Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrege niyet,sinagrite kismet
Bereketli olsun faruk abi çok güzel bir rapor olmuş afiyetle ye. Bizim körfezde bir suskunluk var balık yok denecek kadar az.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Faruk abi vallahi imreniyorum sizleri bu işi layığı ile yapıyorsunuz tebrikler abiAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:benim mığrıları tutmuşsun bidaha benim balıklara saldırma karışmam.çok ciddiyim bu mığrının tadına mutlaka bakacam. vallahi sırtide güzel balık almışsın abi..sinaritlerin daha irileri yokmu merak ettim.. afiyet olsun
tesekkurler Huseyin..
migrilerden gonderecektim,fakat boylari kucuktu ..degmez..
migrinin tadina bak -bakmasinada,sadece ona guvenme ac kalirisn..yanina baska bir seyler da hazirla..
sinagritlerin daha irileri buralarda pek sirtide cikmiyor,paragat ile 2 kg.lugu bir defasinda rastgelmisti..sirtide en fazla kiloluga kadar cikiyor..birde derin sulerdaki paragat avlarinda buyukler cikiyor,buralar bizim tekneler ile gitmek imkansiz..fakat boyle avlarda bulunmustum(arkadaslarin buyuk botlari ile gitmistik...25-30 mil aciklarda)bunlar bambaska albumumdeki sinagrit ve fangriler boyle avlardan
rastgele
LeVrEkCi yazdı:faruk abi yeni rapalanın renkleri benim meşhur yozuriye benziyor güzel iş yapacak bir rapala gibi görünüyor,
sinaritler güzelmiş afiyet olsun.
istavritlerin farklı farklı cinsleri var bunlarda belirgin farklılar,lezzetleri bile farklı oluyor.
ben bu hafta sonu tamir boya vs geçirdim daha teknede siftahım yok,motor bu hafta sonu geldi artık ne zaman gidersem başlarım inşallah yine avlara.
bereketli olsun rastgele
tesekkurler Nihat..
ayni rapaladan baska markadan bende var,bunu aldigimda yoklama konusuna da yazmistim..bu daha ince bir yapiya sahip..is te goruyor hani..
yeni motorun ile bol balikli avlar dilerim...insan motorun bir fotosunu koyar yani...kazasiz belasiz bol levrek ve luferli avlarda kullan..
rastgele
yycolak yazdı:Yine güzel bir av olmuş Farukcum tebrikler.O istavritlerin ikisi sarıkanat dediklerinden.Biraz daha irilerinin mangalda iyi sonuç verdiğini biliyorum.Ellerine sağlık afiyetle...
tesekkurler Yalcin..
bundan sonra deneyip,paylasacagim,lezzet konusundaki bilgileri...ozellikle bu sarikanat dedikleriniz..
rastgele
thunderbolt yazdı:Faruk Abi bir de bizim buradaki sinaritler FB'liler galiba Sarı-Kırmızı renkli sahtelere bayılıyorlar Sizin oralarda çalışır mı bilmem
benim bildigim,sinagrit rapalasinin uzerinde,az da olsa kirmizi renk olmasi sart...bu konuda hemfikiriz..dedigin gibi sari kirmiz rapalar guzel is goruyor..bende bu sene bir tane yeni aldim
asagiya fotosunu koyuyorum..

Salih Reis yazdı:Faruk abicim 2. olana bizim buralarlda sarıkanat istavrit denir, ilkine göre ikincisi daha lezzetlidir.
Güzel paylaşım için ayrıca teşekkür ederim.

gönlündeki balık oltana rastgele
tesekkurler Salih..
lezzet olarak istavriti pek tutmam..fakat bu sarikanti bir denemek lazim..
sizlerede rastgele
cranium yazdı:Faruk Abi daha önce aynı merada bende bir sinarit palazı yakalmıştım. Hava bulutlu ve poyrazdı. Sence etkisi varmıdır bulutlu ve poyraz havada sinaritlerin sahteye atlamasına ? Ya da diğer üstadlar ne der bu işe ?

