Evet arkadaşlar bu son günlerde bizim buralarda sirtide lüfer tutuluyormuş diye duyuldu , tabi bende hafta sonunu iple çekiyordum ve nihayet Pazar (9-11-2014 ) sabahı gün ağarırken İmaret limanındaydım , hava bulutluydu fakat iyi tarafı yağmur ve rüzgar yoktu , saat 10 akadar eskiden lüfer tutuğumuz yerleri dolandım , tabi haliyle bir sürü değişik sahte balıcıklar ve değişik derinlikte denemeler yaptım fakat malesef hiç bir vuruş dahi almadım benim gibi sirti yapana da sorduğumda aynı cevabı alınca hemen uzaktaki mercan merasına gittim ,eh işte orada balıkçılık keyfimi öğlen saat 2,00 ye kadar yaptım yağmurda başalayınca evin yolunu tuttum Oltalarklasik hırsızlı mercan takımı İğneler nikel çapraz No 3 Yemler 150 tane canlı mamun Herkeze bundan daha güzel balıkçılıklar dilerim
ahmet abi,bizim buralarda lüferi öyle bir kıstırıyorlarki o tarafa geçemiyor balıklar.yinede elbet bi gelecekler sizin o tarafa.inşallah sizlerde denk getirirsiniz.büyük olan mercanın maşallahı var abi güzel balık.bereketli olsun rastgele.