13 Haziran 2010 tarihinde sabah 09.00 gibi kalktım arabaya bir iki malzeme alıp doğru arapın(araphüso26) eve onun malzemeleride arabaya yerleştirip biraz alış veriş yaptıktan sonra Ordanda Enveri (Postacı26) aldıktan sonra, Onların avlanacağı benim ise Çay ve mangalı yapacağımız yere geldik .
Oltalar suya atıldı bekleme faslı ve çaylar içildi. Bizim Enver sağolsun boş durmadı tosbaları tutmaya başladı .
Bu arada Rıdvan başkan telefon etti bulunduğumuz yere oda geldi, biraz muhabbet karnımızı doyurduktan sonra Avcılar klübünün poligonuna geçtik ordada neskafelerimizi yudumladık ve akşamda evin yolunu tuttuk. İşte size birkaç resim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Lakerda yazdı:Sizler için güzel bir piknik olmuş Ahmet,yayın sazan sezonunuz bugün açıldı artık show yapmaya başlarsınız..
Mehmet abi evet bugün açıldı bizim burlardan çok giden oldu ama malesef biz çalışıyoruz anca haftasonu kaçabilirsek bir yerlere kaçacağız bakalım nasip diyelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
baliksizda olsa guzel piknik-muhabbet olmus..
sadece guneste kalmissiniz...bir agac goruyorum orada ,fakat arkada..
araphüso26 yazdı:yine kırmışsın balığı yamashita işine gelince benimkiler suya değmedi daha bir ara güzel çalışıyo diyordun.. merak ettim acaba senden başka kullanan oldumu sargozlarda tepsi gibi ufak çay tepsisi
Huseyin bana bir cay tablasi-(tepsisi) fotosu koyacakti ,
asagidaki fotodakini mi dedin Huseyin?
eger onu dediysen cok tesekkur ederim...
bir dahakine sazanli-yayinlisina insallah..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:baliksizda olsa guzel piknik-muhabbet olmus..
sadece guneste kalmissiniz...bir agac goruyorum orada ,fakat arkada..
Huseyin bana bir cay tablasi-(tepsisi) fotosu koyacakti ,
asagidaki fotodakini mi dedin Huseyin?
eger onu dediysen cok tesekkur ederim...
bir dahakine sazanli-yayinlisina insallah..
rastgele
Balık hariç herşey çok güzeldi, muhabbet gırla gitti.. Biraz güneşte kaldık bende senin dediğin gibi ağacın altına çektim arap burası suya uzak dedi beğenmedi
Çay tepsisi muhabbetinizi bilmiyorum gelince kendisi cevaplasın..