Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2-3 Ağustos 2009
Dün (iki ağustos)yine rüzgar iyi esiyordu,bugün ise rüzgar daha iyiydi.Burada en büyük sorunum taze yem bulamamam.Hal böyle olunca balık çeşitlenmiyor bende elimdeki donmuş sülünezle genellikle kupes ağırlıklı tavalık balığı çıkarıyorum sonra kalamar aramasına başlıyorum.İki gündede kalamar nedense ortalıkta yoktuGulumseDaha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
taze gopanin tavasi,guzel oluyor..afiyet olsun
iste senin avlak cok guzelde,yazdigin gibi her zaman taze yem sorunun oluyor..neyse donmus sulines ile bile.cok guzel baliklar...sadece kalamarlarin kaybolduguna uzuldumSnifsinffakat bir tane cikmis,demek oralarda onlar...
guzel bir balikcilik olmus..afiyet olsunSeerf
Bul
Gopez olsun bizim olsun Orhan abi...Alkis
Hava Perşembeye iyice güzelleşiyor.Umarım kalamarı da bulursun.
Bereketli ve afiyet olsun.
Bu arada yoğurtlu gopez tarifiyle birlikte yemeğini de bekliyoruz...AlkisSeerf
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Kaptan rüzgar müzgar,yem mem ama yinede tava boş kalmıyor.Tebrikler,bereketli ve afiyet olsun..Seerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Dün (iki ağustos)yine rüzgar iyi esiyordu,bugün ise rüzgar daha iyiydi.Burada en büyük sorunum taze yem bulamamam.Hal böyle olunca balık çeşitlenmiyor bende elimdeki donmuş sülünezle genellikle kupes ağırlıklı tavalık balığı çıkarıyorum sonra kalamar aramasına başlıyorum.İki gündede kalamar nedense ortalıkta yoktuGulumseDaha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Orhan Bey...

Kupes'leri beğenmiyormuşsunuz gibi bir hava sezinledim...Galiba ortaya karışıklara alıştınız...Smile

Ama yine de güzel av olmuş...Bir de ışık çok güzel açıdan vurmuş resime...Tebrikler...Afiyet olsun...
Bul
Albatros-gr yazdı:taze gopanin tavasi,guzel oluyor..afiyet olsun
iste senin avlak cok guzelde,yazdigin gibi her zaman taze yem sorunun oluyor..neyse donmus sulines ile bile.cok guzel baliklar...sadece kalamarlarin kaybolduguna uzuldumSnifsinffakat bir tane cikmis,demek oralarda onlar...
guzel bir balikcilik olmus..afiyet olsunSeerf
Faruk,tavadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum,kupes tazeyken mangalıda nefis oluyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Gopez olsun bizim olsun Orhan abi...Alkis
Hava Perşembeye iyice güzelleşiyor.Umarım kalamarı da bulursun.
Bereketli ve afiyet olsun.
Bu arada yoğurtlu gopez tarifiyle birlikte yemeğini de bekliyoruz...AlkisSeerf
Rastgele...
Teşekkürler BahadırSeerf

Lakerda yazdı:Kaptan rüzgar müzgar,yem mem ama yinede tava boş kalmıyor.Tebrikler,bereketli ve afiyet olsun..Seerf
Mehmet bey yılın büyük bölümümde kupes masamızdan eksik olmuyor.
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,tavadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum,kupes tazeyken mangalıda nefis oluyorSeerf
bizim yaslarda tavadan uzak durmak,akilli is,fakat tavayi seviyorum iste,isin kotusu
kesinlikle mangalida guzel olur....birazda limonlu -zeytinyagi uzeine..offff afiyet bal seker olsunSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,tavadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum,kupes tazeyken mangalıda nefis oluyorSeerf

Bence bu hayvansal yağlar (manda tereyağı gibi)ile yapılan tava konusunun da üzerinde durulması lazım.Bence bizi kandırıyorlar...

Baksanıza....

Ispanakta demir yokmuş...
Yumurta kollesterol yapmıyormuş...
Bulmaca çözmek kafa çalıştırmıyormuş...Happy
Bul
aygroup yazdı:Bence bu hayvansal yağlar (manda tereyağı gibi)ile yapılan tava konusunun da üzerinde durulması lazım.Bence bizi kandırıyorlar...

Baksanıza....

Ispanakta demir yokmuş...
Yumurta kollesterol yapmıyormuş...
Bulmaca çözmek kafa çalıştırmıyormuş...Happy
neye inanacagimizi sasirdik artikHi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  10-13 agustos 2016 levrekler LeVrEkCi 24 1,905 30-08-2016, 09:33
Son Yorum: LeVrEkCi
  28 Ağustos 2015 çeşme. Arkadaşım Mehmet ile Salih Reis 21 2,219 09-10-2015, 22:14
Son Yorum: tahsinmersin
  15 Ağustos 2015 Çeşme Salih Reis 10 1,279 07-10-2015, 08:20
Son Yorum: Salih Reis
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 4,932 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet
  levrekci 18-11-2009 LeVrEkCi 48 6,208 03-02-2010, 11:25
Son Yorum: fotokopici
  2009 un son avı orhanekmekci 49 5,685 04-01-2010, 20:23
Son Yorum: orhanekmekci
  17/12/2009 Raporu thunderbolt 60 7,003 24-11-2009, 01:15
Son Yorum: ilerya
  levrekci ne tutar :) 6-10-2009 LeVrEkCi 50 6,267 11-10-2009, 00:50