Uzun süredir hava muhalefeti nedeniyle ertelediğim Karaburuna gidişimi met.bugün belki yarın için denize çıkalabilir tahminiyle dün akşam Karaburuna geldim.Gece sabaha kadar güçlü esen kıble öğlene doğru hızını azaltı,bende hemen teknemin yanına.İki yer değişiminden sonra balığın yerini buldum,her ne kadar mercan balığını arasamda aşağıdakiler oltayı rahat bırakmadılarkendimce yeterli bulduğumda avı sonlandırdım kıyıda sırtı için toplandım.Eve geldiğimde balıkları tarttım tam 2035 gr Allah bereket versin.Kıyıda biri silikon biri sahte balık dolaş allah dolaş üç hanostan başka gelen yokdaha büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rastgele.
Orhan abicim bereketli olsun.
Hava çok güzelmiş, ben de bugün güzelbahçe tarafındaydım, orada da sütliman bir deniz vardı.Yarın da çok güzel görünüyor.
Erkekleri bulmuşsun, daha ne olsun.Taze taze çıtır çıtır, yanında da lıkır lıkır muazzam olur.
Afiyetle, rastgele...
Not: Karar verilmiştir. Sizin tarafta levrek yok.Geçen sefer 5 saat gezdim biliyorsun size yakın. Hep hanos
ufuktan26 yazdı:Orhan abi tebrikler,boşun yok vallahi.Tavalıklar artık tepsilik olmuş
Afiyet olsun
Bugün gayet iyiydi Ufuk,teşekkür ederim
deniz aşığı yazdı:orhan abi ellerine sağlık hoş vakit geçirmişsin afiyet olsun
Teşekkürler Çetin
eşref sürek yazdı:Orhan abim yılbaşı mezelerini yakalamışsın
bu güzel avlarının yeni yılda da bereketli olarak devam etmesini dilerim
afiyet olsun rastgele
kasap100 yazdı:Orhan abicim bereketli olsun.
Hava çok güzelmiş, ben de bugün güzelbahçe tarafındaydım, orada da sütliman bir deniz vardı.Yarın da çok güzel görünüyor.
Erkekleri bulmuşsun, daha ne olsun.Taze taze çıtır çıtır, yanında da lıkır lıkır muazzam olur.
Afiyetle, rastgele...
Not: Karar verilmiştir. Sizin tarafta levrek yok.Geçen sefer 5 saat gezdim biliyorsun size yakın. Hep hanos
Bugün hava gercekten yazdan kalmaydı,aralıkta teknede terledim Allah hayıra çıkarsın.Bugün izmarit,erkek mercanın günüydü
levrek için bu kaçıncı dolanmam,anlaşılan sırtıya gelmiyecek bu paşalar.
Teşekkür ederim
Orhan abi..yilin son avi cok bereketli gecmis..masallah..
afiyet olsun..
Hocam`inda dedigi gibi tabladan-tepsiye gecilmis
Yilbasi icin ayirdiklari mercanlar icin de afiyetler..
yeni yila .mercan ziyafeti ile gireceksin anlasilan
biraz dalga varmis,o durumda ilk tekneyi denize iterken,zor oluyor degilmi?
yeni yilda da boyle bereketli avlar dilerim
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]