Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
marmara da levrek avı
yukarda kılıtlı olan konuda marmara denızınde levregın her mevsım yaptıgını gordum.
istanbulda otoruyorum ve acaba tekne ıle degılde kıyıdan at-cek yontemı ıle kıyıdan yakalanabılırmı?
Bul
mustafa levrek hemen hemen her mevsim olur ama nisan başı itibarı ile bollaşır,
marmarada levrek var istanbula yakın yerler olarak bilinen bir mera yok,boğazda kıyıdan levrek tutuldugunu 1 kez duydum oda erol abi kadıköy taraflarında tutmuştu,
zıpkınla ozan yine kadıköy taraflarında iyi boyda bir levrek vurmuştu.
sarayburnu taraflarındada eskiden levrek tutuluyormuş.
istanbuldan çıkınca marmara ve saroza kadar kıyı şeridinde levrek tutuldugunu duyuyoruz ama levrek zor iştir uğraş ister denemek lazım heryeri,
ben 2 senedir boğazda levrek denemeleri yaptım ama çok uzun süre harcayamadım belki bir yerde 3-4 kez sabahlayabilsem bişeyler olacak ama o imkan olmadı.
sana şimdiden kolay gelsin Gulumse
Bul
Bizim sahil kıyılarında levrek işi yatar Gulumse
Bul
ya abı acıkcası hep sardalya ve ıstavrıt tuttugumuzdan baska balıklar da avlamak ıstıyoruz.pekı ıstanbul kıyılarında avlayabılecegımız hangı turler var?

mesela sımdı bu aylarda su balıgı ıst kıyılarında avlayabılırsınız dedıgınız balık turu varmı?
Bul
musty34 yazdı:ya abı acıkcası hep sardalya ve ıstavrıt tuttugumuzdan baska balıklar da avlamak ıstıyoruz.pekı ıstanbul kıyılarında avlayabılecegımız hangı turler var?

mesela sımdı bu aylarda su balıgı ıst kıyılarında avlayabılırsınız dedıgınız balık turu varmı?
izmarit istersen ince takımla karedes veya midye yemle tutabilirsin,
biraz uğraşırım dersen kumluk yerlerden kalkan ve kırlangıç için 3 köstekli takıma fleto istavrit takıp deneyebilirsin,belki zarganayla uğraşsan zargana alabilirsin ama şu ara sardalya garanti balık.gece eşkinaya takılabilirsin.
Bul
LeVrEkCi yazdı:eşkinaya takılabilirsin.
Happy eşkinacı ortağım yawSiyirdim abi şaka maka artık ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim bu Karasuda kıyıdan levrekleri üflüyorlarmış, ben söylentilerin yalancısıyım, Smile
Bul
eşkına ıle ızmarıtı duydum gıdenler varmıs.
ızmarıtten baslayalım ozaman.

sımdı soru bombardımanına hazır olun bıraz yoracam sızıGulumse
bu ızmarıtı tutmak ıcın galataya gıtmek sartmıs yoksa herhangı bı sahılden de tutulurmu?
sahsen benım tercıhım ya pendık sahılı ya da galta olur?

her ıkı tarafta da tutabılırmıyım?
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:Happy eşkinacı ortağım yawSiyirdim abi şaka maka artık ne kadar doğru bilmiyorum ama bizim bu Karasuda kıyıdan levrekleri üflüyorlarmış, ben söylentilerin yalancısıyım, Smile
ortak bu ara heryerden levrek haberi alıyorum benden başka herkes levrek tutuyor bende elbet tutarım diye bekliyorum ama hep engel çıkıyor,hele bir tekneyi hayırlısıyla suya indireyimde levrekleride hallederiz inşallah.
Bul
musty34 yazdı:eşkına ıle ızmarıtı duydum gıdenler varmıs.
ızmarıtten baslayalım ozaman.

sımdı soru bombardımanına hazır olun bıraz yoracam sızıGulumse
bu ızmarıtı tutmak ıcın galataya gıtmek sartmıs yoksa herhangı bı sahılden de tutulurmu?
sahsen benım tercıhım ya pendık sahılı ya da galta olur?

her ıkı tarafta da tutabılırmıyım?
mustafa öncelikle sen nerede oturuyorsun?
izmarit baltalimanında her zmaan vardır,birde mezgit de başlamış olması lazım kartal taraflarına bakmakta fayda var.
Bul
LeVrEkCi yazdı:mustafa öncelikle sen nerede oturuyorsun?
izmarit baltalimanında her zmaan vardır,birde mezgit de başlamış olması lazım kartal taraflarına bakmakta fayda var.

pendıkte oturuyorum abı.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Marmara Denizi: LeVrEkCi 20 7,648 18-06-2008, 02:34
Son Yorum: BAYTAR
  marmara denizi balık tablosu sniper_riffle 6 6,327 27-07-2007, 13:40
Son Yorum: H.A.R.U.N
  mazide kalan marmara AFALA 10 5,289 14-12-2006, 14:19
Son Yorum: RIFAT YAMAN
  Marmara Denizi Lapsetur 0 4,432 21-12-2005, 11:32
Son Yorum: Lapsetur