Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine sirti,yine melanur
Yine sirti,yine melanur ...
Abi sen melanura doymuş gibi konuşuyorsun ama biz daha o keyfi tatamadık. Sık dişini hazirana az kaldı paragatlar için Siyirdim .

Hakan Hocam senin melanurları gördükçe içi gidiyor valla. Hafta sonu da havayı kötü gösteriyor yine sirti yapamayacak. Bize da bırak biraz melanur da biraz da biz tutalım ama di mi Siyirdim.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
abi, şu yoğun sınav dönemini bir atlatayım, göreceksin; sabah akşam denizden çıkmayacağım. melanurlar da o zaman büyümüş olacak... bak gör sen!.. senin verdiğin kasayı dolduracağım.Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
araphüso26 yazdı:neyse fazla merak iyi değildir.. ben suçu sana yıkarım nasılsa yoksun ya bir kaçta öm falan hazırlarım bana gfönderdi diye yersin ayvayıSiyirdim
bunu yapacagindan eminim..
ben tedbirimi aldim....
yonetimi bu konudas haberdar ettim..
hadi bakalim,gorelim kim hakliSiyirdim
tahsinmersin yazdı:Faruk abim sırtıda harika melanurlar tutuyorsun.sizleri kıskanmamak elde değil.
ellerinize sağlık,afiyetler olsun.
tesekkurler Tahsin..
seninde levrek avlarin kiskanilacak derecede..Alkis
rastgele
cranium yazdı:Yine sirti,yine melanur ...
Abi sen melanura doymuş gibi konuşuyorsun ama biz daha o keyfi tatamadık. Sık dişini hazirana az kaldı paragatlar için Siyirdim .

Hakan Hocam senin melanurları gördükçe içi gidiyor valla. Hafta sonu da havayı kötü gösteriyor yine sirti yapamayacak. Bize da bırak biraz melanur da biraz da biz tutalım ama di mi Siyirdim.
tesekkurler Serkan..baslik biraz oyle oldu..o anlamda yazmadim,fakat yazdim bir kere..
biliyorsun ,melanurun sirtisine doyum olmaz..merada daha cok melanur var,hepimize yeter
lodos cok eserse benim tekneye goz-kulak olurusunuz...Hkan`da bakariz dedi..silzere emanet...
rastgele
naxos 5 yazdı:abi, şu yoğun sınav dönemini bir atlatayım, göreceksin; sabah akşam denizden çıkmayacağım. melanurlar da o zaman büyümüş olacak... bak gör sen!.. senin verdiğin kasayı dolduracağım.Siyirdim
tesekkurler Hakan,insallah kasayi doldurursun
senin sinavlar bitinceye kadar,merak etme melanurlari bitirmem,,sizlerede birakirim,hem goruyorsun,15 tane kadar aldigimda ikiliyorum..
melanurlarin buyumesine gelince ,daha ne kadar buyuyecekler ki...kilolunun uzerinde mi olacaklar...Siyirdim
rastgele

[Resim: attachment.php?attachmentid=25946&stc=1&...1272478108]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk gerçekten teşekkürler orda hava süpermiş denizde öyle Affet yaptığınız balıkçılıkta üstüne bal kaymak şeker olmuş AffetAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
naxos 5 yazdı:abi, şu yoğun sınav dönemini bir atlatayım, göreceksin; sabah akşam denizden çıkmayacağım. melanurlar da o zaman büyümüş olacak... bak gör sen!.. senin verdiğin kasayı dolduracağım.Siyirdim

He he senin sınavlar bitene kadar melanurlar sırra kadem basarlar merak etme. 15er 15er diyor ama azaltıyor haberin olsun...Siyirdim

Albatros-gr yazdı:tesekkurler Serkan..baslik biraz oyle oldu..o anlamda yazmadim,fakat yazdim bir kere..
biliyorsun ,melanurun sirtisine doyum olmaz..merada daha cok melanur var,hepimize yeter
lodos cok eserse benim tekneye goz-kulak olurusunuz...Hkan`da bakariz dedi..silzere emanet...
rastgele

Tamam Faruk Abi merak etme, gerçi en fazla 5Bf ama yine de göz kulak oluruz.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
yalova tatar yazdı:faruk gerçekten teşekkürler orda hava süpermiş denizde öyle Affet yaptığınız balıkçılıkta üstüne bal kaymak şeker olmuş AffetAlkisAlkis
tesekkurler Erden...
sizlerede org. da her sey gonlunuzce gecmesini dilerim...
cranium yazdı:He he senin sınavlar bitene kadar melanurlar sırra kadem basarlar merak etme. 15er 15er diyor ama azaltıyor haberin olsun...Siyirdim

Tamam Faruk Abi merak etme, gerçi en fazla 5Bf ama yine de göz kulak oluruz.

he he he HappyHappyHappy
simdi iste ekurini acaip teselli ettinSiyirdim

............................................
gerci soylememe gerek yoktu,goz kulak olacaginizi biliyorum..simdiden tesekkurler76
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ortam güzel,balıklar güzel.BU hafta sonu senin yokluğunda melanurlar rahatlıyacak,hayırlı yolculuklar
Bul
Dr.Güner yazdı:ortam güzel,balıklar güzel.BU hafta sonu senin yokluğunda melanurlar rahatlıyacak,hayırlı yolculuklar
tesekkurler Guner..
revans onumuzde ki hafta sonu kismet ise....bir hafta sonu dinlensin melanurlar
Bul
Saat 17:30...Sirtileri su ile bulusturduk, kahvelerimizi yaptikKahve.Cok-cok guzel bir deniz vardi.Burada da sirti yapan tekneler vardi.Ilk melanurlar tekneye gelmeye basladi65.Guzel bir denizde hem muhabbet yapip,hem balik tutup dolasmanin zevkine erecek bir sey yok.

Faruk yıllarca bu zevki anlatmaya çalıştım. Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ah ben de bir çıkabilsem var ya oldum davul gibi. Ufukta da halen çıkabilecek gibi değilim.
Bul
ALTAYLI yazdı:Saat 17:30...Sirtileri su ile bulusturduk, kahvelerimizi yaptikKahve.Cok-cok guzel bir deniz vardi.Burada da sirti yapan tekneler vardi.Ilk melanurlar tekneye gelmeye basladi65.Guzel bir denizde hem muhabbet yapip,hem balik tutup dolasmanin zevkine erecek bir sey yok.

Faruk yıllarca bu zevki anlatmaya çalıştım. Seni tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ah ben de bir çıkabilsem var ya oldum davul gibi. Ufukta da halen çıkabilecek gibi değilim.
evet Ercan abi,her cikan melanurun uzerinde senin imzan var....
cok ama cok zevkli,sirtide tekneye getirmesi istavrite benzemiyor...
insallah tez zamanda sende ilserinden vakit bulup,deniz ile bulusursun76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine hüsran yine hüsran:( YaKaMoZ 15 2,364 23-04-2014, 15:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Yine hüsran YaKaMoZ 38 3,419 04-04-2014, 20:47
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,130 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,349 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,123 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,675 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,027 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,372 28-09-2011, 23:42
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 13,957 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,755 09-09-2011, 09:41