Resimlerin çokluğu yüzünden bunları bulup göndermekte geciktim.Bu resimler sezon açılışında gittiğimiz kamp yerimizin görüntüleridir.Av bölgemiz kamp yerimize yaklaşık 30 km civarı uzaklıkta idi...Kamp yerimizi oraya kurmamamızın nedeni çadır kuracak bir metrekare bir yer dahi olmamasıydı.Dereye girdikten sonra her iki tarafta dimdik kayalıklardan oluşuyordu.Ayrıca o bölgeden de yürüyerek yaklaşık 3 saatlik bir mesafeye eşyaları taşımamız gerekiyordu.
Bu nedenlerle kamp yerimiz ile av bölgemiz oldukça uzak kalıyordu.Arkadaşlarımızdan biri sadece şöförlük yaparak bizi teker teker gideceğimiz yerlere bırakıyor ,akşam olunca da teker teker alması gereken yerlerden alıyordu.
Rahatça av yapmamızı kesinlikle o şöför arkasdaşımıza borçluyuz.
çadır kamp olayına site sayesinde bende başladım hatta 1-2 gece kaldık,çocuklarımı şimdiden alıştırmak için ilk fırsatta evin önüne bahçeye bir çadır kurup siftah yapacağım sonrasında çocuklarla değişik yerlere kamplar kurmayı düşünüyorum çekirdekten alışsınlar.
kamp yerleri macera balık muhabbeti sohbet heralde herşey güzel olmuştur paylaşım için teşekkürler ahmet abi.ekip sağlam her halden belli
manisalıdeli yazdı:abi valla bu sevda sürdükçe ömür bitmez böyle yerlerde amma meşsakatli işmiş alabalık yakalamakimrenmemek elde değil tekrardan tebrikler
Sevgili Feridun...
Doğru demişsin...Hakikaten oldukça meşakkatli ama bir o kadar da zevkli...Yıllardır aralıksız yaptığım halde doyamadan gideceğim gibime geliyor...
yycolak yazdı:Ahmet Abicim,
Bir seferde beni götürün oralara.
Ben alabalık kovalayamam ama kamp bekçiliği ve ahçılık görevini seve seve üstlenirim.
Sevgili Yalçın...
Bende beş yaş küçüksün...Benim senden fazlalık olarak ancak kilolarım olabilir..Yani demek istediğim ben yapıyorsam sen daha rahat yaparsın..Kovalayamam falan duymamış olayım...
Aşçılığı kimseye bırakmayacağımı herhalde tahmin edersin..Veya almak istiyorsan foruma gönder de hakedip etmediğine karar verelim..Şöförümüz de olduğuna göre sana şu anda boş kadro olarak bekçilik kaldı...
Şaka tabii...Tüm Arkadaşlarımızın başımızın üstünde her zaman yeri var...