07-06-2010, 11:24
Bereketli olsun faruk abi çok güzel bir rapor olmuş afiyetle ye. Bizim körfezde bir suskunluk var balık yok denecek kadar az.

Levrege niyet,sinagrite kismet
|
07-06-2010, 11:24
Bereketli olsun faruk abi çok güzel bir rapor olmuş afiyetle ye. Bizim körfezde bir suskunluk var balık yok denecek kadar az.
![]()
07-06-2010, 11:43
Faruk abi vallahi imreniyorum sizleri bu işi layığı ile yapıyorsunuz tebrikler abi
![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
07-06-2010, 15:48
(Son Düzenleme: 07-06-2010, 16:09, Düzenleyen: Albatros-gr.)
araphüso26 yazdı:benim mığrıları tutmuşsun bidaha benim balıklara saldırma karışmam.çok ciddiyim bu mığrının tadına mutlaka bakacam. vallahi sırtide güzel balık almışsın abi..sinaritlerin daha irileri yokmu merak ettim.. afiyet olsuntesekkurler Huseyin.. migrilerden gonderecektim,fakat boylari kucuktu ..degmez.. migrinin tadina bak -bakmasinada,sadece ona guvenme ac kalirisn..yanina baska bir seyler da hazirla.. sinagritlerin daha irileri buralarda pek sirtide cikmiyor,paragat ile 2 kg.lugu bir defasinda rastgelmisti..sirtide en fazla kiloluga kadar cikiyor..birde derin sulerdaki paragat avlarinda buyukler cikiyor,buralar bizim tekneler ile gitmek imkansiz..fakat boyle avlarda bulunmustum(arkadaslarin buyuk botlari ile gitmistik...25-30 mil aciklarda)bunlar bambaska albumumdeki sinagrit ve fangriler boyle avlardan rastgele LeVrEkCi yazdı:faruk abi yeni rapalanın renkleri benim meşhur yozuriye benziyor güzel iş yapacak bir rapala gibi görünüyor,tesekkurler Nihat.. ayni rapaladan baska markadan bende var,bunu aldigimda yoklama konusuna da yazmistim..bu daha ince bir yapiya sahip..is te goruyor hani.. yeni motorun ile bol balikli avlar dilerim...insan motorun bir fotosunu koyar yani...kazasiz belasiz bol levrek ve luferli avlarda kullan.. rastgele yycolak yazdı:Yine güzel bir av olmuş Farukcum tebrikler.O istavritlerin ikisi sarıkanat dediklerinden.Biraz daha irilerinin mangalda iyi sonuç verdiğini biliyorum.Ellerine sağlık afiyetle...tesekkurler Yalcin.. bundan sonra deneyip,paylasacagim,lezzet konusundaki bilgileri...ozellikle bu sarikanat dedikleriniz.. rastgele thunderbolt yazdı:Faruk Abi bir de bizim buradaki sinaritler FB'liler galiba Sarı-Kırmızı renkli sahtelere bayılıyorlar Sizin oralarda çalışır mı bilmembenim bildigim,sinagrit rapalasinin uzerinde,az da olsa kirmizi renk olmasi sart...bu konuda hemfikiriz..dedigin gibi sari kirmiz rapalar guzel is goruyor..bende bu sene bir tane yeni aldim asagiya fotosunu koyuyorum.. Salih Reis yazdı:Faruk abicim 2. olana bizim buralarlda sarıkanat istavrit denir, ilkine göre ikincisi daha lezzetlidir.tesekkurler Salih.. lezzet olarak istavriti pek tutmam..fakat bu sarikanti bir denemek lazim.. sizlerede rastgele cranium yazdı:Faruk Abi daha önce aynı merada bende bir sinarit palazı yakalmıştım. Hava bulutlu ve poyrazdı. Sence etkisi varmıdır bulutlu ve poyraz havada sinaritlerin sahteye atlamasına ? Ya da diğer üstadlar ne der bu işe ?Serkan buradan da cok tesekkur ederim.. po havada denioze girmek her babayigidin yiyecegi yogurt degil.. yukarida yazdigina pek katilmiyorum..cunku normal havalarda da hep sinagrit..veya singrit palazi tuttum.. sadece aksam uzeri daha iyi daliyor.. Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Faruk güzel av olmuş,emeğinin karşılığını almana sevindim.Devamının daha da bereketli olmasını dilerim.Selam ve sevgiler.tesekkurler Burak abi.. sizlerede bol balikli avlar dilerim.. saygilar bizden.. ANTALYALI07 yazdı:faruk abi tebrikler.sinaritler süper ellerine sağlık.tesekkurler Aytekin.. sizleredde bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
