON ABİ BU İŞLER İNŞ.OLUR AMA SEN GENEDE BU KARDEŞİNİN SÖZÜNÜ DİNLE OKEY
Bul
azı begenmeyen çogu bulamaz bu lafı çok kullanıyorum babamda çok kullanır vede dogrudur istavriti begenmeyen gürhana eşkinada hayal olmuş bol istavrit var tutsana kardeşim istavritleri Smile))))))))))))))
yakomozda gece balık yapılmaz ayda balık dagılır çünkü heryerde ışık vardır haa %100 olmaz demiyorum ama şansa olursa olur ay olmadıgı zaman şans yükselir hem lüfer için hemde eşkina levrek için.
Bul
levrekci yazdı:azı begenmeyen çogu bulamaz bu lafı çok kullanıyorum babamda çok kullanır vede dogrudur istavriti begenmeyen gürhana eşkinada hayal olmuş bol istavrit var tutsana kardeşim istavritleri Smile))))))))))))))
yakomozda gece balık yapılmaz ayda balık dagılır çünkü heryerde ışık vardır haa %100 olmaz demiyorum ama şansa olursa olur ay olmadıgı zaman şans yükselir hem lüfer için hemde eşkina levrek için.

Eeee balıkçı olacaz madem bunlar da olacak.Bobo
Ama ben de bir gün buraya karagözü, eşkinayı dizerim inşallah. Bakarsın bu yaz lüfer, levrek de kısmet olur. o zaman livarı BoranMursel e taşıtacam heheheheBoboBobo
Bul
boranmursel yazdı:YAV GÜRHAN ABİ BEN OKADAR DEDİM DİMİ SANA EŞKİNA GELMİYOR ARTIK DİYE BAK BENİM SÖZÜMÜ DİNLEYİM AKŞAM ÜSTÜ GELSEYDİN AÇIĞA EN AZINDAN İSTAVRİTİ ALIRDIN MADARA DA OLMAZDIN DİMİ Smile NEYSE BUNDAN SONRA ARTIK İSTAVRİT ZAMANI HİÇ BEKLEMEY GEREK YOK EŞKİNA KARAGÖZ BAK BENİM KAYINPEDER ANLATA ANLATA BİTEMİYOR CUMARTESİ AKŞAMINI YAV ADAM 4 LÜ 4LÜ ÇEKTİ VALLA İSTAVRİTLERİ GEL SEN BENİ DİNLE TADINA GÜZEL İSTAVRİTİN ABİ BOŞVER EŞKİNAYI KARAGÖZÜ Smile SİZİ KIYIDA GÖRDÜKÇE ÜZÜLDÜM DOĞRUSU SmileİŞİN ŞAKASI KISMET İŞİ BİLİYON ABİ BU İŞLER İNŞ.OLUR AMA SEN GENEDE BU KARDEŞİNİN SÖZÜNÜ DİNLE OKEY

Kolay tabi dimi at çapariyi çek 4 er 4 er istavriti. Ben sabır işini seviyorum kardeşim, istavrit bedava tersiz geliyor bana. Ben zora talibim. O eşkinaları, karagözleri çekersem boynuna asacam senin kolye gibi, köftehor miço seni BoboBobo
Bul
valla gürhan bazı olaylarla insanlar anılır habern olsa daha öncelerden örnekleri var martı tutanlar saçını kazıtacaklar gibi sende müthiş istavritçiye çıkmasın adın bence bu konuyu unutturmaya bak sen anma bile heheheheeeh BoboBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,338 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,323 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  Sevgili amatör balıkçı arkadaşlarım, Allahaısmarladık.:) Torik Orhanbaba 1 1,382 17-03-2013, 12:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,027 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,047 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  E son ve en büyük trofemi sizlerle aylaşmak istedim sevgili deniz dostları efsane 25 4,256 30-09-2012, 23:49
Son Yorum: makineci
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 6,704 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  Baligi dipten aldik Albatros-gr 59 7,826 07-04-2012, 15:21
Son Yorum: Albatros-gr
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,526 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  ISKARMOZ balığı Avı ve tesadüfen AKYA!!.Avı rauf 17 5,779 30-06-2011, 21:21
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi