Yorumları: 457
Konuları: 15
Sayın yönetim kurulu.
Sitemizin bir balık sitesi olduğunu biliyorum.
Fakat yine de ; ara sıra konuların dışına çıkarak bilgi amacıyla paylaşımda bulunmak açısından sizlerden "KONULAR HARİCİ SOHBET" adı altında bir bölüm açmanızı taleb etsem ...
Ne dersiniz ?
Yorumları: 859
Konuları: 32
siyasi ve ideolojik içerik harici talebi bende destekliyorum...
Yorumları: 457
Konuları: 15
Marjan yazdı:siyasi ve ideolojik içerik harici talebi bende destekliyorum...
Sait siyasi ve ideolojik içerikli tüm konulara , ben de bu sitede karşıyım.
Yorumları: 464
Konuları: 19
muharrem abi sana katılıyorum..kuralların dışına çıkılmaması kaydıyla hertürlü paylaşım güzel olur....
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Sitenin başlığına uygun olan her konu tartışılır konuşulur bunun dışında bu sitede zaten farklı konulara yer verdim ve bu kadarının yeterli olduğunu düşünüyorum
Ayrıca Konular harici sohbet dediğiniz anda akla herşey gelir bundan dolayı herkes aklına gelen herşeyi yazar.
Yorumları: 859
Konuları: 32
sende haklısın oktay abi... daha önce yaşadık... kimin ne yazacağı belli olamaz.. ne kadar dikkat de edilse rencide edici diyaloglar olabilir... ama en yakın bir konuyu sana örnek göstermek istiyorum. Yaşanan bir trafik kazası sonrası hem başsağlığı hem de trafik terörüne dikkat çekmek için mesajlar yazıldı sonrası malûm..
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Arkadaşlar diğer konularda konuşmak isterseniz
www.atasatforum.com/v6 burasıda bize aittir burada da yazabilirsiniz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
evet hobi bölümüne balık harici hobi resimleri koyabilirsiniz bu zaten bu amaçla açıldı memleket resimleri bölümüne o tip memleket resimleri konabilir ama bununda dışına çıktıkmı sanırım bu site tamamen amacından şaşacaktır her konunun forumu internette mevcur onlara saygısızlık olacaktır bu nedenle bencede başka bölüm açmaya gerek yok
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
atasat ı ben yyazacaktım acaba dedim ben yazarken sen vermişsin bencede orada her konu mevcut atasat da bizim sitemiz oraya gönderebilirsiniz
Yorumları: 464
Konuları: 19
madem bizim site hemen üye oldum..daha önce bildirseydiniz ya nihat abi..