Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geç Kalmış Sazlıbosna Raporu
Geçen hafta pazar gunu akşam uzeri can sıkıntısından erdemle balığa gıtmeye karar verdık , ardından tevfiği de yanımıza alarak hava kararırken av bolgesıne ulastık. Gece vuruşlar gelmeye başladı. Gelen israil sazanları canımızı sıksa da bazen çok kuvvetlı vuruslar aldık ama malesef golun zemını, balıkları almamıza ızın vermedı. Babamdan kalma 30 yıllık 2 parcalı spın kamışım da bu vuruslar sonunda kırıldı. Sabah rüzgar etkisini çok fazla arttırınca dayanamayıp döndük. Balıkları kaçırsak da uzun zamandır balıktan hiç bu kadar keyif almamıştım.

Kullanılan yem : Mısır ve boncuk
İğne : Mustad altın rengi ultrapoint serisi 3 no , remixon bronz 2/0 no

Ayrıca bu cuma gunu de aynı yere gıttık ve bu sabah donduk. İnanılmaz kalabalıktı , ses , gürültü , ışık derken doğru duzgun hıc balık alamadık. gelen ısraıl sazanlarını da resım cekmeden yedıgımız ıcın 2 gunluk avdan resım ekleyemıyorum.
Haftaya gene orda olacağız ve bu sefer daha da iyi hazırlanacağız. İnşallah bu sefer kaçırmayız.

Ayrıca gölde yaklaşık 150 m'lik bir ağ vardı , 2 kere jandatmayı aradık ve ihbar ettik geleceklerini söylediler fakat 2 gün boyunca gelen giden olmadı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
ustam61 yazdı:Alkistebrikler Ruşan .sazan yakalamanın tadını almışsınız.sazanda gece vuruşlarında çok dikkatli olmak gerek.büyük sazan yemi aldıktan sonra hafifce bir yoklar eğer aldığı gelmiyorsa tükürür.eğer yutarsa da anında oradan ayrılmak için hamle yapar.işte bu hamlede ya kamışı yatırır ,kamış sağlam duruyorsa misinayı kırar.onun için mutlaka makinanın şanzımanını açmak geklidir.çok serbest olmayacak ama vuruşlarda da makina ve kamışa yük bindirmeyecek şekilde ayarlamak gereklidir.eğer elinizde kasnaklı olta varsa:kasnakların ortasından bir dal takılarak vuruş anında misinanın kasnaktan boşalması sağlanmalıdır.bunları yapmadığı için günlerce kamış aramak için göletde nöbet tutan arkadaşlarım oldu.su seviyesi düştüğünde bulduğum kasnaklarda çoğunda hala canlı ama epeyce zayıflamış sazanlara rastladım.sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim.
bundan sonraki avlarınızda daha bol ve daha büyükleri (arabımın yakaladığı gibi) rastgelir inşallah.AlkisSeerf birde tel sepet bulundurman daha iyi olur.

Bilgiler için teşekkürler Hayrettin abi. makinaların şanzımanları her zaman açık.Kamış garip bir malzemeden yapılmıştı. Kırılmasına imkan vermiyorduk. Balık kamışı yatırabildiği kadar yatırdı. ve kamış daha sonra öyle bükülmüş bir halde kaldı. daha sonra da düzeltiyim dediğim anda kırıldı. İri sazanlar sepette sorun oluyor , o yüzden balıkları direk bağlayıp suya atıyoruz böylece günlerce canlı kalabiliyorlar.
Sazanları özledim...
Bul
ruşan yer güzel benide götürürmüsün oralara yada orda tatlı su org yapalım .Alkis konaklamalı.balıklar harika bak tatlı suculardan tiyolar geliyor bayağı BoboSiyirdim bizlerde ne güzel öğreniyoz lazım olabilir.AffetWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Seni ve ekibi kutlarımAlkisisraili bilmemde diğer sazanlar iyiymişGulumsebereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
evet mısırlar görevini yapmış rusanım..özellikle 2 sazan çok güzel daha irilerine inşallahAlkis israilleri salmadığınız iyi olmuşAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yalova tatar yazdı:ruşan yer güzel benide götürürmüsün oralara yada orda tatlı su org yapalım .Alkis konaklamalı.balıklar harika bak tatlı suculardan tiyolar geliyor bayağı BoboSiyirdim bizlerde ne güzel öğreniyoz lazım olabilir.AffetWink

Erden abi sen yeter ki istanbula gel her zaman gider istediğin kadar kalırız. Organizasyon için orası uygun olabilir bir tek tuvalet ve su sorun olabilir. Artık onlar da yakındaki köyde halledilebilir
Sazanları özledim...
Bul
araphüso26 yazdı:evet mısırlar görevini yapmış rusanım..özellikle 2 sazan çok güzel daha irilerine inşallahAlkis israilleri salmadığınız iyi olmuşAlkis

teşekkürler Hüseyin abi. Geçen seneye göre israil sazanı çok artmış. Böyle giderse daha da artıcak. yakında istanbulda tatlı suda avlanacağımız tek yer olan burasını da kaybedicez malesef Sad(( en ufak israil sazanını bile asla suya salmıyoruz.
Sazanları özledim...
Bul
orhanekmekci yazdı:Seni ve ekibi kutlarımAlkisisraili bilmemde diğer sazanlar iyiymişGulumsebereketli afiyet olsunSeerf

teşekkürler Orhan abi. İsrail sazanı malesef tek düşmanımız her yeri bitirmeye devam ediyor malesef.
Sazanları özledim...
Bul
Ne güzel zaman geçirmişsiniz dostlarla.Balıkçılıkta fena değil.Yedikleriniz afiyet olsun.Bir sonrakinde her şey gönlünüzce olsun.Tebrikler Ruşancım.Alkis
Bul
Alkis Tebrikler Ruşan kardeşim , güzel av çıkarmışınız , evet ağları ihbar etmenizde çok güzel olmuş , inşallah ağ atanı yakalarlar da çezasını çeker , rastgele 76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,207 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,140 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,771 06-05-2013, 08:39
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,346 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  28.10.2012 Sazlıbosna ring 16 2,594 30-10-2012, 21:52
Son Yorum: rusan
  selimiye raporu bucalıfikret 44 4,623 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,548 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,542 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 8,998 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü: