Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
oneri veya istek yada elestiri
slm
tarihden de anlasildigi gibi sitenize yeni uye oldum fakat sunu cani gonulden soylemeliyim ki herkez cok sicak karsiladi acikcasi cokda mutlu oldum
bir sikayet yada bir oneri yada bir istegim olacak admin arkadaslardan yada buyuklerimizden
yasim geregi belki cok sey bilmiyor olabilirim balikcilikla ilgili fakat ogrenmeye ac oldugumu ve doymayacagimi biliyorum....

lafi uzatmadan demek isterim ki bazi sitelerde baglama sekilleri gormek deyim yada daha farkli seyler....!fakat bunlarida ogrenmek istemekdeyim peki ben bunlarin resimlerini buraya yukleyemez isem sizlere sunamaz sam sizler bana nasil yardimci olacaksiniz....

yada ben yarin bir baskasina nasil yardimci olacagim...
en azindan derim ki resimlerdeki site adini silelim ve alintidir deyip altina ekleyeklim 2 hafta yada 3 hafta burada onu sergileyelim ve uzerine konusalim bilmedigimizide buyuklerimizden ogrenelim

sadece gorusumu bildirmek istedim saygida kusur etdiysem af ola
hattimi asmamisim dir umarim gercekden ogrenilecek ve ogretilecek cok sey var

saygilarim la
ibrahim taylan oto
Bul
ibrahim bizim sitemizdede her türlü bilgi mevcut kardeşim ara bölümünde ne öğrenmek istiyorsan yazman yeterli konular karşına çıkar .paylaşmaya gelince tabiiki hepimiz öğrenmek için açız fakat bilindiği gibi bazı siteler alıntıya izin vermemekteler buda izinsiz alıntı oluyor ve kanuni yükümlülükler getiriyor bu yüzden bu tür konulara sıcak bakmıyoruz çünkü cezi müeyyideler söz konusu saygılarımlaAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
iğne bağlama yada aradığın başka videoların hepsi sitemizde mevcut
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
tali_off yazdı:slm
tarihden de anlasildigi gibi sitenize yeni uye oldum fakat sunu cani gonulden soylemeliyim ki herkez cok sicak karsiladi acikcasi cokda mutlu oldum
bir sikayet yada bir oneri yada bir istegim olacak admin arkadaslardan yada buyuklerimizden
yasim geregi belki cok sey bilmiyor olabilirim balikcilikla ilgili fakat ogrenmeye ac oldugumu ve doymayacagimi biliyorum....

lafi uzatmadan demek isterim ki bazi sitelerde baglama sekilleri gormek deyim yada daha farkli seyler....!fakat bunlarida ogrenmek istemekdeyim peki ben bunlarin resimlerini buraya yukleyemez isem sizlere sunamaz sam sizler bana nasil yardimci olacaksiniz....

yada ben yarin bir baskasina nasil yardimci olacagim...
en azindan derim ki resimlerdeki site adini silelim ve alintidir deyip altina ekleyeklim 2 hafta yada 3 hafta burada onu sergileyelim ve uzerine konusalim bilmedigimizide buyuklerimizden ogrenelim

sadece gorusumu bildirmek istedim saygida kusur etdiysem af ola
hattimi asmamisim dir umarim gercekden ogrenilecek ve ogretilecek cok sey var

