06-06-2010, 18:26
(Son Düzenleme: 06-06-2010, 18:37, Düzenleyen: Albatros-gr.)
5/6/2010..cumartesi...
Hava tahminleri hafta sonunu yagmurlu gosterdigi icin,balikcilik programini iptal etmistim.Fakat bizim gencler Hakan(naxos5)ve Serkan (crannium),hava muhalefetine ragmen gece oltaciligi programi yapmislar
.Bana senin levrek paragatini istersen,biz senin icin atariz deyince,oglen hemen kalamar ve ahtapot ile paragatimi yemledim.Saat 17:00 de yagmur yagarken ,Hakan-Serkan ikilisi paragati almaya geldiler.Denizdeki yagmura ragmen,paragati atmislar.
6/6/2010..Imaret limani...
Saat 10:00...Limandan cikip,kiyida olan paragatimi toplamaya basladim.Paragatin uzerinde 10 tane migri vardi
.Hava buluttlu ve hafif poyraz.
Saat 10:20...Paragati toplamayi bitirdim.Simdi keyif zamani. Paragattaq balik cikmasada,gunun zevkini cikarmam lazimdi.Hemen kahvemi yaptim
,sirtilerimi su ile bulusturdum.Yeni aldigim sahteyi denemem lazimdi.
Saat 10:30...Yeni sahtede ilk balik cikti.Bir istavrit.Hava sonbahar havasi gibi olsada,ben denizin keyfini cikariyordum.Aralikli olarak balikta cikiyordu.
Saat 11:20...Sag tarafimda olan yeni sahteli sirti tahtasi havalandi
,bir an dibe takildigini dusundum.Misineyi yakalayinca,uzerinde guzel bir balik oldugunu anladim.Yavas -yavas cekip,tekneye baligi aldim.1 sinagrit
.Daha sahteyi baliktan cikarmamistim ki,diger sirti tahtasi havalandi.Ayni boy bir sinagrit diger sirtide.Dikkatlice cekip,onuda tekneye aldim
.Ayni yerde yarim saat daha dolastim,fakat baska vurus almadim.
Saat 12:20...Tavalik baligimi cikarmistim,sirti yaparak yavas-yavas limanin yolunu tuttum.
Bundan iyi balikciliklar sizlerin olsun...
Hakan -Serkan..paragatimi istedigim yere ve istedigim sekilde,ozellikle o havada attiginiz icin cok cok tesekkur ederim
.
Hava tahminleri hafta sonunu yagmurlu gosterdigi icin,balikcilik programini iptal etmistim.Fakat bizim gencler Hakan(naxos5)ve Serkan (crannium),hava muhalefetine ragmen gece oltaciligi programi yapmislar

6/6/2010..Imaret limani...
Saat 10:00...Limandan cikip,kiyida olan paragatimi toplamaya basladim.Paragatin uzerinde 10 tane migri vardi

Saat 10:20...Paragati toplamayi bitirdim.Simdi keyif zamani. Paragattaq balik cikmasada,gunun zevkini cikarmam lazimdi.Hemen kahvemi yaptim

Saat 10:30...Yeni sahtede ilk balik cikti.Bir istavrit.Hava sonbahar havasi gibi olsada,ben denizin keyfini cikariyordum.Aralikli olarak balikta cikiyordu.
Saat 11:20...Sag tarafimda olan yeni sahteli sirti tahtasi havalandi

Saat 12:20...Tavalik baligimi cikarmistim,sirti yaparak yavas-yavas limanin yolunu tuttum.
Bundan iyi balikciliklar sizlerin olsun...

Hakan -Serkan..paragatimi istedigim yere ve istedigim sekilde,ozellikle o havada attiginiz icin cok cok tesekkur ederim

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]