Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Butun gece olta+ paragat
26/6/2010 Imaret limani...
Saat 20:00...Serkan ile Imaret limaninda bulusuyoruz.Limanda (mariner8)e rastliyoruz.Yanis ve diger bir arkadasi ile oltaciliga gelmisler.Onlara bol sans dileyip,rotamizi 74paragati atacagimiz meraya ceviriyoruz.Merada ufak bir kesif yaptiktan sonra,paragatin ne sekilde atilacagina karar verip,gunesin batmasini ,havanin kararmasini bekliyoruz.
Saat 22:00...Paragatin atmasi bittikten sonra,gece mirmir avi yapacagimiz Nurcali sahiline gidiyoruz.Orada bizi Hakan ile Semih kendi tekneleri ile bekliyor.
Saat 22:30...Capamizi atip mirmir avina basliyoruz71.Guzel dolunay olan bir gece.Ben yem olarak mamun,Serkan ise kurt kullaniyor.Iste Mehmet abi(Lakerda)istedigin mamun-kurt yarismasi.
27/6/2010...Nurcali sahili..
Saat 00:15...Hakan yanimiza geliyor,ben Hakan`in teknesine gecip,diger paragati atmaya gidiyoruz.
Saat 01:30...Paragatimiz atmis,tekrar teknelerimizde mirmir avina baslamis durumdayiz.Balik esit araliklarla cikiyordu.Gece cok guzel,muhabbet esliginde baligimizi aliyorduk.
Saat 05:00...Teknede Serkan ile hangi yem daha cok balik tutar diye baliklari ayri koyduk.Mehmet abi(Lakerda)nin 2 yem arasindaki istedigi yarismayi uygulamaya gecirdik.Neticeyi acikliyorum.Bizim teknede tutulan 41 mirmir.Bunlarin 10 tanesini ben mamun ile,diger 31 tanesini Serkan kurt ile ve ustaligini konusturup tutmustur...kendisini tebrik ederimAlkis.
(10 degil,1 tanede ciksa,yine mamunSiyirdim.)
Ayni sekilde Hakan`larda da guzel balik vardi.(Fotodaki mirmirlar Serkan ile tuttugumuz mirmirlar)
Saat 05:45...1.merdaki paragatimizi toplamaya basliyoruz.Aldigimiz balik pek memnun edici degilSnifsinf
Saat 06:30...Ikinci meraya dogru yol aliyoruz.Hemen vakit kaybetmeden diger paragati da toplamaya basliyoruz.Toplama bittiginde burada da durum pek farkli degil .Cikan baliklar paragat zahmetine degmez...yinede bereket versin diyoruz..
Saat07:30..Teknelerimizin uzerinde bir sabah kahvesiKahve esliginde,gece ve sabah avinin degerlendirmesini yapip...az sohbetten sonra ,ayriliyoruz...

Bundan guzel avlar sizlerin olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
maşallah bereketli olsun tüm ekibe tebrikler yine geceyi muhabbet ve balıkçılıkla geçirmişsiniz Alkis
eee faruk abi yinede mamun ısrarına devammı?
Bul
Evet Serkan haklı çıkmış görünüyor tebrik ederim kendisini.Ama dolunay vardı diyorsun bir de karanlık gecede deneyin bakalım ne olacak Smile

Paragattan yaptığınız hasat ta fena sayılmaz be kaptan daha ne olsun..
Tüm ekibi tekrar kutlarım bereketli olsun..
Bul
LeVrEkCi yazdı:maşallah bereketli olsun tüm ekibe tebrikler yine geceyi muhabbet ve balıkçılıkla geçirmişsiniz Alkis
eee faruk abi yinede mamun ısrarına devammı?
tesekkurler Nihat..
evet abicim ,ciksada mamun-cikmasada..
yesede mamun-yemesede..
ben 48 yasindayim,bu yastan sonra,bu mirmir benim huyumu degistiremez..
varmi itirazi olan?Siyirdim
sizlerede rastgele
Lakerda yazdı:Evet Serkan haklı çıkmış görünüyor tebrik ederim kendisini.Ama dolunay vardı diyorsun bir de karanlık gecede deneyin bakalım ne olacak Smile

Paragattan yaptığınız hasat ta fena sayılmaz be kaptan daha ne olsun..
Tüm ekibi tekrar kutlarım bereketli olsun..
tesekkurler Mehmet abi...
ay karanliginda da denesek,bu gunlerde mirmir kurt`a guzel daliyor..bakma mamun da benim inatligim..cunku mamun ile avi cok seviyorum...
paragata gelince,cikan baliklari kucumsemiyorum..yanlis anlasilmasin..tabii herkezin burada paragat av kavrami farkli,ben paragatttan cok balik istemiyorum...az fakat cikarken bana keyif verecek adreanalin yukseltecek balik isteiyorum..bu baliklari ben baska seklide(olta veya sirti

