Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevgili İstavrit Balığı
  Canım kardeşim istavrit.
  Biliyorsun 1 haftadır bu cumartesi gece avı yapacaz da eşkina tutacaz diye bekliyoruz. Bu maksatla 9 kişilik kadro kurup 20 paket kurtla tam techizat C.tesi 17:30 oltalarımızı sallamışız. 1 nolu iğnelerimizle eşkina bekliyecez sen çıkıp geliyorsun ve 1 nolu iğnelerimize atlıyorsun. Hadi idare edelim akşam ezanına kadar bu gider yerine eşkina gelir diyoruz ve senin canını yakmayalım diye çapariye bile dönmüyoruz. Ama sen bıkmadan gecenin 24:00 üne kadar utanmadan 1 nolu iğneleri rahatsız etmeye devam ediyorsun. Tam eeeh yeter be kardeşim deyip çapariye dönüyoruz bu defa dalga geçer gibi çekip gidiyorsun.
   Sana olan hırsımdan sabahın 9 una kadar denizde kaldım .Böyle bir gecede, böyle bir denizde, bu canlı canlı boru kutlarıyla, bu takımlarla, bu kadroyla 3 adet orta boy eşkinayla dönülürmü be kardeşim. Bu rezaletin tek sorumlusu olarak seni görüyorum. Bundan böyle düşmanız kardeşim, bir müddet görüşmeyelim mümkünse. Bundan böyle balıkcı tezgahında bile cıkma karşıma...88YeterSuper
Bul
ıstavritde küserse tezgahdada bişey kalmaz aman ha...............
Bul
ceyhan balık yazdı:ıstavritde küserse tezgahdada bişey kalmaz aman ha...............

Bana küssün de herkese rastgelsin. Ben kinciyimdir, istavritin yaptığı yanlışı unutmam Bobo
Bul
takma kafana gürhan biz oradan bu kadroyla illaki eşkina alırız.azmeden betonu bile delermiş ordan olmazsa gemlikten alırız ama alırız.ben bu akşam istavritleri , senin için yerim birdaha gelmemesi dileğiyle sana rastgele.çaparide gelsinler. çok ii dayanmışsınız saat 9 kadar helal olsun birdaha söylüyorum bence yakomozda balık yapmıyooooo,bana katılanlar deneyenler yazsın da öğrenelim.
Bul
Gürhan şu sıralar sular hareketli gel gitin yanı sıra akıntı çok ben bu yüzden daha balığa bile asılmıyorum. Önümüzdeki 15 gün sonra düzelir. İstavrite kızma o çok önemli balıktır. Ayrıca bir numaraya not yazmayı denesene seni rahat bıraksın
Bul
iskorpitix yazdı:takma kafana gürhan biz oradan bu kadroyla illaki eşkina alırız.azmeden betonu bile delermiş ordan olmazsa gemlikten alırız ama alırız.ben bu akşam istavritleri , senin için yerim  birdaha gelmemesi dileğiyle sana rastgele.çaparide gelsinler. çok ii dayanmışsınız saat 9 kadar helal olsun birdaha söylüyorum bence yakomozda balık yapmıyooooo,bana katılanlar deneyenler yazsın da öğrenelim.

Serkanın tabiriyle ; Ben balıkçıyım, ben dayanırım. Bobo
Yahu hepsini bir kenara bıraktım ömrümde rastlayacagım en güzel yemlerdi ve en az 10 paket sabah balıkcılarına dağıttım hala canlılardı. Hiçbirine yanmasam elimde patlayan yemlere yanarım. Bu arada xx üstadın yazısını oku balık niye yokmuş. Ben daha önce yakamozda balık tutttuuum. Tek sebep yakamoz olamaz. Gün batımından gece yarısına kadar ay yoktu ortada gökte yıldızdan başka bir şey yoktu. Yakamoz yok denecek kadar azdı. Bence de gelgit ve buna baglı akıntılar vs olabilir akşamki facıanın müsebbibi. Bütün istavritler senin olsun, ben eşkina, karagöz isterem...BoboBobo
Bul
xxl üstad yazdı:Gürhan şu sıralar sular hareketli gel gitin yanı sıra akıntı çok ben bu yüzden daha balığa bile asılmıyorum. Önümüzdeki 15 gün sonra düzelir. İstavrite kızma o çok önemli balıktır. Ayrıca bir numaraya not yazmayı denesene seni rahat bıraksın