Sana verdiğimiz sözü tuttuktan sonra birer olta attık. Fakat yağmur şiddetini arttırmıştı ve şimşekler patlamaya başlayınca iyisimi dedik limanın yolunu tuttuk. Yani ancak 1 dakika kadar sürmüştür bizim av ...
Serkan buradan da cok tesekkur ederim..
po havada denioze girmek her babayigidin yiyecegi yogurt degil..
yukarida yazdigina pek katilmiyorum..cunku normal havalarda da hep sinagrit..veya singrit palazi tuttum..
sadece aksam uzeri daha iyi daliyor..
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Faruk güzel av olmuş,emeğinin karşılığını almana sevindim.Devamının daha da bereketli olmasını dilerim.Selam ve sevgiler.
tesekkurler Burak abi..
sizlerede bol balikli avlar dilerim..
saygilar bizden..
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi tebrikler.sinaritler süper ellerine sağlık.
paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
tesekkurler Aytekin..
sizleredde bol balikli avlar dilerim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abi çok güzel bir rapor olmuş afiyetle ye. Bizim körfezde bir suskunluk var balık yok denecek kadar az.
tesekkurler Hasim..
insallah bu suskunluk uzun gitmez..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi vallahi imreniyorum sizleri bu işi layığı ile yapıyorsunuz tebrikler abi
tesekkurler Ahmet..
gunun stresini atip,biraz rahatlamaya calisiyoruz...
bu arada kaninca -kararinca baligimizida aliyoruz..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Böyle niyete, böyle kısmete can kurban Faruk abi.
Bulmuşsun cengaverleri, tebrikler...Alkis
Aman süssüz gitmesinSeerfBu arada gömülme fotolarını da bekliyoruzBobo
Bereketli olsun...Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Böyle niyete, böyle kısmete can kurban Faruk abi.
Bulmuşsun cengaverleri, tebrikler...Alkis
Aman süssüz gitmesinSeerfBu arada gömülme fotolarını da bekliyoruzBobo
Bereketli olsun...Rastgele...
aynen katiliyorum..aslinda,levrege kismet migriler cikti fakat ben kelime oyunu yaptim ve yerine sinagritleri koydum.
ne yazik ki fotosuz gomulduler..sessizceSnifsinf..hemde sussuzSnifsinf
sende oradan yeni motorunun kismetine,artik bunlardan bir seyler bul artik,vakti gelmistir..
sizin oralarda kimbilir ne cengaverler vardir...
bekliyoruz rastgeleSeerf
Bul
sinaritlerin maaşallahı var , afiyet olsun
Bul
efese yazdı:sinaritlerin maaşallahı var , afiyet olsun
tesekkur ederim Nadir..
sizlerede rastgele
Bul
motor 6 hp mercury bunu seçmemin sebebleri belli 450 lik tekneye ufak ama hem ekonomik hem tek kolumla kaldırıp taşıyabiliyorum çanta gibi yani 26 kg agırlıgı var pratik,
rolantisi çok iyi.
daha üst motorların tek artısı var hızı,hızdan başka her türlü sıkıntı büyük motorlar.
resim çekmedim abi motor geldi depoya kaldırdım eskiden olsa heves olurduda bu sene tadım tuzum yok tekneye binmek bile istemiyorum,kıyıya gelirken ip sallardım hani levrekleri bagladıgım ip o ipi bile görünce moralim bozuluyor kime ip sallayacagım artık diyorum yani bu sene tadım yok hevesim yok isteğimde yok,
kaldıraç suya insin tekneyi koyarım üstüne artık ne zaman gidersem giderim ne tutarsam tutarım.
balık tutmayı zledim ama oraya gidince isteğim gidiyor.
Bul
LeVrEkCi yazdı:motor 6 hp mercury bunu seçmemin sebebleri belli 450 lik tekneye ufak ama hem ekonomik hem tek kolumla kaldırıp taşıyabiliyorum çanta gibi yani 26 kg agırlıgı var pratik,
rolantisi çok iyi.
daha üst motorların tek artısı var hızı,hızdan başka her türlü sıkıntı büyük motorlar.
resim çekmedim abi motor geldi depoya kaldırdım eskiden olsa heves olurduda bu sene tadım tuzum yok tekneye binmek bile istemiyorum,kıyıya gelirken ip sallardım hani levrekleri bagladıgım ip o ipi bile görünce moralim bozuluyor kime ip sallayacagım artık diyorum yani bu sene tadım yok hevesim yok isteğimde yok,
kaldıraç suya insin tekneyi koyarım üstüne artık ne zaman gidersem giderim ne tutarsam tutarım.
balık tutmayı zledim ama oraya gidince isteğim gidiyor.

cok haklisin Nihat...
ben o gunleri yasadim..
seni cok iyi anliyorum..
bu yaz senin icin biraz zor olacak..
diyecek bir sey bulamiyorum...
kendini zorlama,canin istemezse....girme su denize ..bosver...
zamana birak...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mariner8'den neye niyet neye kısmet ! mariner8 16 2,401 16-11-2014, 11:34
Son Yorum: mariner8
  17/11/2013 sirtiye niyet mercana kısmet mariner8 20 2,956 02-12-2013, 10:32
Son Yorum: YaKaMoZ
  Mırmıra niyet melanura kısmet... YaKaMoZ 23 3,219 04-05-2013, 16:00
Son Yorum: YaKaMoZ
  Neye niyet, neye kısmet...:) ishak BALLICA 25 4,205 14-11-2012, 13:45
Son Yorum: bucalıfikret
  Mırmıra niyet, eşkina kısmet... lapinavcısı_brs 26 5,798 30-09-2010, 07:45