Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
125 Balik...
abi, rapor çok güzel olmuş. eline emeğine sağlık. güzel bir gündü. yediğimiz yağmur da günün karıydı. maceralı balıkçılığı severim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
tebrik ederim faruk abi ..Seerf
güzel balıklar bereketli olsun.. devamını dilerim.
Bul
tahsinmersin yazdı:faruk abim seni hakan ve serkan ı tebrik ederimAlkis.zevkli bir av günü olmuş.tuttuğunuz balıklar bunun kanıtı.tekne denizdeyse bundan sonra daha iyi avlar bekliyorum.
ellerinize sağlık.afiyetler olsun.
tesekkurler Tahsin..
teken denizde degil,bu tekne Hakan`in teknesi,treylerde..goturup-getiriyoruz...
benimki karada..mart sonlari atarim herhalde..
sizlerede iyi avlar dilerim

istavritci yazdı:şimdi orda olmak vardıya dememek mümkün değil harika bir gün harika dostluk harika bir avcılık afiyet olsun daha ne deyimSeerf
tesekkurler Mehmetali abi..
hakikaten guzel bir av gunuydu,
sizlerede boyle avlar dilerim
gobekbalığı yazdı:FARUK ABİCİM GÜZEL BİR RAPOR OLMUŞ ayrıcada balıklarda yüzünüzü güidürmüş emekler boşa gitmemiş iyi eğlenmişinşz tüm ekibe rast gelsin eline emeğine sağlıkAlkis
tesekkurler Muharrem..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Atakan_YeniFoca yazdı:Tebrikler Seerfharika görünüyordu herşeyAlkis Ayrıca ilgimi çekti yemler bile hazır paketlerde mi satılıyor sizin oralarda?Smile
tesekkurler Atakan..
ithal kurtlar hazir paket halinde satiliyor..
mamunlar sayi halinde satiliyor...
yerli kurtlar(boru kurdu)onlar ,icinde 10 tane olmak uzere paketlenmis satiliyor
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
naxos 5 yazdı:abi, rapor çok güzel olmuş. eline emeğine sağlık. güzel bir gündü. yediğimiz yağmur da günün karıydı. maceralı balıkçılığı severim.
tesekkurler Haklan..
sayende teknen ile guzel bir balikcilik oldu..hasret kalmistik..
cok sagol..
macerali balikciligi bende cok severim de..bizim yaslar biraz ilerlediSiyirdim
FuRkAn * yazdı:tebrik ederim faruk abi ..Seerf
güzel balıklar bereketli olsun.. devamını dilerim.
tesekkurler Furkan cok sagol..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Tahsin..
teken denizde degil,bu tekne Hakan`in teknesi,treylerde..goturup-getiriyoruz...
benimki karada..mart sonlari atarim herhalde..
sizlerede iyi avlar dilerim

tesekkurler Mehmetali abi..
hakikaten guzel bir av gunuydu,
sizlerede boyle avlar dilerim

tesekkurler Muharrem..

tesekkurler Atakan..
ithal kurtlar hazir paket halinde satiliyor..
mamunlar sayi halinde satiliyor...
yerli kurtlar(boru kurdu)onlar ,icinde 10 tane olmak uzere paketlenmis satiliyor
Bilgilendirmen için teşekkürler Faruk abi. Avrupa farklı işte. Kurtlar iri iriymiş canım çekti gerçektenSmile
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul
farukcum ekibin maşallahı var balığın tabiri cayizse belini kırmışsınız tüm ekibi kutluyorum Alkisafiyetler olsun ilerki avlar için rastgeleSeerf
Bul
Atakan_YeniFoca yazdı:Bilgilendirmen için teşekkürler Faruk abi. Avrupa farklı işte. Kurtlar iri iriymiş canım çekti gerçektenSmile
Atakan...kurtlari bizim genc elemanlar(Hakan-Serkan)cesit olsun diye almislar..
benim en sevdigim yem,olta ve paragatlarimda ..mamundur..benim favori yemimdir...
deniz aşığı yazdı:farukcum ekibin maşallahı var balığın tabiri cayizse belini kırmışsınız tüm ekibi kutluyorum Alkisafiyetler olsun ilerki avlar için rastgeleSeerf
tesekkurler Cetin abi..cok sagol
Bul
Tebrikler arkadaşlar.Alkis Ekip güzel , muhabbet güzel ee balıklar da güzel.Daha ne olsun.Afiyet olsun Seerf
Şiir gibi oldu yawSiyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bereketli olsun valla içim gidiyo sizleri böyle gördükçe deniz bana biraz uzak her zaman gidemiyorum talı su için daha hem soğuk hemde balık dipte yeme nadir çıktığı için fazla zevk vermiyor havaların ısınmasını bekliyoruz sizlere bol şans rast gelsin
Bul
ufuktan26 yazdı:Tebrikler arkadaşlar.Alkis Ekip güzel , muhabbet güzel ee balıklar da güzel.Daha ne olsun.Afiyet olsun Seerf
Şiir gibi oldu yawSiyirdim
tesekkurler Hocam...sizlerede boyle guzel avlar dilerim..
cevap siir gibi,size yakisir sekilde hocamAlkis
brösi yazdı:bereketli olsun valla içim gidiyo sizleri böyle gördükçe deniz bana biraz uzak her zaman gidemiyorum talı su için daha hem soğuk hemde balık dipte yeme nadir çıktığı için fazla zevk vermiyor havaların ısınmasını bekliyoruz sizlere bol şans rast gelsin
tesekkurler Hayati abi..
denizdeki avlarda da hava sicak iken daha zevkli oluyor..
kisin sogukta ne kadar giyinsen hareketlerin kisitli..ve bir sekilde nasil olsa usuyorsun..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 981 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 958 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,860 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,549 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,081 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,839 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: