Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meteor Orhan ile Aygroup buluşması..
aranmak gösterilen ilgiye hakettiği sevgiyi saygıyı göstermek bu sitede hepsi varAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
sitedeki en güzel fotolar yarışmasına katılıpta ilk üçe çok rahat girebilecek bir kare
iki yakışıklı bir karede
allah nazarlardan korusun
ne güzel çıkmışsınız
dostluğunuzda aynı güzellikte devam etsin inşallahAlkis
Bul
Sevgili Ahmet abi,

öncelikle, sizin gibi doğa dostu, üstad bir avcı ve değerli bir insanla tanışmak benim için çok güzeldi.

Ahmet abi ile avcılar kulubünde ilk karşılaşmamız çok içtendi, beni canım kardeşim diyerek karşılaması sözün özüydü zaten.

sonrasında çok keyifli bir sohbet yaptık kendisi ile, ana konu balıkçılıktı tabi, ama doğa sevgisinden tutunda, kara avcılığı, balıkçılık , sitemiz ve büyük Türkiye organizasyonu hakkında bir çok konuda konuştuk ve fikir alış verişinde bulunduk, ayrıca bir çok üyemizinde kulağını çınlattık muhabbet esnasında.

keyifli sohbetiniz ve içten karşılamanız için çok teşekkür ederim Ahmet abi. tekrar görüşürüz inşallah.

not: sizden ayrıldıktan sonra ve c.tesi günü içtiğim soğuk içkilerden Smile yada köydeki soğuk havadan olacak rahatsızlandım. boğazımda ağrı başladı ve sesim kısıldı. pazar günü planladığım yemeğe gidemedik size borcum olsun Smile

saygılar,
Bul
geçmiş olsun orhan,oraların temiz havası çarpmıştır Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla kıskanmadım dersem yalan olur,
orhan benim asker arkadaşımdır kendisiyle 18 senedir görüşemiyorduk burada buluştuk ama daha yüzyüze görüşemedik,
inşallah her geçen gün artan dost sayısı ile ileride daha ne güzelliklere imza atacağız ahmet abi,
yeterki buradaki dostluğu görüp bunun değerini herkes bilsin ve buraya o amaçla herkes gelsin.
ben ve oktay bu tarz buluşmaları özellikle organizasyon birlikteliklerini gördükçe çok ama çok keyifleniyoruz tarifi mümkün değil bunun.
orhan sıra bende valla ben anlamam acilen bi çay içmemiz lazım GulumseSeerf

Nihatçım, son 15 gündür sana gelmeyi planlıyordum fakat olmadı tekirdağ 'a gitmem ön plana çıktı, Ruşan ile karşılıklı görüşmelerimizde hep gidelim dedim ama olmadı 2-3 gün içinde sendeyim dostum Smile
Bul
meteor yazdı:Nihatçım, son 15 gündür sana gelmeyi planlıyordum fakat olmadı tekirdağ 'a gitmem ön plana çıktı, Ruşan ile karşılıklı görüşmelerimizde hep gidelim dedim ama olmadı 2-3 gün içinde sendeyim dostum Smile
herzaman beklerim orhan 18 sene oldu görüşmeyeli iyi olur artık bi görüşmemiz lazım,haberdar et geleceğin zaman Gulumse
Bul
meteor yazdı:Sevgili Ahmet abi,

öncelikle, sizin gibi doğa dostu, üstad bir avcı ve değerli bir insanla tanışmak benim için çok güzeldi.

Ahmet abi ile avcılar kulubünde ilk karşılaşmamız çok içtendi, beni canım kardeşim diyerek karşılaması sözün özüydü zaten.

sonrasında çok keyifli bir sohbet yaptık kendisi ile, ana konu balıkçılıktı tabi, ama doğa sevgisinden tutunda, kara avcılığı, balıkçılık , sitemiz ve büyük Türkiye organizasyonu hakkında bir çok konuda konuştuk ve fikir alış verişinde bulunduk, ayrıca bir çok üyemizinde kulağını çınlattık muhabbet esnasında.

keyifli sohbetiniz ve içten karşılamanız için çok teşekkür ederim Ahmet abi. tekrar görüşürüz inşallah.

not: sizden ayrıldıktan sonra ve c.tesi günü içtiğim soğuk içkilerden Smile yada köydeki soğuk havadan olacak rahatsızlandım. boğazımda ağrı başladı ve sesim kısıldı. pazar günü planladığım yemeğe gidemedik size borcum olsun Smile

saygılar,

Canım Kardeşim..

Ben de merak ettim..Bugün İstanbuldaydım..Telefonlar evde kaldığı için arayıp soramadım..

Alışık olmadığın hava çarpmıştır...Bence buralara daha sık gelmeye çalış...

Yine beklerim..Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Canım Kardeşim..

Ben de merak ettim..Bugün İstanbuldaydım..Telefonlar evde kaldığı için arayıp soramadım..

Alışık olmadığın hava çarpmıştır...Bence buralara daha sık gelmeye çalış...

Yine beklerim..Selamlar...

Ahmet abi, aslında hava tanıdık ama Smile evde soba kurulu değildi, herkes sobaları yakmış köyde, bir dahaki sefere elektrikli soba alacağım Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 1,968 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım. Torik Orhanbaba 79 7,995 01-11-2012, 22:05
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  aygroup-levrekci tanışması LeVrEkCi 53 5,684 12-09-2009, 00:07
Son Yorum: aygroup
  Ottoman fishing-Uzun ahmet Buluşması Uzun_ahmet 15 2,956 04-10-2008, 11:19
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi