Geçen hafta pazar gunu akşam uzeri can sıkıntısından erdemle balığa gıtmeye karar verdık , ardından tevfiği de yanımıza alarak hava kararırken av bolgesıne ulastık. Gece vuruşlar gelmeye başladı. Gelen israil sazanları canımızı sıksa da bazen çok kuvvetlı vuruslar aldık ama malesef golun zemını, balıkları almamıza ızın vermedı. Babamdan kalma 30 yıllık 2 parcalı spın kamışım da bu vuruslar sonunda kırıldı. Sabah rüzgar etkisini çok fazla arttırınca dayanamayıp döndük. Balıkları kaçırsak da uzun zamandır balıktan hiç bu kadar keyif almamıştım.
Kullanılan yem : Mısır ve boncuk
İğne : Mustad altın rengi ultrapoint serisi 3 no , remixon bronz 2/0 no
Ayrıca bu cuma gunu de aynı yere gıttık ve bu sabah donduk. İnanılmaz kalabalıktı , ses , gürültü , ışık derken doğru duzgun hıc balık alamadık. gelen ısraıl sazanlarını da resım cekmeden yedıgımız ıcın 2 gunluk avdan resım ekleyemıyorum.
Haftaya gene orda olacağız ve bu sefer daha da iyi hazırlanacağız. İnşallah bu sefer kaçırmayız.
Ayrıca gölde yaklaşık 150 m'lik bir ağ vardı , 2 kere jandatmayı aradık ve ihbar ettik geleceklerini söylediler fakat 2 gün boyunca gelen giden olmadı
Kullanılan yem : Mısır ve boncuk
İğne : Mustad altın rengi ultrapoint serisi 3 no , remixon bronz 2/0 no
Ayrıca bu cuma gunu de aynı yere gıttık ve bu sabah donduk. İnanılmaz kalabalıktı , ses , gürültü , ışık derken doğru duzgun hıc balık alamadık. gelen ısraıl sazanlarını da resım cekmeden yedıgımız ıcın 2 gunluk avdan resım ekleyemıyorum.
Haftaya gene orda olacağız ve bu sefer daha da iyi hazırlanacağız. İnşallah bu sefer kaçırmayız.
Ayrıca gölde yaklaşık 150 m'lik bir ağ vardı , 2 kere jandatmayı aradık ve ihbar ettik geleceklerini söylediler fakat 2 gün boyunca gelen giden olmadı
Sazanları özledim...