Üstad teşekkür ederim yüreğime su serptin. Gerçi akşamki durum cok sacmaydı. Dalga sıfır, deniz çarşaf gökte ay yok tam eşkina havası. Ama gel de cöz bu işi..???Aptalkafam
Semih'in aksine ben de gelgit vs. gibi sebeplere baglıyorum bu işi, ha bir de şu sebepde olabilir yan kayıktaki gürültüden de eşkina alamamış olabiliriz. Balık çekemeyince adamlar işi halk müziği konserine döktüler. Ses de güzel olsa neyseBoboBobo
Bul
Hikaye güzelde istavrit karanlıkta çapariyi görmez ki... Smile
Bul
GURHAN yazdı:
xxl üstad yazdı:Gürhan şu sıralar sular hareketli gel gitin yanı sıra akıntı çok ben bu yüzden daha balığa bile asılmıyorum. Önümüzdeki 15 gün sonra düzelir. İstavrite kızma o çok önemli balıktır. Ayrıca bir numaraya not yazmayı denesene seni rahat bıraksın

Üstad teşekkür ederim yüreğime su serptin. Gerçi akşamki durum cok sacmaydı. Dalga sıfır, deniz çarşaf gökte ay yok tam eşkina havası. Ama gel de cöz bu işi..???Aptalkafam
   Semih'in aksine ben de gelgit vs. gibi sebeplere baglıyorum bu işi, ha bir de şu sebepde olabilir yan kayıktaki gürültüden de eşkina alamamış olabiliriz. Balık çekemeyince adamlar işi halk müziği konserine döktüler. Ses de güzel olsa neyseBoboBobo
Gürhan kardeş aşağıdaki akıntılar suda bulanma yapar ve dip balıkları inanılmaz bir şekilde yem yemezler yatarlar denizin liman olmasının bu işle ilgisi yok. Ayrıca Eşkina çipura ve levrek gibi balıklar gürültülü ortamdan hemen uzaklaşırlar Sizin teknede yaptığınız ufak bir gürültü aşağıya büyüyerek gider. Ben Şimdi ALTAY'ın maçına gidiyorum. İnşallah kazanırız sonra görüşürüz
Bul
Çımariva yazdı:Hikaye güzelde istavrit karanlıkta çapariyi görmez ki... Smile

Hüseyin acemiyiz tamam da o kadar değil Bobo çapari yemliydi yahu....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam suyu istavrit yalova tatar 13 1,338 29-06-2016, 11:35
Son Yorum: Lakerda
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,323 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  Sevgili amatör balıkçı arkadaşlarım, Allahaısmarladık.:) Torik Orhanbaba 1 1,382 17-03-2013, 12:00
Son Yorum: LeVrEkCi
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,027 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  32 kiloluk Akdeniz kılıç balığı ile 3 saat süren mücadelemiz. Eski anılarımdan. Torik Orhanbaba 35 6,047 02-11-2012, 10:31
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  E son ve en büyük trofemi sizlerle aylaşmak istedim sevgili deniz dostları efsane 25 4,256 30-09-2012, 23:49
Son Yorum: makineci
  28.07.2012 Darıca İstavrit Avı OZGUR__C 56 6,704 03-08-2012, 23:53
Son Yorum: OZGUR__C
  Baligi dipten aldik Albatros-gr 59 7,826 07-04-2012, 15:21
Son Yorum: Albatros-gr
  MORİNA BALIĞI Avı (Video) rauf 24 7,526 28-12-2011, 09:43
Son Yorum: maxtar
  ISKARMOZ balığı Avı ve tesadüfen AKYA!!.Avı rauf 17 5,779 30-06-2011, 21:21
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi