Dün (iki ağustos)yine rüzgar iyi esiyordu,bugün ise rüzgar daha iyiydi.Burada en büyük sorunum taze yem bulamamam.Hal böyle olunca balık çeşitlenmiyor bende elimdeki donmuş sülünezle genellikle kupes ağırlıklı tavalık balığı çıkarıyorum sonra kalamar aramasına başlıyorum.İki gündede kalamar nedense ortalıkta yoktuDaha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
taze gopanin tavasi,guzel oluyor..afiyet olsun
iste senin avlak cok guzelde,yazdigin gibi her zaman taze yem sorunun oluyor..neyse donmus sulines ile bile.cok guzel baliklar...sadece kalamarlarin kaybolduguna uzuldumfakat bir tane cikmis,demek oralarda onlar...
guzel bir balikcilik olmus..afiyet olsun
Gopez olsun bizim olsun Orhan abi...
Hava Perşembeye iyice güzelleşiyor.Umarım kalamarı da bulursun.
Bereketli ve afiyet olsun.
Bu arada yoğurtlu gopez tarifiyle birlikte yemeğini de bekliyoruz...
Rastgele...
orhanekmekci yazdı:Dün (iki ağustos)yine rüzgar iyi esiyordu,bugün ise rüzgar daha iyiydi.Burada en büyük sorunum taze yem bulamamam.Hal böyle olunca balık çeşitlenmiyor bende elimdeki donmuş sülünezle genellikle kupes ağırlıklı tavalık balığı çıkarıyorum sonra kalamar aramasına başlıyorum.İki gündede kalamar nedense ortalıkta yoktuDaha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
Orhan Bey...
Kupes'leri beğenmiyormuşsunuz gibi bir hava sezinledim...Galiba ortaya karışıklara alıştınız...
Ama yine de güzel av olmuş...Bir de ışık çok güzel açıdan vurmuş resime...Tebrikler...Afiyet olsun...
Albatros-gr yazdı:taze gopanin tavasi,guzel oluyor..afiyet olsun
iste senin avlak cok guzelde,yazdigin gibi her zaman taze yem sorunun oluyor..neyse donmus sulines ile bile.cok guzel baliklar...sadece kalamarlarin kaybolduguna uzuldumfakat bir tane cikmis,demek oralarda onlar...
guzel bir balikcilik olmus..afiyet olsun
Faruk,tavadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum,kupes tazeyken mangalıda nefis oluyor
kasap100 yazdı:Gopez olsun bizim olsun Orhan abi...
Hava Perşembeye iyice güzelleşiyor.Umarım kalamarı da bulursun.
Bereketli ve afiyet olsun.
Bu arada yoğurtlu gopez tarifiyle birlikte yemeğini de bekliyoruz...
Rastgele...
Teşekkürler Bahadır
Lakerda yazdı:Kaptan rüzgar müzgar,yem mem ama yinede tava boş kalmıyor.Tebrikler,bereketli ve afiyet olsun..
Mehmet bey yılın büyük bölümümde kupes masamızdan eksik olmuyor.
Teşekkür ederim