Yorumları: 106
Konuları: 8
03-10-2009, 11:05
(Son Düzenleme: 03-10-2009, 11:18, Düzenleyen: fish or die.)
herkese merhaba bu akşam tekne ile saat 7 gibi balığa çıkacağız allah kısmet ederse lütfen gece balığı ve sabah uzun olta için mera bilenler suadiyeden tuzlaya kadar olan bölüm hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum herkese teşekkürler birde nihat abicim bu zargana çaparisi hakkında biraz bilgi verirmisin ben göremedim vermişsinizdir belki çok yoğunum üniversite açıldı giremiyorum siteye sıksık kusura bakmayın (konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim =(
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
serdar yeni üniv. dönemi hayırlı olsun konuyu ben uygun başlığa taşıdım.
o civarı bilen arkadaşlar sitede olursa yardımcı olacaklardır mutlaka beni sorarsan lüfer değil çinekop bile yakalamayı bilmem
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
bizim buralar alışkın değildir lüfer familyasına.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Sana bol şanslar dilerim serdar.Rastgele
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serdar bildiğin çaparinin 30 cm kösteklisini düşün ve köstek aralarını uzun tut ben 5 li ipek çaparisi kullanıyorum 5 li idealdir.size rastgele
fish or die yazdı:serdar yeni üniv. dönemi hayırlı olsun konuyu ben uygun başlığa taşıdım.
o civarı bilen arkadaşlar sitede olursa yardımcı olacaklardır mutlaka beni sorarsan lüfer değil çinekop bile yakalamayı bilmem
bizim buralar alışkın değildir lüfer familyasına.
eyvallah kardeşim sağolasın
orhanekmekci yazdı:Sana bol şanslar dilerim serdar.Rastgele![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
sağol orhan abi teşekkür ederim
LeVrEkCi yazdı:serdar bildiğin çaparinin 30 cm kösteklisini düşün ve köstek aralarını uzun tut ben 5 li ipek çaparisi kullanıyorum 5 li idealdir.size rastgele ![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
abi kurşun falan varmı öyle salıyomuyuz yoksa
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Havaların ve denizlerin durumu çok güzel, şimdiden rastgele,
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
abi kurşun falan varmı öyle salıyomuyuz yoksa[/quote]
Canım Kardeşim...
Burada hiç kimse sana bulunduğun yerde, balığın hangi derinlikte olduğunu söyleyemez..Her türlü oltada bazı denemeler yaparak doğruyu senin bulman gerek.
Önce kurşunsuz dene..Su üstü gelsin...Baktın olmadı yavaş yavaş ağırlık arttırarak çeşitli derinleri yoklarsın..
Kendini deneme yapmaya alıştırsan iyi olacak galiba...
Rastgele...
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
sevgili kardesim kucuk yalı cıvarı uzun olta ıle guzel balık alırsın haberın olsun zarganayıda madem aksam cıkacan ısık ve kepceyle topla derim kıyı şeriti dolu. kolay gelsın.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
murki yazdı:Havaların ve denizlerin durumu çok güzel, şimdiden rastgele,
sağolun teşekkürler
aygroup yazdı:abi kurşun falan varmı öyle salıyomuyuz yoksa
Canım Kardeşim...
Burada hiç kimse sana bulunduğun yerde, balığın hangi derinlikte olduğunu söyleyemez..Her türlü oltada bazı denemeler yaparak doğruyu senin bulman gerek.
Önce kurşunsuz dene..Su üstü gelsin...Baktın olmadı yavaş yavaş ağırlık arttırarak çeşitli derinleri yoklarsın..
Kendini deneme yapmaya alıştırsan iyi olacak galiba...
haklısın abi dediğin doğru ama ilk kullanınca tabi ister istemez insanda soru işaretleri oluyor bilgiler için çok teşekkürler
Rastgele...[/QUOTE]
Tropheus yazdı:sevgili kardesim kucuk yalı cıvarı uzun olta ıle guzel balık alırsın haberın olsun zarganayıda madem aksam cıkacan ısık ve kepceyle topla derim kıyı şeriti dolu. kolay gelsın.
abicim çok teşekkür ederim süpersin çok sağol mera bilgisi için
Yorumları: 942
Konuları: 13
Bol sanslar dılerım .
Saygılarımla,