)ilede tutabilirim,ek zahmete ve masrafa ne gerek varki...
hani oyle,cok degil..fotodakilerden degil...daha buyuk sargoslardan 2-3 tane olsun..bunlara guzelinden bir-kac cipura eslik etsin..baska bir sey istemem...butun zahmete deger..o cipuranin oyle kafa atmasi..sargosun dipten gelirken,kafa atmasi..bunu yasamak istiyorum ben paragatta...
hedef az balik,fakat oz balik..
bilmem anlatabildim mi Mehmet abi..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat..
evet abicim ,ciksada mamun-cikmasada..
yesede mamun-yemesede..
ben 48 yasindayim,bu yastan sonra,bu mirmir benim huyumu degistiremez..
varmi itirazi olan?Siyirdim
sizlerede rastgele

tesekkurler Mehmet abi...
ay karanliginda da denesek,bu gunlerde mirmir kurt`a guzel daliyor..bakma mamun da benim inatligim..cunku mamun ile avi cok seviyorum...
paragata gelince,cikan baliklari kucumsemiyorum..yanlis anlasilmasin..tabii herkezin burada paragat av kavrami farkli,ben paragatttan cok balik istemiyorum...az fakat cikarken bana keyif verecek adreanalin yukseltecek balik isteiyorum..bu baliklari ben baska seklide(olta veya sirti

)ilede tutabilirim,ek zahmete ve masrafa ne gerek varki...
hani oyle,cok degil..fotodakilerden degil...daha buyuk sargoslardan 2-3 tane olsun..bunlara guzelinden bir-kac cipura eslik etsin..baska bir sey istemem...butun zahmete deger..o cipuranin oyle kafa atmasi..sargosun dipten gelirken,kafa atmasi..bunu yasamak istiyorum ben paragatta...
hedef az balik,fakat oz balik..
bilmem anlatabildim mi Mehmet abi..
sizlerede rastgele

abi ne inat ediyorsun yaww bu yaştan sonra takım elbise giyme spor giy demedikki sana bu vazgeçillmeyecek bir durum değil Gulumse
paraketede amaç zaten büyük balık almaktır biz eskiden parekete atardık o zamanlar yasak odugunu tahmin bile etmezdik bütün amacımız büyük kırlangıç yada kalkan balıgı kıstırmaktı Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi ne inat ediyorsun yaww bu yaştan sonra takım elbise giyme spor giy demedikki sana bu vazgeçillmeyecek bir durum değil Gulumse
paraketede amaç zaten büyük balık almaktır biz eskiden parekete atardık o zamanlar yasak odugunu tahmin bile etmezdik bütün amacımız büyük kırlangıç yada kalkan balıgı kıstırmaktı Seerf
yaw,inat degil..(biraz var ama neyse)
mamun ile yaptigim balikcilik kadar kurt ile yaptigim balikciliktan keyif almiyorum..
gecenin bir vakti,kurdu cikar,kilifini temizle,kafasi ne tarafta kuyrugu netarafta,kancaya itina ile gecir,ne bu abicim yaw,kurbanlik mi kesiyoruz...Siyirdim
bir hamlede koy mamunu,fikir-fikir..
yesin kardesim,....nesi varmis mamunun..
devam abi,mamun ile devam....

paragat konusunda hemfikiriz..Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:yaw,inat degil..(biraz var ama neyse)
mamun ile yaptigim balikcilik kadar kurt ile yaptigim balikciliktan keyif almiyorum..
gecenin bir vakti,kurdu cikar,kilifini temizle,kafasi ne tarafta kuyrugu netarafta,kancaya itina ile gecir,ne bu abicim yaw,kurbanlik mi kesiyoruz...Siyirdim
bir hamlede koy mamunu,fikir-fikir..
yesin kardesim,....nesi varmis mamunun..
devam abi,mamun ile devam....

paragat konusunda hemfikiriz..Alkis
tamam şimdi anlaşıldı sen temiz işi seviyorsun GulumseSeerfbundada hemfikiriz o zaman bende kurtları çok sevmiyorum yem olayında,
karedes daha iyi benim için Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:tamam şimdi anlaşıldı sen temiz işi seviyorsun GulumseSeerfbundada hemfikiriz o zaman bende kurtları çok sevmiyorum yem olayında,
karedes daha iyi benim için Seerf
ciddi soyluyorum...
sen varya,bir canli mamun bulabilsen..
inan orada cok guzel yemli avlar yaparsin..
hem bu senede ,(bir konuda-yanlis hatirlamiyorsam,yazmistin)..cok guzel sargoslar var diye....
iste o baliklar icin bir gece avi-ve devaminda bol balikli bir av rapaoru bekliyoruz
Bul
Albatros-gr yazdı:ciddi soyluyorum...
sen varya,bir canli mamun bulabilsen..
inan orada cok guzel yemli avlar yaparsin..
hem bu senede ,(bir konuda-yanlis hatirlamiyorsam,yazmistin)..cok guzel sargoslar var diye....
iste o baliklar icin bir gece avi-ve devaminda bol balikli bir av rapaoru bekliyoruz
mamun biraz zor ama canlı karadesle bi sabahlayacagız biraz evvel bir arkadaşım buradaydı planları yaptık ilk fırsatta sabahlıyoruz,eger yem getirtebilirsem mamun boru kurduda getirtmeye çalışacagım,
buralarda ne yazık yem satın alabileceğim biryer yok aslında varda sadece hafta sonları getirebiliyorlar hergün zor yani.
sargoz ve karagöz kaynıyor bizim orası tahminimce güzel bir av olacak sabahladıgımızda.Seerf
Bul
Maşallah süper abi tebriklerSeerfAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,107 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,835 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros gr Poyraza ragmen paragat Albatros-gr 21 2,671 06-09-2014, 14:34