Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sezonun İlk Kalkanı
SerenaY66 yazdı:ahmet abi sezonun ilk kalkanı ile siftah yapmışsınız.İnşallah bollaşır.Şu mübareğin tadına hiç bakmadım.Olsada zaten nasıl yapılır hiç bilmem.İnşallah bir gün tadacağım.
ilker kalkan balığı bence en lezzetli balıklar sıralamasında ilk 3 ü zorlar,tavası yapılır ve müthiş lezzetlidir.en lezzetli yeri kılçıklarının etrafıdır,balıgı yerken eme eme yersin öyle lezzetlidir.
Bul
fish or die yazdı:ahmet abi bereketli olsun mera çok güzel kalkan güzel daha ne olsun Alkis

Sağol Murat..

Gerçekten çok güzel bir meradır....Her sene bol miltarda kalkan tutarız o bölgede..

İlgine teşekkürler...Rastgele...
Bul
Tropheus yazdı:oh ne guzel valla en degerlı balıklar senı guzel karsılamıs ahmet abi elıne emegıne saglık bu kalkan şile tarafındada başlamışmıdır acaba benım de cok guzel bı yerım var gecen gun çulluk avlarken buldum gıdıp bı deneme yapmam lazım.Gulumse
başlamış olması lazım sedat denemek lazım,
aslında bi plan yapsakta şilede bi sabahlasak bence balık tutarız.
Bul
bereketli olsun ahmet abi eline sağlıkAlkisAlkis
Bul
Abi çok güzel av yapmışsınız Alkis Mera gerçekten de güzel görünüyor ama fazla ayrıntılı çekim yapmamışsınız Wink Doğrusu artık sakin meraları ben de arıyorum , zira kalabalıkta her türlü acayip şekiller görmekten sıkıldım . Lüfer avları işkenceye dönmeye başladı Hadiordan Levrek meralarımı sakin yerlerden seçeceğim ve sadece bizim forumdan isteyenlere özelden veya telefonla vereceğim.Mera saklamak mantıksız olabilir ama iki kelimeyi bizden esirgeyip sırf mera öğrenmek için üye olanlara ben bunu layık görüyorum , kimse kızmasın Nayirolamaz.Sonuçta bunu hepimiz rahatlıkla anlayabiliriz Wink Forumdan değil , vurgunculardan saklamak en mantıklısı gibi Smile Ahmet Abim sizlere afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Hüso..

Metre ile ölçmedim ama karış hesabı ile sirkülere uygun olduğuna karar verdim..Yani 40 cm civarı..Ama küçük te olsa yapacak bir şey yoktu..Bu balıklar oltayı mideye kadar değil bağırsağına kadar yutuyor..Oltaya gelip te sağlam kurtulan çok az oluyor..Allahtan öyle ufak balık yok denecek kadar az..Bizim iğneler de oldukça büyük zaten..

Yeşil olanlar stoper değil..Fosforlu boncuklar..Dikkat çekmek için kullanılıyorlar..Uzaktan görsün diye ...

İlgine teşekkürler..Selamlar...
abi yanlış anlamadınMahcup umarım valla kalkanın tebliğdeki boyutlarını bile bilmem. sadece tahminde bulunamadım o kadar..yoksa senin doğaya ne kadar saygılı olduğunu tüm site sakinleri çok iyi bilir Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ilker kalkan balığı bence en lezzetli balıklar sıralamasında ilk 3 ü zorlar,tavası yapılır ve müthiş lezzetlidir.en lezzetli yeri kılçıklarının etrafıdır,balıgı yerken eme eme yersin öyle lezzetlidir.

Sevgili Nihat...

Sen gör şimdi ben onu ne yapıyorum..Öyle bir çeşit ile ziyan edermiyim onu...Bu ilk kalkan..Çok bereketlidir..

Bu balıkları kesmek için özel bıçak vardır..Kalkanın kılçıklarını(daha doğrusu kemiklerini) her bıçak kesmez..Sağolsun usat bir Arkadaşım yapmıştı bana..

Yaptığım yemekleri yayınlarım kısmetse.. Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Nihat...

Sen gör şimdi ben onu ne yapıyorum..Öyle bir çeşit ile ziyan edermiyim onu...Bu ilk kalkan..Çok bereketlidir..

Bu balıkları kesmek için özel bıçak vardır..Kalkanın kılçıklarını(daha doğrusu kemiklerini) her bıçak kesmez..Sağolsun usat bir Arkadaşım yapmıştı bana..

Yaptığım yemekleri yayınlarım kısmetse.. Selamlar..
abi bilmemmi yarım ay şeklindedir bıçagı,
bir sene bizim orada bir kalkan balıgı çıktı inanmazsın 40 numara köstek yaptık 3 er 3 er kiloluklar çektik o sene her türlüsünü yaptık bu balıgın,
siteye kalkan balığı videosu eklemiştim youtube azizligine ugramış balık temizlerken güzel bir videoydu eklerim bi ara tekrar.
Bul
araphüso26 yazdı:abi yanlış anlamadınMahcup umarım valla kalkanın tebliğdeki boyutlarını bile bilmem. sadece tahminde bulunamadım o kadar..yoksa senin doğaya ne kadar saygılı olduğunu tüm site sakinleri çok iyi bilir Rose

Aşkolsun HÜso..

Yeni gelmiş ihtiyar muamelesi yapma bana...SiyirdimBirbirimizi biliriz....Ben sana izahati zevk ile yapıyorum...Çekinecek bir yanımız yoktur çok şükür..SmileSelamlar...
Bul
thunderbolt yazdı:Abi çok güzel av yapmışsınız Alkis Mera gerçekten de güzel görünüyor ama fazla ayrıntılı çekim yapmamışsınız Wink Doğrusu artık sakin meraları ben de arıyorum , zira kalabalıkta her türlü acayip şekiller görmekten sıkıldım . Lüfer avları işkenceye dönmeye başladı Hadiordan Levrek meralarımı sakin yerlerden seçeceğim ve sadece bizim forumdan isteyenlere özelden veya telefonla vereceğim.Mera saklamak mantıksız olabilir ama iki kelimeyi bizden esirgeyip sırf mera öğrenmek için üye olanlara ben bunu layık görüyorum , kimse kızmasın Nayirolamaz.Sonuçta bunu hepimiz rahatlıkla anlayabiliriz Wink Forumdan değil , vurgunculardan saklamak en mantıklısı gibi Smile Ahmet Abim sizlere afiyet şeker olsun Seerf
nedim bence bu konuda herkes aynı şeyi düşünmeye başladı meralarımızı birbirimize söyleyelim ama genel sayfada yazmayalım bu en mantıklısı,
bu konuda istanbula yakın mera olarak en çok ben sıkıntı çektim.tutulan balıklar istavrit,ispari hatta çinekop bile olsa sorun değilde güzelim levreklerin lüferlerin yatağı bozuluyor yazık oluyor yani.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu sezonun Sargozları tahsinmersin 48 5,747 15-09-2009, 17:50
Son Yorum: exenium
  sezonun ilk çinekopları dede 41 6,252 20-07-2009, 11:03
Son Yorum: robinson987
  sezonun ilk avı shelter 7 1,896 04-07-2009, 22:40
Son Yorum: aygroup
  sezonun ilk eşkine avı andrail gail 18 3,317 13-05-2009, 01:21
Son Yorum: mariner8
  kalkanı ertele,turnayı yakala maceratorr 28 4,044 10-11-2008, 20:29