saygilarim la
ibrahim taylan oto
ibrahim bizimle aynı formattaki yerli sitelerden alıntı yapman site kurallarımıza aykırı,fakat yabancı sitelerden alıntı yapabilirsin.
ayrıca sitemizde harika videolu resimli paylaşımlar var onları görmeni isterim.
sitede biraz araştırma yaparsan birçok bilgiye rastlayabileceksin.kolay gelsin.
Bul
gerekli açıklamalar gelmiş, inşallah yardımcı olabilmişizdir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi ben butum videolari izledim benim aradiklarim maalesef yokdu ben buldum siteye seve seve ekledim.....bir kere bu bir prensipse dogrudur yapacak bir sey yok ne yapalim
ama bir web master olarak sunu derim egerki degir siteler alintiya izin vermiyorum derse yalandir telif hakki odemelidir takdir edersiniz ki kimse bunu yapmaz gene de cevap werdiginiz icin tesekkur edrim sagolun
Bul
dediklerinde haklı olabilirsin taylan telif hakkı ödemeli olsa bize bir şey yapamasalarda bence ahlaki olmaz emek hırsızlığı olur gibi geliyor sen nasıl burda videoyu yayınladın başkasıda isterse yayınlar eğer yayınlamıyorsa (video sitelerini kastetmiyorum) emeğe saygı icabı alınmasını doğru bulmuyorum sadece araphüseyin olarak düşüncemWink
i
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
huseyin abicim oncelikle saygilar
benim demek istedigim aslinda su..sitenin her prensibine saygiliyim ve hak veririm...
fakat paylasmak dan kasit burada ogrenmek....
yani ben sitede olan birseyi sunalim diyemem sitede war ise ama burada yoksa onu nereden ogrencez....
soyleki yas olarak ben den buyuk abilerim ve adminler....admin olarak yada abi olarak ben birsey sorsam soylemezlermi yada sen soylemez misin...
peki benim bunu sormam yada anlatmam nasil olur nasil cozulur ...
hemen ornek vereyim 3 gundur farkli bir sey ariyorum....
hemen anlatayim sirali igne baglanacak kefal oltasi gibi aralik mesafesi 2 santim fakat aradaki beden yarim ay gib olacak....
bunu anlatmak mi dogru az da olsa ornegini sunmak mi?
ve buradaki insanlar la paylasmak mi
allaha cok sukur belki 10 belki 15 cesit baglama biliyorum fakat bunlari biliyorum diye bana yetmiyor abi,,,
daha cok ogrenmek lazim ve benden kucuk kardes lerim le paylasmak
sunuda yazayim icimden geldi ben bu siteyi gercekden cok sewdim uyeleri ilk gun bana hosgeldin dedi fikret abi orhan abi..serkan ,faruk abi sayamadigim kisiler icinde ozur diliyorum
tekrrdan saygilarimla abi
Bul
taylan bu kuralları site sahibi ile beraber ben koydum ve kuralları koyarken hepsinin bir amacı vardı.
daha öncede yazdığım gibi diğer balıkçı sitelerinden alıntı yapman o site sahibi ve yöneticilerine karşı olmaz bana göre olmaz.
ama bu işi çözemiyorsan istersen o sitede o resimi koyan arkadaştan bilgi alabilirsin.
zaten benim anlamadığım resimi aldığın yerde açıklama yapmamışlarmı?sadece resimmi koymuşlar?
ki resimlere adam link koymuş yani alınmasını istememiş,belki kannen sorun olmaz ama vicdanen sorun olur.
bu tarz bi olay daha önce olmadı yada olduda ısrar eden olmadı madem ısrar ediyorsun ben buna izin veremem.tek çözüm var o sitede o resimi yayınlayan arkadaşa sor o anlatsın sende öğrenmiş ol.
bunun dışında tabiki arkadaş olarak sana elimden gelen yardımı yaparım bildiklerimi paylaşmaktan çekinmem bildiğim herşeyi paylaşmaya hazırım.
konunun daha fazla uzamamasını senden rica ediyorum sonuçta konulmuş kurallar var ve kuralların bu maddesini değiştirmek gibi bir düşüncem yok.
saygılarımla,kolay gelsin.GulumseWink
Bul
nihat abi benim zaten konuyu uzatmam falan yok mesajimi okursan daha oncekileride ben bir sekilde bulup burada yayinliyorum ewet digerleri yayinlamamis zaten bazilari yabanci sitelere uye oldugum icin onlarda pek orali olmuyor..
neyse dedigin gibi israr yok sadece ben yazimi birdaha okursan bir oneri sundum ama prensib sede saygi duyarim diye belirtim...
hersey icin tesekkur ederim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istek yapıyom yalova tatar 8 3,739 20-08-2014, 17:05
Son Yorum: yaser2sultan
  ***önemli bir istek*** LeVrEkCi 19 3,216 22-11-2012, 17:15
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ***Oneri*** Albatros-gr 14 2,297 14-04-2012, 20:06
Son Yorum: ALTAYLI
  öneri.. kaya 17 2,285 30-12-2011, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  raporlar hakkında öneri LeVrEkCi 24 3,489 28-10-2011, 18:23
Son Yorum: yycolak
  istek pimpla 9 2,265 16-12-2010, 19:20
Son Yorum: mehnur
  Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET yycolak 62 7,674 13-01-2010, 20:53
Son Yorum: deniz aşığı
  bir öneri tedirgin SaZaN 6 2,093 25-07-2009, 10:10
Son Yorum: araphüso26
  üyelerimizin DİKKATİNE youtube hakkında öneri erdekli yücel 1 1,670 03-08-2008, 14:21
Son Yorum: H.A.R.U.N
  greenpeace den istek var LeVrEkCi 35 5,717 20-06-2008, 16:53
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi