ercan abi hayalimdeki avlardan biri kılıç avı sen bunu gerçekleştirmişsin..birde bunların yeleli olanları felaket gösterişli harika görüntüler keşke video çekme imkanınızda olsaydı
ercan abi super olmus kacana da en az senın kadar uzuldum eee kacan herzaman buyuk olur gecen bende bı tavsan kacırdım arkadaslar gulmekten komaya gırdı okadar buyuktuki vurmamak mumkun degıl ama allah ona daha yasama sansı verdi ondan kactı bence 10 dk sonra 5 kg vurdum zaten sorun yok yani saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
kasap100 yazdı:Ercan abi harika bir av günü yaşamışsınız tebrikler
Kaçan baık büyük olur alamadığınız sanırım bunlardan büyüktü.Demek kakıç da lazımBu arada kullandığınız misina ölçüleri nedir?
Bereketli ve afiyet olsun.Nicelerine, rastgele
Misina değil Dagron ip sarılı olan çıkrık ile çekim yapıyorum
araphüso26 yazdı:ercan abi hayalimdeki avlardan biri kılıç avı sen bunu gerçekleştirmişsin..birde bunların yeleli olanları felaket gösterişli harika görüntüler keşke video çekme imkanınızda olsaydı
Arap yelelilerine hiç rastlamadım ve görmedim. Video için bu işi yapıcak başkası olması lazım zaten başlı başına mücadele edilirken aklıma bile gelmedi
ALTAYLI yazdı:Arap yelelilerine hiç rastlamadım ve görmedim. Video için bu işi yapıcak başkası olması lazım zaten başlı başına mücadele edilirken aklıma bile gelmedi
abi internetten bulmaya çalıştım inşallah güzel görünür
gördünmü ercan abicim
elim nasıl uğurluymuş
ben çeşmede o kacaman rapalayı ellemeseydim
çok zordu işin
gerçi o zaman kılıç hiç aklımıza gelmemişti
hep orkinos ve torikten söz etmiştik
balıklar süper
ellerine sağlık
afiyet olsun