Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Eğer konu you tube tartışmasına döncekse bu konuyu kapatacağım. Sizlerden tek istediğimiz her video'yu buraya taşımamanızdır. Bizler için en değerli video sizlerin balıkavı esnasında çektiğiniz video görüntüleridir. Ayrıca çok ilginç bulduğunuz ve paylaşmak için heyacan duyduğunuz video görüntüleri veya avlanma tekniği görüntüleri varsa onlarıda ekleye bilirsiniz. Bu okla avlanma konusuna gelince öncelikle konuyu yanlış yere açmışsınız ayrıca bu konu daha önce işlenmişti
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?tid=2413 ben yine pek ses çıkartmadım fakat konu tartışma boyutuna geldi.
Yorumları: 859
Konuları: 32
fisherman haklısın.. fazla tartışmaya sebebiyet verdim.. affola.. forumdaki arkadaşlar arasında huzursuzluk çıkmasını istemeyiz.. mümkünse konuyu silmeni isteyeceğim...
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Bu konu silinmeyi gerektiren bir konu değil.
Konu kilitlenmiştir
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Marjan
"O zaman bu foruma girmenin ne anlamı var " kelimesini kuşlar mı yazdı.on parmağında on marifet olabilir ama yazdıklarına dönüp bi bak.bu forma girmenin anlamını biz gün geçtikçe anladık.sen bir kaç günde anlayamazsın.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
lütfen bu tip polemiklere özelden girin insanlar her sebebten yeterince gergin zaten artık sakin günlerimize dönelim lütfen .herkes daha sakin olursa çok güzel paylaşımlar olacaktır .