Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalkanı ertele,turnayı yakala
arkadaşım ahmet beni kalkandan vazgeçirip,pazar günü yarım kalan turna macerasının peşine düşmeye ikna etti.
hızımızı adapazarında aldık.murat abi de işlerinden fırsat bulup yanımıza geldi.
kıyıda mantarlı canlı balıklı 8 olta olduğu halde akşama kadar tek bir vuruş alamadık.
botla 4 adet büyük turnayı arkadaşım ahmet ve murat abikaşık ve rapaladan kaçırmayı başardılar!!
tam umutlar tükenmişken akşam ezanından sonra ben ilk oltayı toplamak için sudan çıkardığımda fotoğraflardaki yarı yılan yarı timsah görünümlü canavar geldi,hemen ardından bir tane daha.iki sefer de murat abinin oltalarının mantarı göçmesine rağmen iğneye takılmadı.
solungaçlarında bile dikenler olan bu balığa bizim gibi elinizi kanatmaması için eldivenle müdahale etmenizi öneririm.
şayet yakalaması çok zevkli.
murat abinin evine misafir olup kahvesini içtikten sonra önümüzdeki sezona samsun altınkaya macerasının planlarını kurup sohbetini yaparak adapazarına veda ettik.murat abiye tekrar teşekkürler.çok keyifli bir balıkcılık günüydü.
bakalım sırada kalkan macerası var.ilk fırsatta gideceğim.herkese selamlar.
arkadaşım ahmet n. kayrak da artık bizim sitenin üyelerinden olmaya karar verdi.
birazdan onu da üye yapacağım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
helal be işte bu aldınız kuzu heee şüper bir balık elinize sağlık usta turna ve avcısı murat ve rıfat abilerim siz bu turna işini iyi biliyonuz yav iyşallah bir gün sizle bir turna avına çıkarıkAlkisAlkisAlkisAlkisGulumseGulumseSeerfSeerfSeerf
Bul
Rıfat bir akşam kaldınızmı yoksa günübirlik bir programmıydı, demek istediğim akşam yapacak demekki balık o yüzden..
sabah gün ışımadan adapazarındaydık,ama çok sis olduğu için murat abinin tarif ettiği canlı balık satan yeri bulmamız için 1 saat dolaşmamız gerekti.sabahın 5inde dükkan açıyolar,gerçekten Smile
gün ışımadan oltalarımız suda olsaydı belki vuruş alma şansımız olurdu.demek istediğim gün ışırken ve gün batımında en etkin avlanma zamanı.gece vurmuyor.biz günübirlik gittik geldik.
Bul
Rıfat turna için tebrik ederim,bereketli olsun.Fotolara bayıldım,avlandığınız yer neresi ?
Bul
Rıfat sizin fotoğraf makinası arızalı her halde. Ben bu balığı tam üç karış ölçtüm, şu anda bakıyorum karışım 23 cm. yani bu balık 69 cm. ama resimdeki sanki küçük gibi görünüyor. Selam ve sevgiler.
Bul
mehmet abi adapazarı otoban gişelerine ve toyota hastanesine 500 metre,mollaköyün 100 metre arkası.gitmesi çok basit,araba dibinde.bizim durduğumuz gçlet gibi25-26 tane gölet olduğunu söylediler yakın yakına.kepçeler kumu çıkarmış,orada sular birikmiş.çok harika yerler.siz de yalovadan gidebilirsiniz.
Bul
murat abi balığın endamını gösterememişiz.haklısın Smile kendimizi gösteriyoruz,balığı göstermiyoruz.
her balıkcı fotoğraf sanatından biraz anlayacak öyle değilmi Smile
sevgiler.
Bul
rıfat balık gerçekten güzel duruyor seninde keyfin resimlerden belli oluyor.bereketli olsun rastgele.ahmetde aramıza hoşgeldi Alkis
Bul
Rıfat turna ve manzara için tebrikler Alkisen yakın zamanda kalkanların fotolarını bekliyoruz Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sezonun İlk Kalkanı aygroup 68 7,995 24-10-2009, 00:40
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi