Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım.
Sevgili amatör balıkçı arkadaşlarım, emekli olduktan sonra Çanakkaleye yerleştim, orada yaşıyorum, 15 seneden beri teknem ile balığa çıkarım, deniz ana ne verirse ona minnettar olurum, sizlerin avlarınızı ve kendi yapmış olduğum avlarımı sizlerle de paylaşmanın güzel olacağına inanıyorum, daha ziyade Kuzey ege balıkçısıyım, Akdeniz ve Ege balıkçılığına ilgim çok fazla.
Bildiğim avlar,
Sırtı ile Torik, palamut, sinarit, barakuda. vs.
Yemli takım ile, Mercan, fangri, vs.
Çapari ile uskumru, kolyoz, istavrit vs.
Kendimi her zaman gayet normal bir balıkçı olarak görüyorum ve Torik Orhan baba olmaktan çok gururluyum.SmileSmileSmile
Hep beraber sevgi ve saygı içersinde güzel paylaşımlar olmasını dilerim.
Bayrama denk geldim, hepinizin bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.Gulumse
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Sevgili amatör balıkçı arkadaşlarım, emekli olduktan sonra Çanakkaleye yerleştim, orada yaşıyorum, 15 seneden beri teknam ile balığa çıkarım, deniz ana ne verirse ona minnettar olurum, sizlerin avlarınızı ve kendi yapmış olduğum avlarımı sizlerle de paylaşmanın güzel olacağına inanıyorum, daha ziyade Kuzey ege balıkçısıyım, Akdeniz ve Ege balıkçılığına ilgim çok fazla.
Bildiğim avlar,
Sırtı ile Torik, palamut, sinarit, barakuda. vs.
Yemli takım ile, Mercan, fangri, vs.
Çapari ile uskumru, kolyoz, istavrit vs.
Hep beraber sevgi ve saygı içersinde güzel paylaşımlar olmasını dilerim.
Bayrama denk geldim, hepinizin bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.Gulumse
hoş geldin orhan abicim.güzel paylaşımlarını bekliyoruz.
Bul
yycolak yazdı:hoş geldin orhan abicim.güzel paylaşımlarını bekliyoruz.

Çok teşekkürler Yalçın kardeşim, tesadüfen amatör balıkçıları ararken sizleri buldum, Ege ve Akdeniz balıkçıları ile beraber olmanın bana daha çok uygun olduğunu düşünerek aranıza katıldım, inşallah sevgi, saygı ve hoş görü içersinde güzel paylaşımlarda buluşuruz, sevgiler.GulumseGulumseGulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Çok teşekkürler Yalçın kardeşim, tesadüfen amatör balıkçıları ararken sizleri buldum, Ege ve Akdeniz balıkçıları ile beraber olmanın bana daha çok uygun olduğunu düşünerek aranıza katıldım, inşallah sevgi, saygı ve hoş görü içersinde güzel paylaşımlarda buluşuruz, sevgiler.GulumseGulumseGulumse

işallah abicim.bizde sizin tecrübelerinizden faydalanmak isteriz.
Bul
orhan abi aramıza hoşgeldin,hepimizin ileride yapmak istediğimiz emeklilikte balık hobisi sevdamızı sen gerçekleştirmişsin ne mutlu sana.hoş sohbetinden,anılarını paylaşımından tecrübelerinden faydalanabilecek olma şerefini bizlere vereceğin içinde ne mutlu bizlere GulumseSeerfrastgele abi hoşgeldin.Alkis
Bul
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz orhan baba, keyifli paylaşımlar..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:orhan abi aramıza hoşgeldin,hepimizin ileride yapmak istediğimiz emeklilikte balık hobisi sevdamızı sen gerçekleştirmişsin ne mutlu sana.hoş sohbetinden,anılarını paylaşımından tecrübelerinden faydalanabilecek olma şerefini bizlere vereceğin içinde ne mutlu bizlere GulumseSeerfrastgele abi hoşgeldin.Alkis

Çok teşekkürler Nihat kardeşim, benim de sizlerden öğreneceğim çok şeyler var,
sevgiler.GulumseGulumseGulumse
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Hoş geldiniz sefalar getirdiniz orhan baba, keyifli paylaşımlar..Seerf

Teşekkürler Ahmet kardeşim, denizde balık avlarını çok seviyorum, bu konuda balık avlarını okumaktan ve paylaşmaktan çok keyif alıyorum.Gulumse
İnşallah hep beraber keyifli paylaşımlarda bulunacağız, sevgiler.GulumseGulumseGulumse
Bul
Orhan abi,ailemize hosglediniz..
tesekkur ederiz..sizlerin de bayrami kutlu olsun
iyi paylasimlarSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Teşekkürler Ahmet kardeşim, denizde balık avlarını çok seviyorum, bu konuda balık avlarını okumaktan ve paylaşmaktan çok keyif alıyorum.Gulumse
İnşallah hep beraber keyifli paylaşımlarda bulunacağız, sevgiler.GulumseGulumseGulumse

İnşallah Orhan baba bizde sizin paylaşımlarınızı keyifle okuyacağımızdan şüpheniz olmasın..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 1,967 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kalamar Baba hoşgeldin... Bahadır Sarıca 33 4,687 23-09-2010, 13:15
Son Yorum: kalamar baba
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,277 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor
  bende aranızdayım dede 26 3,567 26-03-2009, 14:42
Son Yorum: dede
  BenDe Aranızdayım TeamBursa 29 3,742 10-10-2007, 14:50
Son Yorum: baz