Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir öneri dostlar.....
sevgili dostlar....sitede genel bir olta avı söz konusu.şikayetçi değilim...ama aslında belkide bir çoğumuz zıpkın avıda yapıyor.....zıpkın konusundada bir bölüm açılsada;
zıpkın teknikleri,malzemeleri,sirküleri,maceraları,resimleri,paylaşma şansımız olsa..ben şahsen zıpkın konusunada meraklıyım.....bu konuda bir şeyler yapılabilirmi? diye soruyorum...sadece bir fikir..yanlış anlaşılmak istemiyorum...ben böylede mutluyum.....
Bul
bilgi-haber ---avlanma teknikleri----balıkavı-balıkavı bölümü kilitli olarak duruyor...kullanılmıyor sanırım Smileeğer dostlarda ve adminlerimizde zıpkın bölümünü isterlerse,bu bölüm kullanılabilir belkide,
Bul
abi iyi düşünmüşsün,,adminler ilgileneceklerdir
Bul
benim gorusum zipkinda balik avciligidir,cok iyi olur derim kendimce,onceden bende cok giderdim zipkin avciligina ,kopekbaligi olaylari yuzunden biraktim ,ama ilgili konular her zaman cok ilgimi ceker
Bul
Bende zıpkınla dalış yapıyorum ve zıpkın takımım oltakımlarıyla beraber sürekli arabanın bagajında durmakta. Fakat çoğu kişi zıpkın'la balık avcılığına karşı olduğu için bu bölümü açmadım. Bu konuyu değerlendirip gerekirse o bölümü açarım

Selamlar
Bul
herkeste illaki yapmak isteyipte yapamadığı bazı istekleri olur ve ona karşı sempati duyar bu konununda hayli ilgi çekeceği kanısındayım
Bul
arkadaşlar zıpkınla dalın dalmayın demiyorum yalnız belgeler ve sürküler olmadan ve dalınacak serbes bölgelerin dışında dalarsanız allah göstermesin ne kadar para cezası var herkesin bütçesini sarsar birde giden takımlar isterseniz açın ama bence bende dalmayı istiyorum ama
Bul
İyi olur düşüncesindeyim en azından paylaşımlarla bilgilenme şansımız artar. Ben tam 5 yıldır şinorkelle bile dolaşmıyorum.Bir gece dalışında yaşadığım problem nedeniyle kendime söz verdim ve tutuyorum. İnanılmaz keyifli olduğunu biliyorum.Ancak tehlikeleride o denli büyük.Arkadaşların dikkatli olmasını dilerim.İzmir'de dalan arkadaşlara Foça'da dalış yasağını ve kontrollerin çok sıkı olduğunu bildiririm
Bul
valla güzel olur...benimde çok merakım var..az çok zıpkınla av yapıyorum..bu konudada bişeyler öğrenmek lazım...paylaşım için teşekkürler...saygılar..rastgele...
Bul
Abicim gerçekten çok güzel bir konuyu sölemişsin. bencede zıpkın balıkçığıda çok önemli. En azından nasıl yapılıyor bizimde bilgimiz olur. Öneri için sağol...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ***Oneri*** Albatros-gr 14 2,298 14-04-2012, 20:06
Son Yorum: ALTAYLI
  öneri.. kaya 17 2,300 30-12-2011, 20:29
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,508 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET yycolak 62 7,677 13-01-2010, 20:53
Son Yorum: deniz aşığı
  bir öneri tedirgin SaZaN 6 2,102 25-07-2009, 10:10
Son Yorum: araphüso26
  oneri veya istek yada elestiri tali_off 11 2,693 28-04-2009, 23:45
Son Yorum: LeVrEkCi
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,672 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Öneri veya Genel İstek Adına yörükefe 16 3,565 06-07-2007, 19:49

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi