Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazanda farklı bir teknik...
[youtube]1rIOP9vX1EY[/youtube]

Yorum sizin..
Bul
Herkesten özür dileyerek bir konuyu dile getirmek istiyorum.. "Sazanda farklı bir teknik" başlıklı konuyu açtıktan sonra yönetici abilerin "uyarı" bölümünde yazmış oldukları mesajları fark ettim.. Belki eski mesajlar bunlar ama.. sitemimi dile getirmeliyim... gerisi kanal yönetiminin takdiridir. Youtube vb. sitelerden video linklerinin verilmemesi yönünde ikazda bulunmuşlar... Ö.M. atacaktım fakat böyle yazmamı daha uygun buldum.. Burası bir paylaşım sitesidir ve gayri ahlaki, hakaret içeren paylaşımlar hariç paylaşımda sınır yoktur... Aksini iddia eden varsa tartışmaya hazırım.. Aslında tartışılacak bir şey de yok.. Seviyeli olmak önemli.. Yani insanları engelleyemezsiniz.... Bir videoyu seyrettirmek ve seyretmek istersem buna mani olunamaz.. Tabii ki çeşitli kelimelerde aratarak arama motorlarından bütün bilgilere ulaşabiliriz... O zaman bu foruma girmenin ne anlamı var gidelim başka başka sitelerde gezerek zihnimizi tatmin edelim..
Bul
Siz belliki uyarıları tam okumamışsınız kimsenin kimseyi engellediği yok yeterki size ait olsun.Ama kalkıpta Amerikadaki yayın balığı yakalanışını,almanyadaki turnanın tutuluşunu hepimiz biliyoruz ben,amatör balıkçı arkadaşların videolarını seyretmek isterim,başka videolar seyretmek istersem oralara girer seyrederim.Maksat aslında farklı ,bizlere ait olmayan birdünya balık avı görüntünsünü seyretmek istersen YOU TUBE ye gir orada seyret neden buraya eklemek ihtiyacı hissediyorsunki,neden burada kalabalık oluşturma ihtiyacı hissediyorsun.YOU TUBE deki tüm sayfaları buraya eklersek biz nerede yazışacağız,gerekyok seyretmek istersen gir oraya seyret.Benim gibi düşünen arkadaşlarında varlığından haberdarım.
Bul
İnsanlar böyle form sitelerinde kendisinin görmediği veya görüpte ilgisini çektiği konularıda paylaşmak ister.Amaç bence bu olmalıdır.Şimdi acılan bazı konularda kimin aklına gelecekte mesala sazan avlamanın değişik yolu diye arayacak.Ama sen seyredersin ilgini çeker paylaşırsın olay bu kadar basit.
Bul
arkadaşım youtubeden görüntü buraya koynayın denmedi kimseye sadece gereksiz oldugu söylendi isteyen gider youtubede yayın yazar,levrek ,lüfer balık ne biliyim istedigini yazar zaten bulur burada bu tip şeyleri getirip yayınlamanın bence anlamı yok ama kendi görüntülerinizin çok anlamı var onu dedik.
şimdi yine yazıyorum youtube gibi sitelerde insanların merak edip baktıkları şeyleri buraya koyarsanız burası youtube olacak o zaman lütfen koymamaya dikkat edin ancak gerçekten çok çok enteresan bişey olabilir onlarıda konu aralarında link yazarak youtubenin şurasında şu görüntüyü tavsiye ederim yazabilirsiniz.saygılar herkese kolay gelsin
Bul
Ha zıpkınla avlamışsın ha okla bence 2sinde aynı şey kısaca iç sularda yasak. Okla avlayan arkadaşın cesaretide ayrı bir konu o misna makinaya takıldığı an kendisi av olacaktır. Ok aynı hızla geri döner
Bul
avcı mı hayır
spor asla
ya ne ;
anatomi ye bak yeter adam duba gibi zengin z..pe
Bul
Marjan yazdı:Herkesten özür dileyerek bir konuyu dile getirmek istiyorum.. "Sazanda farklı bir teknik" başlıklı konuyu açtıktan sonra yönetici abilerin "uyarı" bölümünde yazmış oldukları mesajları fark ettim.. Belki eski mesajlar bunlar ama.. sitemimi dile getirmeliyim... gerisi kanal yönetiminin takdiridir. Youtube vb. sitelerden video linklerinin verilmemesi yönünde ikazda bulunmuşlar... Ö.M. atacaktım fakat böyle yazmamı daha uygun buldum.. Burası bir paylaşım sitesidir ve gayri ahlaki, hakaret içeren paylaşımlar hariç paylaşımda sınır yoktur... Aksini iddia eden varsa tartışmaya hazırım.. Aslında tartışılacak bir şey de yok.. Seviyeli olmak önemli.. Yani insanları engelleyemezsiniz.... Bir videoyu seyrettirmek ve seyretmek istersem buna mani olunamaz.. Tabii ki çeşitli kelimelerde aratarak arama motorlarından bütün bilgilere ulaşabiliriz... O zaman bu foruma girmenin ne anlamı var gidelim başka başka sitelerde gezerek zihnimizi tatmin edelim..

