Uzun süredir kuvvetli esen rüzgar bugün hızını azaltmaya başladı,bende akşam 18 de doğru emektarımın yanınaelimde bulunan donmuş sülünezlerle bir oltamı balığa diğer oltamıda kalamara akşam ezanına kadar benim için değişiklik oldu.Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
off orhan abii offf o kalamarlara hasta oluyorum hastaaa
maşallahın var abim bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
hava yarından sonra iyice kalıyor inşallah avlara başlarız hepimiz gerçi haftaya salıdan itibarende yagmur var ama o tarafa vurmaz gibime geliyor.
rastgele
Orhan abi..inan bu aksam uzeri aklimdan gecti..hava yatti ,sitede de yoksun..gitmistir diye..
kalamarlar ve gopezlerle tavaligi fazlasi ile cikarmissin..tebrikler..
hele o bastaki kalamar,tam kalamar dolmasi yapmak icin..afiyet olsun
rastgele
ilerya yazdı:.
Orhan ağabey eline sağlık,
Mis gibi olmuş,,,
Daha bereketlilerine inşallah,
Afiyet olsun,
.
Teşekkür ederim Niyazi
fish or die yazdı:orhan abim güzel kalamar çıkmış bereketli ve afiyet olsun
Murat,kalamar bu sene çok nazlı.teşekkürler
LeVrEkCi yazdı:off orhan abii offf o kalamarlara hasta oluyorum hastaaa
maşallahın var abim bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
hava yarından sonra iyice kalıyor inşallah avlara başlarız hepimiz gerçi haftaya salıdan itibarende yagmur var ama o tarafa vurmaz gibime geliyor.
rastgele
Nihat hafta sonu hava yatık görünüyor,bende iftara kadar avlanırım.
Albatros-gr yazdı:Orhan abi..inan bu aksam uzeri aklimdan gecti..hava yatti ,sitede de yoksun..gitmistir diye..
kalamarlar ve gopezlerle tavaligi fazlasi ile cikarmissin..tebrikler..
hele o bastaki kalamar,tam kalamar dolmasi yapmak icin..afiyet olsun
rastgele
Bu akşam tam sırtılık deniz vardı,niyetli olduğumdan gözüm almadı.Kupesin bu sene maşallahı var kancayı küçültsem tavalığı fazlasıyla cıkarırım lakin benim hedef balık karagöz,mercanı araki bulasın bu arada kalamar dolma tarifini birde senden bekliyorum.Teşekkürler Faruk
orhanekmekci yazdı:Bu akşam tam sırtılık deniz vardı,niyetli olduğumdan gözüm almadı.Kupesin bu sene maşallahı var kancayı küçültsem tavalığı fazlasıyla cıkarırım lakin benim hedef balık karagöz,mercanı araki bulasın bu arada kalamar dolma tarifini birde senden bekliyorum.Teşekkürler Faruk
vallahi hem yazdim,hem bekliyordum soracagini..
ben kalamar dolmayi kendim hic yapmadim..
daha cok disarida tavernada yiyoruz..cokta guzel oluyor
kalamarin icine kaser,peynir ve bazi tavernalar bacaklarinida kiyip koyuyorlar..ve izgaraya(veya firina)...enfes bir sey oluyor..
ama dedigim gibi daha ben yapmadim,ondan uzgunum tarif yok
gopezleri,diptemi aliyorsun,bizim burada yukar ve orta sularda cikiyor..
Albatros-gr yazdı:vallahi hem yazdim,hem bekliyordum soracagini..
ben kalamar dolmayi kendim hic yapmadim..
daha cok disarida tavernada yiyoruz..cokta guzel oluyor
kalamarin icine kaser,peynir ve bazi tavernalar bacaklarinida kiyip koyuyorlar..ve izgaraya(veya firina)...enfes bir sey oluyor..
ama dedigim gibi daha ben yapmadim,ondan uzgunum tarif yok
gopezleri,diptemi aliyorsun,bizim burada yukar ve orta sularda cikiyor..
Ben ise tarifi bildiğini sanıyordum,hazırını bende alıyorum o kadar küçük kalamarları nasıl buluyorlarsa gerçekten nefis oluyor.
İnanırmısın bu kupes bir metreden elli metreye kadar her derinlikte oltaya atlıyor