15-08-2009, 11:31
14/8/2009 Cuma..saat 19:30
Paragati bu gunmu yoksa yarinmi atarim diye celiski icindeydim.Fakat pazar icin hava tahmini 6-7 kuvvetinde poyraz verince,acilen yemledim..ve saat 21:00de paragatimi attim.
15/8/2009 Cumartesi..saat 07:30
Imaret limanindayim.
Merama gittigimde paragatlarini toplamasini bitiren arkadaslara rastladim,cok az balik aldiklarini soylediler.(baliklari gordum 300 kanca icin hakikaten azdi).Biraz moraller dustu
.Saat 08:00 gibi paragatimi toplamaya basladim.Ilk gelen bos kancalardan sonra,birinci cipura kafa atmaya basladi
,tabii azda olsa keyifler yerine geldi.Ufak sargoslar derken,bir ara,samandiranin yaninda bir lufer,hemen kepcenin icine ve tekneye.Misineyi o kadar incitmisti ki,tekneye aldigimda,misine koptu,balik yere dustu.Toplamayi bitirdim.Balik fazla degildi..Fakat 150 kanca icin ,diger300 kanca atmis olan arkadaslarinkinden daha fazlaydi.
Saat 09:00
Paragatta lufer cikti diye hemen sirtileri saldim.Bu arada Ahmet (mariner8)de sirtiye gelmisti.Bir sabah kahve molasi verdik
.Sirtide hic balik almadim
,ve limanin yolunu tuttum.
YEMLER:taze mamun
HAVA:Hafif poyraz
BALIKLAR:1lufer,6 sargos,3 cipura,1 melanur,4 istavrit,ispariler
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegimile
Paragati bu gunmu yoksa yarinmi atarim diye celiski icindeydim.Fakat pazar icin hava tahmini 6-7 kuvvetinde poyraz verince,acilen yemledim..ve saat 21:00de paragatimi attim.
15/8/2009 Cumartesi..saat 07:30
Imaret limanindayim.
Merama gittigimde paragatlarini toplamasini bitiren arkadaslara rastladim,cok az balik aldiklarini soylediler.(baliklari gordum 300 kanca icin hakikaten azdi).Biraz moraller dustu

Saat 09:00
Paragatta lufer cikti diye hemen sirtileri saldim.Bu arada Ahmet (mariner8)de sirtiye gelmisti.Bir sabah kahve molasi verdik

YEMLER:taze mamun
HAVA:Hafif poyraz
BALIKLAR:1lufer,6 sargos,3 cipura,1 melanur,4 istavrit,ispariler
Bundan iyi avlar sizlerin olmasi dilegimile