Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aygroup-levrekci tanışması
bugün ahmetabi ile yüzyüze tanışma elini sıkma fırsatı buldum,2 saatten fazla muhabbete dalmışız zaman nasıl geçti anlamadık,
oradan buradan siteden,balıklardan derken saat geçmiş.
bu arada sizlerinde kulaklarını çınlattık Gulumse
bu tür tanışmaları kaçırmamak için elimizden geleni yapmalıyız iş güç tabiki önemli ama hiç olmazsa yarım saatte olsa görüşmek harika oluyor.(yarım saat zaten yetmiyor dakikalar nasıl geçiyor inanılmaz)
ramazan dolayısı ile çay kahve olmadığı halde muhabbet doyumsuzdu.
ramazandan sonra inşallah çaylar kahveler eşliğinde dahada doyumsuz bir sohbet için tshirt tesliminde görüşmek üzere ayrıldık.
bu arada tekirdağ tarafındaki sellerden dolayı ahmet abiyi birçok yakını aradı kendi ailesinde sıkıntı olmamış,bende babamı aradım bizim orası silivriye çok yakındır ama bizim tarafa az yağmış sorun yokmuş şükürki.
tv lerde haberi okuyan beni arıyor tüm dostlarıma ilginizden dolayı teşekkür ediyorum saolun varolun.
ahmet abi tanıştığımıza çok çok memnun oldum inşallah ramazandan sonra çay sözüm için tekrar görüşeceğiz.Gulumse

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah her ikinizede tebrikler nihatım .sizinkilerde bi şey yokmuş buda sevindirici bir haber Alkis kaynaşma güzel olmuş ahmet abiyle org lardada görüşmek isterizAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Güzel buluşmalar bunlar.Tebrikler dostlarAlkis
Sitemizde bu tür kaynaşmaların devamı dileğiyle...GulumseSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
arkadaşlar tebrik ederim böyle güzel tanışma ların devamını dilerim ikinizin adına sevindim üzücü olay olmamış şu anda izmirde yüksek hızla yağmur başladı hayırlara vesile etsin ahmet abi org geliyorsun görüşmek üzere.Alkis
Bul
Tebrikler arkadaşlar.Bu güzel görüntüleri sık sık görmeye başladık.İnşallah bu güzellikler devam edecektir.Alkis
Sel felaketinin sizlere zarar vermemiş olması sevindirici.İnşallah bu kadarıyla kalır.
Güzel organizasyonlarda,buluşmalarda görüşmek dileklerimle selamlar..
Bul
Tebrikler arkadaşlarAlkisbu güzel görüntülerin çoğalması dileğimleGulumse
Bornova - izmir
Bul
Tanışmaların artması dileklerimle. Tebrikler AlkisAlkisAlkis ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Allah muhabetimizi arttırsın.Daha nice güzel dostluklara..Alkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
zaman uydugu sürece her istanbula gelenle tanışmak iki laflamak isterim,ben müsait olamasamda işyerime beklerim.gerçekten bugün olsun daha önceki ahmet abi(uzun aahmet)ufuk hoca,lakerda,kasap100,altaylı,ozan,yücel,rapalacı,mehmet ali abi,erol abi,kamil abi,serkan,birol,gürhan ile tanışmalalarımız ve organizasyonlardaki kaynaşmalar akıllardan çıkmıyor.
zaten amacımız bu değilmi arkadaşlar daha fazla dost edinmek GulumseAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:zaman uydugu sürece her istanbula gelenle tanışmak iki laflamak isterim,ben müsait olamasamda işyerime beklerim.gerçekten bugün olsun daha önceki ahmet abi(uzun aahmet)ufuk hoca,lakerda,kasap100,altaylı,ozan,yücel,rapalacı,mehmet ali abi,erol abi,kamil abi,serkan,birol,gürhan ile tanışmalalarımız ve organizasyonlardaki kaynaşmalar akıllardan çıkmıyor.
zaten amacımız bu değilmi arkadaşlar daha fazla dost edinmek GulumseAlkis

Kesinlikle çok doğru Nihat.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Levrekçi Tayfasından Koray SpinAvcısı 32 3,677 25-11-2012, 00:48
Son Yorum: SpinAvcısı
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,280 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi