Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun İlk Kalkanı
elinize sağlık biz buralarda göremiyoruz kalkanı ama istanbuldayken yemiştim çok hoşuma gitmişti canım çekti valla şimdi. afiyet olsun size rastgele...
Bul
ahmet abi ellerinize sağlık kalkanın tadını ben de bilmiyorum Snifsinf afiyet olsunSeerf
Bul
FuRkAn * yazdı:ahmet abiciğim süpersin bahsettiğin meralardan biri olmalı daha iri balıklara diyelim rastgele abiciğim

Evet Evlat...

Sana bahsettiğim meralardan biri burası..Hava lodos olmasaydı çok daha verimli olacaktı ama bereket versin diyelim..

İyi dileklerine teşekkürler Evlat...Sağolasın....

Rastgele...
Bul
doktor yazdı:Ahmet abi tebrik ederim sezonun ilk kalkanını almışsın daha da bereketli olur inşallah takım paylaşım için de teşekkür ederim eline emeğine sağlık saygılar.Alkis76

Teşekkürler sevgili Eren...Sağolasın...
Bul
ufuktan26 yazdı:Ahmet abi tebriklerAlkis Nefis bir av olmuş.Afiyet olsunSeerf

Teşekkürler Ufuk Hocam...

Rastgele...
Bul
bereketli olsun...
Bul
Sezonun ilk kalkan balığı avın hayırlı olsun Ahmet,bu balığı ancak balıkcı tezgahlarında gördüğümden lezzeti hakında yorum yapamıyorumGulumse sana daha bollarını büyüğünü yakalaman dileğimle,afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
tebrik ederim Ahmet abi, inşallah kalkanların devamı gelir.

bereketli ve afiyet olsun, bu balığın pişirilme aşamasını merakla bekliyorum Smile

saygılar,
Bul
orhanekmekci yazdı:Sezonun ilk kalkan balığı avın hayırlı olsun Ahmet,bu balığı ancak balıkcı tezgahlarında gördüğümden lezzeti hakında yorum yapamıyorumGulumse sana daha bollarını büyüğünü yakalaman dileğimle,afiyet olsunSeerf

Sağolasın Orhan..

Tabii ki her balıkta olduğu gibi ,tarifi olanaksız kendine has bir lezzeti var.Bizler de daha büyüğünü hayal ediyoruz ama Türkiye sınırlarında oldukça zor bu troller sayesinde..Kısmet diyelim..

İyi dileklerine teşekkürler...Rastgele...
Bul
eşref sürek yazdı:Ahmet abi sezonun ilk kalkanı hayırlı olsun dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele

Teşekkürler Sevgili Eşref...

Rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu sezonun Sargozları tahsinmersin 48 5,747 15-09-2009, 17:50
Son Yorum: exenium
  sezonun ilk çinekopları dede 41 6,252 20-07-2009, 11:03
Son Yorum: robinson987
  sezonun ilk avı shelter 7 1,896 04-07-2009, 22:40
Son Yorum: aygroup
  sezonun ilk eşkine avı andrail gail 18 3,317 13-05-2009, 01:21