Albatros-gr yazdı:Ahmet vallahi azminize diyecek bir sey bulamiyorum,sadece alkisliyorum(450 km)
guzel bir hafta sonu olmus,bir dahakine insallah daha cok balikli olur...
butun fotolar cok guzel...fakat o son foto cok ilginc,kim o dahi?yani kimin eli o?
rastgele
Ya siz denizde yapıyosunuz sırtı yaparken bizde yollarda yapıyoruz, hele dönüş yolunda arap hüsoyla melek sezai yi görecektin birinin kafa bitarafa düşüyor birininki bitarafa uyumaktan..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:bereketli olsun onca yola balık az olsada sohbet güzel olmuştur bir sonraki avların daha bereketli olması dileğiyle rastgele selamlar hepinize afiyet olsun.
Olmazmı ismailim hem ne muhabbet, teşekkürler sağol..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:uzunum benim köprüde güzelmiş nasıl sakar başında sinek varmıydı o ağcın altını şimdi anıyormusun .o güzel günler için bilmeem bilmeem yanıyormusun . özledim valla yaw balıklar beni çağrıyor. sarı daha iyileşmedimi adama bi hava değişikliği iyi gelirdi
Tatarım senin köprüyü biliyorsun yine oradan geçtik indim bir kaç resim çektip su biraz azalmış, hem seni andık orda kulakların çınlamadımı..
yycolak yazdı:Abicim sizin muhabbet balık aratmıyorki.
Her şey süper doğayla geçen bir-iki gün.
Dostlarla bol sohpet,ana konu zaten belli:Balık....
Tutulan az sohpet çok.
Bol balıklı nice sohpetlere ve bozulmayan dostluklara İnşallah.
Yalçın abi bizim muhabbetler süper olur hele hele akşam muhabbetleri ateşin başında demlersin çayıda zamanın nasıl geçtiğini anlayamassın..
Çok teşekkürler abi sağol...
ustam61 yazdı:Öncelikle tebrik ediyorum ekipte dağılma olmadığı için.(Karasu ekibi iş başında).avcılığın kuralı bu" 40 gün taban eti yemek" hepimizin yaptığı bir yanlış bence 450/500 km yol yapmak."aman buradan balık çıkmadı hadi gezeleyelim.acep şuraya gitsek tutarmıyız?"Balığın peşinde geziyoruz.Demiyoruz ki "bu balık buradan da geçecek" .ama bazende iyi oluyor atalarımızın dediği gibi "nerde hareket orda bereket".Kim ne derse desin Gezerek balık tutulmuyor.
Uzun'um 4 sazan 1 turnayı 3 e nasıl böldünüz?Resimlerde Arab ın yaptığı menemeni yemişsiniz belli.Haa birde saçta ekmek yapıyo resimin birinde arap.Siz iyice teferruatlı gitmişsiniz.ekmek bulamayız diyemi korktunuz.
Hayrettin abi çok teşkkürler aynen dediğin gibi kaldığımız yerden devam, aslında hiç yapmadığım bir şeydir benim yer değiştirmek bu kez nasıl olduysa ben bu kuralı bozdım olan oldu diye hemde şöyle bir tur olmuş oldu..
Balık paylaşımına gelince
arap hüso 2 aynalı
meleh sezai 2 aynalı 1 turna
uzun ahmet avcunu yaladı
Bzizm ahçımız hüsodur o ne yaparsa yeriz o pişende peynirli gözlemedir sağolsun arabımın elinden her iş gelir pek hamarattır..
Arabıma laf yok tek kelimeyle süperdir.(arap yağ çekmiyorum gerçekleri söylüyorum)
elinize sağlık arkadaşlar ortam süper olmuş arap yemek işleri herzamanki gibi sen yapıyorsun eline sağlık havalar soğukmu arkadaş mont giymiş rast gele...