Yorumları: 612
Konuları: 22
Kayıt Tarihi: 29-01-2007
LeVrEkCi yazdı:burak bey sabah sabah lüfer çektirdiniz valla saolun 

Sevgili Nihat,lüfer balığı çok lezetli olmasının yanı sıra,çeşitli yöntem ve düzeneklerle yakalamasıda çok zevkli olduğu için benim ilk tercihim.Keşke eski günlerde olduğu gibi yine her mevsimde bolca yakalasak ve sofralarımızdan hiç eksik olmasa.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Kayıt Tarihi: 21-12-2005
uluç yazdı:Sevgili Nihat,lüfer balığı çok lezetli olmasının yanı sıra,çeşitli yöntem ve düzeneklerle yakalamasıda çok zevkli olduğu için benim ilk tercihim.Keşke eski günlerde olduğu gibi yine her mevsimde bolca yakalasak ve sofralarımızdan hiç eksik olmasa.
nerde abi yaaa ne yazık eskisi kadar bol yok,eskiden misafir sayımız kadar tutar fazlasını tutmadan dönerdik şimdi misafire istavrit yedirebilirsek iyi der olduk.
yinede iyi kötü çıkıyor ama eskileri aratıyor işte.
Yorumları: 657
Konuları: 8
Kayıt Tarihi: 23-09-2008
LeVrEkCi yazdı:nerde abi yaaa ne yazık eskisi kadar bol yok,eskiden misafir sayımız kadar tutar fazlasını tutmadan dönerdik şimdi misafire istavrit yedirebilirsek iyi der olduk.
yinede iyi kötü çıkıyor ama eskileri aratıyor işte.
valla doğru söylüyorsun nihat ben geliboluda kaldığım zaman hiç lüfer tutamadım dediğim zaman5-6 tutuyordum bu sene gittiğimde herkes eski günleri arıyor allah beterinden saklasın balık yokluğu gösermesin bizlere
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN
Yorumları: 2
Konuları: 0
Kayıt Tarihi: 15-07-2010
aslına bakarsanız en lezzetli balık diye birşeyin olduğuna inanmıyorum.her balığın pişirilme usulü farklıdır.kiminin tavası,kiminin ızgarası,kimi fırında iyidir,kimi sirkeye yatırılır,kimi haşlama olur,kimin çorbası...anlayacağınız denizden babam çıksa yerim
Yorumları: 1,509
Konuları: 19
Kayıt Tarihi: 04-01-2010
Ben genede hamsi diyorum
Yorumları: 491
Konuları: 17
Kayıt Tarihi: 17-09-2009
faruk abi her balığın ayrı bir lezzeti tadı yapım şekli var
fakat iki adet kaya barbunu zeytinyağında pişmiş olacak yanında birde güzel
salata olucak herhalde hepsini bozar gibi geliyo bana...
Yorumları: 46
Konuları: 6
Kayıt Tarihi: 29-11-2010
walla foruma yeni üye oldum balık tutmada amatörler amatörüyüm ama iş yemeye gelince başka. tüm balıkların tadı bi yana....barbunun tadı bi yana balık eti değil sanki başka bi şeyyy... yok böle bi şeyyyyy 2. sırayı levrek çipura ve lüfer paylaşıor
Yorumları: 293
Konuları: 16
Kayıt Tarihi: 12-05-2011

ben çupra ve granyoz diyorum hele bide soslu olursa vay ki vayyyyyyyy sos=zeytin yagı limon ve sarımsak karıştırılır balık 15 20 dakka içinde bekletilir sonra mangala
Yorumları: 261
Konuları: 6
Kayıt Tarihi: 19-09-2011
eğer pişirebilirsen(ayrıca sosunu tutturabilirsen)kaya barbunu.egeliler bu tadı bilir.bizim burada kaya barbunu balık lokantalarının en baba menülerinden biridir.artı ahtapotu ve kalamarı yine söylüyorum pişirebilirsen (ayrıca sosunu tutturabilirsen) hiçbirşeye benzemez.çipura 700-1000 gram arası zeytinyağı ve sosla marine edip harı alınmış kızgın ızgarada hakkını verip pişirebilirsen aman diyorum.ege balığının tadı bir farklı olur arkadaşlar.hamsi çıtır çıtır çerez gibi gider mesela süperdir.sardalyada aynı.ama keyif balıklarının tadı(ahtapot,kalamar,tereyağında karides güveci,dil balığı sarması,kaya barbunu,kılıç şiş)gibi tadlar tadıldığında unutulmaz.bu msjı saat 2 de yazıyırum.deli gibi balık çekti canım ya

evde acaba dardanel ton varmı
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Kayıt Tarihi: 15-09-2011
29-09-2011, 11:59
(Son Düzenleme: 29-09-2011, 13:51, Düzenleyen: xfisher.)
Her balık farklı güzeldir ama benim favorim deniz balıklarında "LÜFER IZGARA"

Tatlı su balıklarında da "tereyağında alabalık"

Tatmadım ama "kılıç şiş" çok güzelmiş, inşallah birgün tatmak nasip olur
bir tutkudur balık tutmak..