07-06-2010, 15:51
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abi çok güzel bir rapor olmuş afiyetle ye. Bizim körfezde bir suskunluk var balık yok denecek kadar az.tesekkurler Hasim.. insallah bu suskunluk uzun gitmez.. sizlerede bol balikli avlar dilerim Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi vallahi imreniyorum sizleri bu işi layığı ile yapıyorsunuz tebrikler abitesekkurler Ahmet.. gunun stresini atip,biraz rahatlamaya calisiyoruz... bu arada kaninca -kararinca baligimizida aliyoruz.. sizlerede bol balikli avlar dilerim
![]()
07-06-2010, 16:48
Böyle niyete, böyle kısmete can kurban Faruk abi.
Bulmuşsun cengaverleri, tebrikler... ![]() Aman süssüz gitmesin ![]() ![]() Bereketli olsun...Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
07-06-2010, 18:05
Bahadır Sarıca yazdı:Böyle niyete, böyle kısmete can kurban Faruk abi.aynen katiliyorum..aslinda,levrege kismet migriler cikti fakat ben kelime oyunu yaptim ve yerine sinagritleri koydum. ne yazik ki fotosuz gomulduler..sessizce ![]() ![]() sende oradan yeni motorunun kismetine,artik bunlardan bir seyler bul artik,vakti gelmistir.. sizin oralarda kimbilir ne cengaverler vardir... bekliyoruz rastgele ![]()
![]()
07-06-2010, 18:44
sinaritlerin maaşallahı var , afiyet olsun
07-06-2010, 19:07
efese yazdı:sinaritlerin maaşallahı var , afiyet olsuntesekkur ederim Nadir.. sizlerede rastgele
![]()
07-06-2010, 19:13
motor 6 hp mercury bunu seçmemin sebebleri belli 450 lik tekneye ufak ama hem ekonomik hem tek kolumla kaldırıp taşıyabiliyorum çanta gibi yani 26 kg agırlıgı var pratik,
rolantisi çok iyi. daha üst motorların tek artısı var hızı,hızdan başka her türlü sıkıntı büyük motorlar. resim çekmedim abi motor geldi depoya kaldırdım eskiden olsa heves olurduda bu sene tadım tuzum yok tekneye binmek bile istemiyorum,kıyıya gelirken ip sallardım hani levrekleri bagladıgım ip o ipi bile görünce moralim bozuluyor kime ip sallayacagım artık diyorum yani bu sene tadım yok hevesim yok isteğimde yok, kaldıraç suya insin tekneyi koyarım üstüne artık ne zaman gidersem giderim ne tutarsam tutarım. balık tutmayı zledim ama oraya gidince isteğim gidiyor.
07-06-2010, 19:24
LeVrEkCi yazdı:motor 6 hp mercury bunu seçmemin sebebleri belli 450 lik tekneye ufak ama hem ekonomik hem tek kolumla kaldırıp taşıyabiliyorum çanta gibi yani 26 kg agırlıgı var pratik, cok haklisin Nihat... ben o gunleri yasadim.. seni cok iyi anliyorum.. bu yaz senin icin biraz zor olacak.. diyecek bir sey bulamiyorum... kendini zorlama,canin istemezse....girme su denize ..bosver... zamana birak...
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
mariner8'den neye niyet neye kısmet ! | mariner8 | 16 | 2,401 |
16-11-2014, 11:34 Son Yorum: mariner8 |
|
17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet | mariner8 | 20 | 2,956 |
02-12-2013, 10:32 Son Yorum: YaKaMoZ |
|