Merhaba arkadaşlar,
2 Hafta once Gurhan'la yaptığımız lüfer avı fotograflarını ve videosunu paylaşmak istedim.
Videodaki konuşmalar rapor niteliğinde oldugundan cok detaya girmiyorum.
Tüm dostlara rastgelsin...
Video için link : http://www.youtube.com/watch?v=ekue2Uzfbzg
Dogrudan link atmayı beceremedim. İlgili arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.
[YOUTUBE]ekue2Uzfbzg[/YOUTUBE]
tebrik ederim süper av olmuş..bu işin meraklısı olarak..zargana gaga iğnesi farklı bi aparat kullanılıyo gibime geldi..o nedir? birde tekne motorunu sorucam benzinlimi dizelmi seri bi makine o kesin.honda benzinli olabilirmi?
ada yazdı:tebrik ederim süper av olmuş..bu işin meraklısı olarak..zargana gaga iğnesi farklı bi aparat kullanılıyo gibime geldi..o nedir? birde tekne motorunu sorucam benzinlimi dizelmi seri bi makine o kesin.honda benzinli olabilirmi?
Teşekkürler arkadaşlar.
Gaga iğnesinin altında bir adet stoper, ust kısmında ise gagaya gececek uygun capta bir serum hortumu. Çok da enteresan bir şey yok aslında.
Motora gelince ; Çin malı diesel 10 hp marşlı bir motor ( Umarım hayal kırıklığı olmamıştır )
motor güzel sırtı için seste çok fazla değil..tekneye uyumlu olmuş.aslında o yapıda bir tekneye zayıf gelir diye düşünürdüm çinler.gaga stoperin foto olsa çok güzel olurdu
Tebrikler Serkan çok güzel bir av olmuş ve güzel video çekimiyle belgelenmiş.
Serum hortumu zargana gagasını kapatmaya mı yarıyor ? takımı ben de merak ettim.Videodan o kadar inceledim ama bir fotosu olsa daha net fikir sahibi olacağım..
Bereketli olsun..