burdaki mesaj içindeki alıntıdan *******Yani insanları engelleyemezsiniz.... Bir videoyu seyrettirmek ve seyretmek istersem buna mani olunamaz.. Tabii ki çeşitli kelimelerde aratarak arama motorlarından bütün bilgilere ulaşabiliriz
O zaman bu foruma girmenin ne anlamı var gidelim başka başka sitelerde gezerek zihnimizi tatmin edelim.. *******

şimdi yukardaki alıntılara bakarak...
benim bilgisayarımın bir köşesinde yuotube açık diğer köşesinde bizim sitemiz ben youtubeden aratma yaparak her şeyi izliyebiliyorum.aynı zamanda sitedede mesaj yazarak konuları takip edebiliyor bilgi alıverişinde bulunabiliyorum.ben ikisindende zevk duyuyorum.ama senin söylemene göre ya siteyi açalım yada youtubeyi açalım demeye geliyor.Sen bunu başarabiliyorsan ne mutlu sana .ama başaramıyorsan birinden birini kapatacaksın.seçim senin.ben 1 yıldır burdayım.kurallar ne ise uygulamaya ve uymaya çalışıyorum.önemli olan zoru başarmak.bizim sitenin diğer sitelerden farklı olmasına çalışıyoruz.Bu formatta devam ediyoruzki bozulmayalım.yoksa youtube ,metacafe gibi çok site var.seninde bizi anlayışla karşılayacağını umut ediyorum.
Bul
Avcı Altan yazdı:Siz belliki uyarıları tam okumamışsınız kimsenin kimseyi engellediği yok yeterki size ait olsun.Ama kalkıpta Amerikadaki yayın balığı yakalanışını,almanyadaki turnanın tutuluşunu hepimiz biliyoruz ben,amatör balıkçı arkadaşların videolarını seyretmek isterim,başka videolar seyretmek istersem oralara girer seyrederim.Maksat aslında farklı ,bizlere ait olmayan birdünya balık avı görüntünsünü seyretmek istersen YOU TUBE ye gir orada seyret neden buraya eklemek ihtiyacı hissediyorsunki,neden burada kalabalık oluşturma ihtiyacı hissediyorsun.YOU TUBE deki tüm sayfaları buraya eklersek biz nerede yazışacağız,gerekyok seyretmek istersen gir oraya seyret.Benim gibi düşünen arkadaşlarında varlığından haberdarım.
Arkadaşım, kardeşim sana paylaşım diyorum.. "hepimiz" derken sen herkesi değil sadece kendini temsil ediyorsun.. Benim fikrim benimdir.. Karşı çıkabilirsin ayrı konu ama herkesin adına konuşamazsın.. Üye arkadaşların videolarını da seyretmek istiyorsan, koyan olursa birlikte seyrederiz. Yer işgaline gelince bu videolar sürekli kalıcı değil ki, moderatör arkadaşlar belli bir zaman geçtikten sonra bunları sileceklerdir... bunu dallandırıp budaklandırmanın anlamı olmasa gerek...
Üslubunu beğenmediğimi tüm içtenliğimle söylemek istiyorum belli ki youtube'de fazla geziyorsun...

Diğer arkadaşlara da söyleyeceklerim aynıdır.. ilk haftadan çıban ilan edilmek istemem.. saygılar sevgiler...
Bul
serenay youtube benim olmazsa olmazlarımdan değil... bir tercih de ima etmedim, bu fikre nereden kapılıdğını anlayamadım.. biraz daha idrak ederek yazdığımı okursan eminim beni anlayacaksın... sadece paylaşımın sınırı olmayacağını belirttim... levrekçi de zaten bana gerekeni söyledi "araya şurada şu burada bu var diye bilgi verilebilir, yer kaplamamış olur"
mesele bitti.. On parmağımdaki on marifetin birini de bahsettiğin siteler için kullanıyorum... Smile gönlünü ferah tut.. Smile Birbirimize böyle anlayış göstereceksik ne mutlu bizlere... !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çok farklı bir olta takımı, her tür balıkta kulanılabilinir eminim çok beğeneceksiniz alperburdur 43 9,566 07-02-2009, 21:02
Son Yorum: alperburdur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi