Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
125 Balik...
Faruk abicim ekip olarak güzel bir iş çıkartmışsınız, Seerf

daha niceleri rastgele Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
abicim raporlarınızı özlemişik. bereketli güzel balıkçılık olmuş tebriklerSeerfAlkis
Bul
AlkisGreek team elemanlarına tebriklerAlkis
Bravo Faruk arkadaş güzel foto şovu yapmışın Alkis
Hepinize bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Faruk abi maşallahınız var, ekip sağlam olunca sonuçta mükemmel olmuş ellerinize sağlık abicim..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Balıktan gelince rapor biraz sonra demişdi,herhalde o sırada işi çıktı.Ahmette kurtlarını dökmüş olduSeerf
evet Orhan abi herhalde
thunderbolt yazdı:Hay maşallah , çok güzel balıkçılık yapmışsınız ekipçe Serkan'a ekstra maşallah , 4 kamışla başa çıkabildiği için Alkis Balıklar da birbirinden şahaneler , afiyet olsun Greek Team'e
tesekkurler Nedim..
Serkan`in fotosunu ozellikle koydum...Hakan-Serkan ikilisi teknede ,ikisi avlandiginda..iste boyle calisiyorlar...AlkisHakan `ile ben teknenin arkasindan avlandigimizdan ,Hakan iki olta atti..aksi halde o da oyle Serkan gibi calisiyor..
sizlerede rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim ekip olarak güzel bir iş çıkartmışsınız,

daha niceleri rastgele Alkis
tesekkurler Salih..cok sagol..
sizlerede rastgele
şerpa yazdı:abicim raporlarınızı özlemişik. bereketli güzel balıkçılık olmuş tebrikler
tesekkurler Hakan..cok sagol sizlerede rastgele
mariner8 yazdı:AlkisGreek team elemanlarına tebriklerAlkis
Bravo Faruk arkadaş güzel foto şovu yapmışın
Hepinize bereketli ve afiyet olsun Seerf
tesekkurler Ahmet arkadas...
senin raporunda senin foto show`da guzel..gordum..
sizlerede rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi maşallahınız var, ekip sağlam olunca sonuçta mükemmel olmuş ellerinize sağlık abicim..AlkisAlkis
tesekkurler Ahmet..
guzel bir balikcilik gunu oldu..
sizlerede rastgele..
bu arada sizin raporuda bekliyoruz...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abi bereketli olsun...Sende özlediğimiz raporlar gelmeye başladı...AlkisSeerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Emrah77 yazdı:Faruk abi bereketli olsun...Sende özlediğimiz raporlar gelmeye başladı...AlkisSeerf
sagol Emrah tesekkur ederim..
baliga gidemiyoruz..
bir gitsek raporlar gelecek te..
artik kis balikciligini ,biraz yas durumundanSiyirdim ..biraz hava muhalefetinden daha az yapiyoruz..Snifsinf
havalar bir isinsin....daha cok balikcilik yapacagimiza inaniyorum..
sizlerede rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bereketli ve afiyet olsun faruk abi Seerf balıkçılık çok güzel geçmiş bol çeşitli keyif vermiş Seerf ancak benim şansıma madakaskara bile gitsem hatta tatlı su avına bile gitsem şu ısparoz çıkar Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:bereketli ve afiyet olsun faruk abi Seerf balıkçılık çok güzel geçmiş bol çeşitli keyif vermiş Seerf ancak benim şansıma madakaskara bile gitsem hatta tatlı su avına bile gitsem şu ısparoz çıkar Siyirdim
tesekkurler Murat..cok sagolSeerf
hakikaten sende acaip bir isparoz sansi var,fakat yinede hic yoktan iyidir...
bir sey dikkatimi cekti,bu sansini baskalarinada bulastiriyorsun..mesela pazar gunu bize oldugu gibi..66 tane isparoz her seyi acikliyorSiyirdimBobo
Bul
Albatros-gr yazdı:sagol Emrah tesekkur ederim..
baliga gidemiyoruz..
bir gitsek raporlar gelecek te..
artik kis balikciligini ,biraz yas durumundanSiyirdim ..biraz hava muhalefetinden daha az yapiyoruz..Snifsinf
havalar bir isinsin....daha cok balikcilik yapacagimiza inaniyorum..
sizlerede rastgeleSeerf

Bizler de aynen havaların biraz düzelmesini bekliyoruz...Bizim sezon mart ayında başlar takımları hazırladık mart ayını bekliyoruz ondan sonra gelsin balıklar gelsin raporlar...Seerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ramazan Balık Peşinde; Kızıldeniz Macerası... haseremarket 20 1,727 20-11-2016, 23:37
Son Yorum: haseremarket
  30/09/2016 - 01/10/2016 Akşam Balık Avı uerol67 17 981 05-10-2016, 09:11
Son Yorum: uerol67
  Ramazan Balık peşinde; Yalıköy çilingöz seyahati... haseremarket 16 1,275 03-10-2016, 19:42
Son Yorum: haseremarket
  Tayland' da balik macerasi haseremarket 21 2,171 25-09-2016, 21:19
Son Yorum: yycolak
  Marmara Ereğli - >Yeniçiftlik civarı balık durumunu bilen? mamuli 16 2,916 27-04-2015, 07:26
Son Yorum: mamuli
  istanbul civarı balık durumunu bilen? demdem 4 958 14-04-2015, 08:14
Son Yorum: Avcı Altan
  Albatros-gr gaz tam balik az :) Albatros-gr 19 2,860 21-08-2014, 15:18
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr Martilari besle balik tut Albatros-gr 20 2,549 23-01-2014, 21:52
  seferihisarda nerede bol balık tutulur? merso7525 0 1,081 30-10-2013, 22:22
Son Yorum: merso7525
  Albatros-gr az kanca,temiz balik Albatros-gr 22 4,839 06-08-2013, 22:10

Hızlı Menü: