Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ufuk hocam tatil dönüşünde yanıma uğradı(12.07.2009)
Bugün Eskişehir e döndüm arkadaşlar.Sıcağı sıcağına hemen yazıyorum.Dönüş yolunda tabi ki Alper e uğradım.Pazar günü belki yoktur dedim ama kuşlar yada balıklar haber vermiş Gulumse Alper dükkandaydı.
Bu sefer fazla şaşırmadı geçenkine göreSiyirdim
Burada yine Alper ve Yusuf kardeşime misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için çok teşekkür ederim.Alper ile sohbet ederken Yusuf geldi ailesi ile.Düğüne giderken uğramış.Sağolsun o da ailesi ile arabadan inip yanımıza geldi ve hep beraber sohbetimize devam ettik.Güzel de hatıra fotoğrafımızı çektikten sonra tekrar görüşmek ümidiyle vedalaşıp Eskişehir e yola çıktık.
Selamlar...
Bul
ufuktan26 yazdı:Bugün Eskişehir e döndüm arkadaşlar.Sıcağı sıcağına hemen yazıyorum.Dönüş yolunda tabi ki Alper e uğradım.Pazar günü belki yoktur dedim ama kuşlar yada balıklar haber vermiş Gulumse Alper dükkandaydı.
Bu sefer fazla şaşırmadı geçenkine göreSiyirdim
Burada yine Alper ve Yusuf kardeşime misafirperverlikleri ve sıcak sohbetleri için çok teşekkür ederim.Alper ile sohbet ederken Yusuf geldi ailesi ile.Düğüne giderken uğramış.Sağolsun o da ailesi ile arabadan inip yanımıza geldi ve hep beraber sohbetimize devam ettik.Güzel de hatıra fotoğrafımızı çektikten sonra tekrar görüşmek ümidiyle vedalaşıp Eskişehir e yola çıktık.
Selamlar...

Sağ salim Eskişehirede dönmüşsün Ufuk hoca geçmiş olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul
Teşekkür ederim Orhan abi.Allah a şükür sağ salim döndük.1,5 saat oldu hemen hemen.Gulumse
Bul
kasap100 yazdı:Ufuk hocam tatili bitirdi anlaşılan.
Allah muhabbetinizi arttırsın Alper.Alkis
En kısa zamanda aramıza daha sık dönmen dileğiyle AlperAlkisSeerf
teşekkürler bahadır abi inşallah
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
cesuryürek77 yazdı:alper anladığıma göre eşin rahatsızmış.Geçmiş olsun
doğru muhammed kardeşim rahatsız teşekkür ederim...Gulumse
Bul
Ufuk hocama göstermiş olduğunuz misavirperverlikten dolayı sizi kutluyorAlkis ve iyi haberlerle bir an önce aramıza dönmeni canı gönülden istiyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun..Affet
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ufuktan26 yazdı:Teşekkür ederim Orhan abi.Allah a şükür sağ salim döndük.1,5 saat oldu hemen hemen.Gulumse
sağ salim döndüğüne sevindim hocam unutma abi buraya alabalık avına çağırıcaz seni...
Bul
ufuktan26 yazdı:Teşekkür ederim Orhan abi.Allah a şükür sağ salim döndük.1,5 saat oldu hemen hemen.Gulumse
sağ salim döndüğüne sevindim hocam unutma abi buraya alabalık avına çağırıcaz seni...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ufuk hocama göstermiş olduğunuz misavirperverlikten dolayı sizi kutluyorAlkis ve iyi haberlerle bir an önce aramıza dönmeni canı gönülden istiyorum, Allah yar ve yardımcınız olsun..Affet
teşekkürler ahmet abim allah razı olsun
Bul
işte sitemizin başka bi güzel yanıda budur dostlar sanal alemde bu kadar yazışıyoruz birilkte sohbetler ediyoruz yolumuz düştüğünde de karşılaştığımızda 40 yıllık dostmuşsuz gibide davranıyoruz ne mutlu bizlereki bu ortamı bereber oluşturmuşsuz sizlere teşekkür ederim dostlar saygılar.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Agustos 2009 tatilim Karaburun-İzmir mariner8 33 6,751 22-08-2009, 00:04
Son Yorum: mariner8
  Bugün (19.06.2009) Burdur a uğradım. ufuktan26 30 4,831 13-07-2009, 15:59
Son Yorum: alperburdur