Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragat avi (video)
Salih Reis yazdı:Faruk abicim güzel paylaşımın için teşekkürler,

bir sorum olacak,
paragatı toplarken iğneleri sepetin içine atıyorsunuz gibi gördüm peki bunlar dolaşmıyor mu?

balıkları büyük bir ihtimalle kalamar ve ahtapot yemiş olabilir, bir dahaki sefere tebrirli olmakta fayda var diye düşünüyorum.

rastgele Alkis
tesekkurler Salih,dogru yukaridaki balikilari kalamarlar yiyor,,dipte olanlari ahtapotlar..fakat bunlarin cogu yukarida yenme..fakat yapacak bir sey yok..olarin hakki..kalanlar bize yeter
gelelim paragatin toplanmasina...
evet paragati sepetin icine topluyoruz,tabii kancalari ile beraber.fakat toplarken,her seyin (kanca-kostek-ana ip)sepetin icine(guzelce) dusmesi gerekir..aksi halde temizlerken cok ugrasirsin..
boyle toplandiktan sonra(artik evde),uzerine cakil koyup,ana baden ile cekerek tek-tek kancalar cikariliyor,kontrol ediliyor....ve diger legenin uzerindeki mantara(yemlenmeye hazir)saplaniyor..(asagida paragati temizlerken bir fotom var)
sizlerede rastgele
ALTAYLI yazdı:Faruk senide Adnan'ı da tebrik ederim. Senin Paragat avların artık klasikleşti. Harika gidiyorsun her seferinde birbirinden güzel avlar. Afiyetle ve bereketle. Sırtı'dan sakın vazgeçme. Ancak öyle giderken gelirken değil. Bu işi başlı başına yapmalısın. Ben çıktımmı en az 3 saat dolaşıyorum. Av veren mera buldunmu direk oraya takıl
tesekkurler Ercan abi....
abi sirtiyi seviyorumda,saatlerce dolastiktan sonra tik demesse ,yorucu olmaya basliyor..hani arada birseyler vursa,ava renk geliyor.
fakat hemen-hemen her defasinda azda olsa sirti yapiyoruz

su an meralarin hic biri sirtiye verimli degil..
bu zamanda luferlerin gelmesini bekliyoruz..
sizlerede rastgele

[Resim: attachment.php?attachmentid=17957&stc=1&...1244826021]
Bul
faruk abi yine bereketli bi aw olmuşAlkisparagata kalamar zokasıda konulsa olmazmı abi madem bu kadar çok var belki bi iki tanesi denk gelirWinkafiyetler olsun tekrardan tebrikler.....Seerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
manisalıdeli yazdı:faruk abi yine bereketli bi aw olmuşAlkisparagata kalamar zokasıda konulsa olmazmı abi madem bu kadar çok var belki bi iki tanesi denk gelirWinkafiyetler olsun tekrardan tebrikler.....Seerf
sagol Feridin tesekkur ederim..
kalamar zokasi deyince,kalamar avladigimiz sahteleri diyorsun herhalde..bak bunu hic dusunmemistimSiyirdim...cok kurnazca Alkis
fakat fazla o sahtelerden koyamazsin,cunku paragati atarken ve toplarken o kadar cok isi varki,birde onlarla ugrasmak zor olur..
denemek icin 1-2 tane konulabilir..
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
abi ewet dediğin sahtelerden!!! belki çok karışıklığa sebep olabilir !! sadece aklıma geldi olur mu olmazmı iş yaparmı bilmemSiyirdim
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
manisalıdeli yazdı:abi ewet dediğin sahtelerden!!! belki çok karışıklığa sebep olabilir !! sadece aklıma geldi olur mu olmazmı iş yaparmı bilmemSiyirdim
bir dahaki paragatta ,deniz sakin ise koyacagim Feridun..
eee olurda bir kalamar cikarsa...
o ilk kalamar seninSeerf
Bul
faruk abi çok güzel trofeler almışsınız bereketli ve afiyet olsun tsihirt uğuru bu olsa gerek AlkisSeerf videoya bakamadım buradaki bilgisayarlar çalıştırmıyor evden izliycem
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
AlkisTebrıkler Faruk abı Allah nazardan korusun yıne muhtesem bır av yapmıssın
Lambuka ve Eskına cok guzel gorunuyor .

Saygılarımla,
Bul
fish or die yazdı:faruk abi çok güzel trofeler almışsınız bereketli ve afiyet olsun tsihirt uğuru bu olsa gerek AlkisSeerf videoya bakamadım buradaki bilgisayarlar çalıştırmıyor evden izliycem
evet Murat..ben ilk gunden daha soyledim,tshirtler ugurlu diye...bak sende ne baliklar tutmmssun,Cesmealtinda...
tshirt`dukkanda giysem musteriler, cokalirmi acaba?Siyirdim
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Faruk abı Allah nazardan korusun yıne muhtesem bır av yapmıssın
Lambuka ve Eskına cok guzel gorunuyor .

Saygılarımla,
tesekkurler Fuat....evet o iki balik digerlerinden ayriliyor....
sizlerede bundan daha iyi avlar kismet olsunSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Salih,dogru yukaridaki balikilari kalamarlar yiyor,,dipte olanlari ahtapotlar..fakat bunlarin cogu yukarida yenme..fakat yapacak bir sey yok..olarin hakki..kalanlar bize yeter
gelelim paragatin toplanmasina...
evet paragati sepetin icine topluyoruz,tabii kancalari ile beraber.fakat toplarken,her seyin (kanca-kostek-ana ip)sepetin icine(guzelce) dusmesi gerekir..aksi halde temizlerken cok ugrasirsin..
boyle toplandiktan sonra(artik evde),uzerine cakil koyup,ana baden ile cekerek tek-tek kancalar cikariliyor,kontrol ediliyor....ve diger legenin uzerindeki mantara(yemlenmeye hazir)saplaniyor..(asagida paragati temizlerken bir fotom var)
sizlerede rastgele

[Resim: attachment.php?attachmentid=17957&stc=1&...1244826021]

Faruk abicim kimse çektiğin balıkları kıskanmasın,
çektiğin eziyetin yanında birsey değil Seerf

daha niceleri rastgele Smile

bu arada özellikle yem olarak sübye kullanmanı tavsiye ederim. Gulumse
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim kimse çektiğin balıkları kıskanmasın,
çektiğin eziyetin yanında birsey değil Seerf

daha niceleri rastgele Smile

bu arada özellikle yem olarak sübye kullanmanı tavsiye ederim. Gulumse
sagol Salih tesekkur ederim..
subye gibi sert yemler,kesinlikle daha verimli fakat...yemler paragatta yenilmeden kancalarin uzerinde cikarsa,onlari tek-tek cikarmak gerekiyor..hele-hele yemler birazda kurursa,cok zor cikiyor..
mamunda ise(yemler yenmedik cikarsa,ben paragati gunese koyup,yemlerin kurumasini sagliyorum.
sonra temizlerken,kuru mamun bir dokunusta hemen ufalaniyor..daha pratik..
birazda isi kolaylastiriyoruz...Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,068 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,821 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros gr Poyraza ragmen paragat Albatros-gr 21 2,667 06-09-2014, 14:34