Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-3 Ağustos 2009
Biraz önce balıkların yarısını komşuma verdim,kalan yarısı hanımla ikimize fazla bile geldiBobobu arada balıkları yine yağda kızatma yaparak götürdümSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
babacım balıkların maşallahı varkalamar gopez her neyse çıkıyor yine valla buralarda ise balıktan eser yok tebrik ederimAlkis

şu fazla olup kalanları ben yiyebilirimBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yaradan ne kadar güzel şeyler yaratmış. Bize akıl, bilgi ve olanak sağlamış.. Şunların güzelliğine bakın hele.. Afiyet olsun Orhan abime Smile
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim sübye alıp buzluğa atsan diyorum.
beyaz yem diye balığın ilgisini çekiyor ve kolay kolay da küçük balıklar dağıtamıyor.
Tavuk etini çok methediyorlar. tavuk göğsünü ince parmak genişliğinde kesip tuzluyorsun bayağı sert oluyor. ben pek verim alamadım ama antalya ve civarında sürekli tavuk göğsüyle avlanıyorlar.
paylaşımın için de teşekkür ederim.
Emekli olduğumda en büyük arzum deniz kenarında oturmak ve canım istediği zaman balığa gitmek (sabah akşam).
Alkis
Süpye yerine kalamar kullanıyorum,sorun teknede motor olmaması dolayısıyla mercan avlaklarına ulaşamıyorum.Mesala Mordoğanda iyi av yapmışdımGulumseTavuk göğsünden verim alamadım.İnşallah emekliliğini gönlünden geçen yerde geçiririrsinSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Dün (iki ağustos)yine rüzgar iyi esiyordu,bugün ise rüzgar daha iyiydi.Burada en büyük sorunum taze yem bulamamam.Hal böyle olunca balık çeşitlenmiyor bende elimdeki donmuş sülünezle genellikle kupes ağırlıklı tavalık balığı çıkarıyorum sonra kalamar aramasına başlıyorum.İki gündede kalamar nedense ortalıkta yoktuGulumseDaha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
orhan abi balıklar süper tavalık çıkmış nasılsa üzülme bende ilk defa önce denizde balık tutum sonunda nasıl dersen şişme bir bot aldım 2kişilik açıldım 800mtr taktım oltanın ucuna tavuğu attım oltayı suya 10dakkada 8kedi balığıymış öyle dediler ama nefis denizde balık tutmak ama inşallah seninlede balık tutarız hayırlı akşamlar
Bul
yusufburdur yazdı:orhan abi balıklar süper tavalık çıkmış nasılsa üzülme bende ilk defa önce denizde balık tutum sonunda nasıl dersen şişme bir bot aldım 2kişilik açıldım 800mtr taktım oltanın ucuna tavuğu attım oltayı suya 10dakkada 8kedi balığıymış öyle dediler ama nefis denizde balık tutmak ama inşallah seninlede balık tutarız hayırlı akşamlar

Öncelikle hoşgeldin YusufAlkisYusuf üzülecek bir durum yok denizde o gün ne varsa tavamızı süslüyor.İnşallah her zaman beklerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Baba bereketli olsun gopesleri yakalamışsın bu sefer fazla çeşit yok ama yinede yeter sanırım, daha bollarına inşallah..AlkisAlkis
Bukadar balık yetipte artıyor Ahmet,benim aradığım balığı çeşitlendirmek.Teşekkür ederimSeerf

Emrah77 yazdı:Bereketli olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

Teşekkür ederim EmrahSeerf

bucalıfikret yazdı:orhan abi maşşallahın var tavalıklar eksik olmuyor abi arasıra merayı değiştir mercan meraları yokmu pardon kürekle çıkıyorsun afiyet olsun rast gele...AlkisSeerf
Motoru alınca meralarda değişecekBoboteşekkürler FikoSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Biraz önce balıkların yarısını komşuma verdim,kalan yarısı hanımla ikimize fazla bile geldiBobobu arada balıkları yine yağda kızatma yaparak götürdümSeerf

En güzelini yapmışın Orhan Bey...

Yakışmış balıklara...Boşver kolesterol masallarını...Happy
Ellerine sağlık...Afiyet olsun...
Bul
afiyet olsun beyaz yokmuydu orhan abiSiyirdimSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:afiyet olsun beyaz yokmuydu orhan abiSiyirdimSeerf
OlmammıSiyirdimfotoya koyamıyozHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10-13 agustos 2016 levrekler LeVrEkCi 24 1,905 30-08-2016, 09:33
Son Yorum: LeVrEkCi
  28 Ağustos 2015 çeşme. Arkadaşım Mehmet ile Salih Reis 21 2,219 09-10-2015, 22:14
Son Yorum: tahsinmersin
  15 Ağustos 2015 Çeşme Salih Reis 10 1,279 07-10-2015, 08:20
Son Yorum: Salih Reis
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 4,932 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  levrekci 18-11-2009 LeVrEkCi 48 6,208 03-02-2010, 11:25
Son Yorum: fotokopici
  2009 un son avı orhanekmekci 49 5,685 04-01-2010, 20:23
Son Yorum: orhanekmekci
  17/12/2009 Raporu thunderbolt 60 7,003 24-11-2009, 01:15
Son Yorum: ilerya
  levrekci ne tutar :) 6-10-2009 LeVrEkCi 50 6,267 11-10-2009, 00:50