Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık Meralarımız...
çok harika yerler abicim.. bende bir yer keşfettim.. kırmızı beneklilerden azda olsa var ..fakat gümüş balığı büyüklüğünde..derede çok suda yok.. irileri varmı çok merak ediyorum.. araştıracam bakalım...ortamı tam çözeyim senden yardımda isteyeceğim nasipse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
orhanekmekci yazdı:Sezonun kapanmasına az gününüz kalsada anlaşılan bu yıl sezonu kapatmışsın.Allah sağlık sıhhat versin yeni sezondada harika alabalık avlarını ve avlaklarını bizlerle paylaşırsın.Sağlıcakla kalGulumserastgele.

İyi dileklerine çok teşekkürler Dostum..

Çektiğim her kareyi önce sizlere ulaştırmak gayesi ile çekiyorum..Dediğin gibi sezonu kapadım..Benim yasaklar sirkülerden daha acımasız..

Rastgelsin..
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi dediğin gibi ALLAH sağlık versin kış gelir geçer meraların harika Alkis

Amin Canım Kardeşim..Cümlemize beraber..

Sevgiler..
Bul
araphüso26 yazdı:çok harika yerler abicim.. bende bir yer keşfettim.. kırmızı beneklilerden azda olsa var ..fakat gümüş balığı büyüklüğünde..derede çok suda yok.. irileri varmı çok merak ediyorum.. araştıracam bakalım...ortamı tam çözeyim senden yardımda isteyeceğim nasipse

Çok sevindim Arabım..

Aramıza hoş geldin.AlkisKeşfettiğin yerler içinde en ulaşılmaz ve insana en uzak yere gitmeye çalış.Suyun miktarı önemli değil..Ben bir m2 civarı bir gölcüğe çapraz olarak mepss attım.Hemen bir balık atladı.çekerken kurtuldu.Kalan kısımda bir tane daha atladı.O daha büyüktü.Alabalık bilinen balıklara benzemez..

Kamuflaja ve sessizliğe abartılı derecede fazla riayet et.O kadar ki insanlar seni görünce gülsünler.HappyAlkisAlay dahi edebilirler..Happy

Yardım olarak her zaman hazırım..Seve ..Seve...

Rastgelsin..
Bul
Gelecek sezon şimdiden hayırlı olsun Abicim.Allah sana sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.Affet
Bul
yycolak yazdı:Gelecek sezon şimdiden hayırlı olsun Abicim.Allah sana sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah.Affet
Amin Yalçın..Hep birlikte inşallah..Sevgiler..
Bul
aygroup yazdı:Amin Yalçın..Hep birlikte inşallah..Sevgiler..

İzmir'e gelmiyorsunki be abi....Snifsinf
Bul
Ahmet abi alabalık meraların bir harika hele alalar dahada bir harika..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Ahmet abi gelecek sezon hayırlı olsun,manisadada devlet tarafından bir çok yere alabalık atıldı fakat en azından 5 yıl yakalamak yasak bu güzel balıkların ülkemizin her yerinde çogalması dilegimizdir.Alkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi alabalık meraların bir harika hele alalar dahada bir harika..AlkisAlkis

adembaba yazdı:Ahmet abi gelecek sezon hayırlı olsun,manisadada devlet tarafından bir çok yere alabalık atıldı fakat en azından 5 yıl yakalamak yasak bu güzel balıkların ülkemizin her yerinde çogalması dilegimizdir.Alkis

Teşekkürler Arkadaşlar..

İnşallah atılan Alabalıklar bizimkilerdendir..Yoksa çok fena ...

Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,084 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 5,953 08-09-2010, 19:48
Son Yorum: aygroup
  Alabalık av raporlarımız....... aygroup 52 6,935 23-08-2010, 01:38
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 6,711 04-08-2009, 00:23