Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık av raporlarımız.......
Sizi canı gönülden kutlarım, araba+ motor, çadır ver elini türkliye, bir zamanlar bir ara bende böyle tek başıma böyle dolandım ama iş çok riskli vazgeçtim, iki kişiden aşağı olmaz, bende kara avıda var tüfek yanımda ama, bazen işe yaramıyor kuru ağırlık oluyor. Ufacık bebe gelip seni tehdit ediyor şimdi köye haber veririm seni döverler diye, jandarmayı aramak için cep bile çekmiyor.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Ahmet Abi geçirdiğin kazalar için geçmiş olsun . Yalnız alabalıklar muhteşem görünüyorlar , afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ahmet abim güzel paylaşım güzel resimler ortam da süper doğa ile baş başa eline emeğine sağlık saygılar sayın abim.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
harika kareler teşekkürler.
Bul
Fotoğraflar kartpostal gibi, maceracı bir ruhla doğada avlanmak imrendiriyor insanı. Tebrikler Ahmet Abi Alkis...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
resimler harika insan doyamıyor bakmaya,
ahmet abi doğada yaşayıp kazasız dnmek imkansız aman dikkat et kendine gerçi sen tecrübelisin tedbirsiz iş yapmazsın ama yinede dikkatli ol demek düşüyor bizlere.
bol balıklı günlerin olsun balık nasıl olsa tutarsın bizlere doğa resimleride getir lütfenSeerfrastgele.
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi bu alabalık tutkunluğu gerçekten başka bir duygu sizi sadece imrenerek seyredebiliyorum, bu konuda hiç bir tecrübem olmadığı için fazla söze gerek duymuyorum, alabalıklarda süper görünüyor..AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Sevgili Adaşım..

Rastgele..
Bul
orhanekmekci yazdı:Öncelikle uzun geziden sonra hoşgeldin sevgili AhmetGulumsegeçen seneden tecrübelerine dayanarak bu yıl alabalığın çok olacağını söylemişdin,senin ve ekibin adına hayırlı olsun.Fotodaki nefis yerleri önceki paylaşımlardan hatırlar gibiyim.Özgürlüğün tadını çıkarırken tevellütümüzü unutmaHappygelmiş geçmiş olsunRosebalıklara gelince ağam efeler yerken görmüş hesabı rengi kadar lezzetini bende uzaktan duyanlardanım,sana afiyetler olsunSeerf

Sevgili Orhan..

Samimi olduğunu çok iyi bildiğim uyarılarına teşekkürler..Tevellüt konusunda haklısın...Dikkatli olmak gerek..

İlgine çok teşekkürler..

Selamlar..
Bul
araphüso26 yazdı:cennet bahçelerinden görüntüler alalar desen şahane eminim muhabbette olmuştur..fakat arkadaşların pek fotoğraf çekinmeyi sevmiyorlar herhaldeSiyirdimarabada motorun yeride süper olmuş abicim inan başkasının aklına gelmezdi..vesselam özlemişiz raporlarını ve seni ahmet abi hoş geldin..abi bir şey sorayım kırklarelinde ala varmı ?Alkis Rose

Sevgili Hüsocuğum...

HappyBizim düşünce tarzımız hiç bir zaman anlaşılamayacak galiba..Tüm insanlar tanınmak veya meşhur olmak için uğraşırken bizler inadına tanınmamaya uğraşıyoruz.

Sen tanınmış olmanın zararlarını ve insan özgürlüğünü ne kadar kısıtladığını her halde bilmiyorsun..Özellikle ben bunun çok zararını gördüm...Nayirolamaz

Bulunduğum yerde adımı kullanarak esnafı dolandırmaya kalkan mı istersin,arkadaşım olduğunu söyleyip nerelere gittiğimi soranlar mı...Daha neler neler..

Motorun yerini bulmak için çok uğraştım.Yollarda denemeler yaptım..Gerçekten çok iyi oldu..

Haa..Aklıma geldi..Gittiğim bölgelerin birinde Eskişehir Anadolu üniversitesinden bir grup rezervasyonu için, balık çiftliği sahibi bir dostum yardım istemişti.Gelen 70 kişiye seni sordum.Hiçbiri seni tanımıyormuş..HappyAma ben sanki sende ordaymışın gibi ağırladım hemşerilerini..

Kırklarelinde ala varsa da çok ufakları ve az sayıda olması lazım..Çünkü çok insan gidebilen yerde bu balık olmaz..Alabalık meraları aynı define haritaları gibi gizlidir..Alkis

Sevgiler...
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ahmet abi balıklarda güzel heleki manzara harika teşekkürler.Gulumse

Aslında tatlı su org. düşünüldüğünde böyle bir yer lazım bize

Sevgili Haşim..

İlgine teşekkürler..Buralarda org falan olmaz..Yani alabalık org..olmaz..Ama tatlı su org düşünülürse çok daha cazip olabilecek bir çok yer var.Hem herkesin beraber olacağı hem de bol balık olan yerler var..

Bu konuyu düşünelim...

İlgine teşekkürler..Selamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,084 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,219 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup
  Bir Alabalık Avı aygroup 38 5,953 08-09-2010, 19:48
Son Yorum: aygroup
  Bu günkü Alabalık avı aygroup 49 6,711 04-08-2009, 00:23