Gönül isterdiki bu avımı sizlerle paylaşırken motor teknemde olsundu ama ne yapalım kısmet işte. Avımın hikayesi ise her zamanki gibi sırtı ile. 16 Eylül'de Foça tarafında olan Menemen de işim vardı fırsat bu diyerek tekneme gittim. Zaten yağmurlar nedeniyle gitmem gerekiyordu. Önce güzel bir temizlik yaptım ve tura çıktım. Askeri tatbikat nedeni ile merama yaklaşamadım ama bu turnayıda kıstırdım. Doğrusu uzun zamandır çekmediğim bir balık olduğu için oldukça sevindim. Ama aynı günün gecesi soysuzların hışmına uğradık. O nedenle bu av benim için unutulmazlar arasına girdi. İnşallah daha keyifli avlarda buluşuruz.
Ercan abi bereketli olsun
Kolunuz güzel de ölçü olmuş Motorunuz umarım en kısa zamanda bulunur, buradan herkesi belgesiz motor almamaya davet ediyorum.Bu arada kullandığınız sahteyi merak ettim.
Afiyet olsun, rastgele
Abi meraya giremeden kıstırdığın turna çok iriymiş Afiyet olsun Motorunun bir an önce bulunması dileklerimle
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Ercan abi ,turna masallaliymis..cok guzel..
fakat motorun ile son avin oldugu icin uzguntulu bir av olarak hatirlanacak..
insallah tez zamnda bulunur..
rastgele