Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Agustos 2009 tatilim Karaburun-İzmir
İşlerimi biraz ayarladım ve hanımda yıllık iznini Agustoza bırakmıştı , dedikki bu fırsat bu fırsattır , bacanağımın Karaburundaki yazlığına gitmeye karar verdik, Gümilcineden 31 Temmuz akşamı saat 19 gibi Türkiyeye yolculuğum başladı , iki akşam Assosta kaldıktan sonra ver elini Karaburun , İnanmayacaksınız Karaburuna vardım yorgunluk kahvemi içerken daha o anda sağ olsun Küçük Erol balığa çıkmamızı teklif etti Ohyandaneh tabi hemen oltalarımı kavradığım gibi kendimi sandalın üzerinde buldum , gemi yolu dedikleri bölgede avlandık , derinlik 95 m benim için hiç alışılmadık bir derinlik çünkü bizim burada avlandığımız derinlikler maksimum 25 m ,yem olarak çimçim (gambari ) ve taze sülines kullandık, tuttuğumuz balıklar has mercan , patlakgöz mercan ,yabani mercan (balades ) , hanos
Bir gün sonra bacanağımın komşusu Ugur beyle balığa çıktık, biraz sirti ,biraz dip oltacılığı 45m derinlikte, aynı derinlikte büyük adanın yanında akşam üzeri biraz kalamarcılık yaptık , yeri gelmişken buradan Uğur beye çok çok teşekkür ederim
Eeeeee Karaburuna gitmişken Orhan kaptanımızı hiç ziyaret etmez olurmuyum ? Telefon görüşmesinden sonra , Küçükbahçe sahiline gittim, orada Orhan kaptanla buluştuk ve evine gittik bol bol balıkçılık sohpeti ettik, yeri gelmişken buradan Orhan kaptanımıza çok çok teşekkür ederim herşey için , balığa da çıkacaktık ama bir türlü o günlerde hava müsait etmediSnifsinf ne yapalım kısmetmiş,
Ver hasıl tam 13 gün çok güzel bir tatil geçirdik, herkeze bundan daha iyi tatiller dilerim 76
Foto 1 , Küçük Erolun sandalı
Foto 2, Ailece bacanak ve biz
Foto 3, uğur beylen balıkçılığımız
Foto 4, Orhan kaptanla Küçükbahçe sahilinde buluşmamız
Foto 5, Orhanekmekçinin emektar sandalı
Foto 6 Orhan kaptanın yazlığında sohpetimiz
Foto 7, 8 Balıklar
Foto, 9 Karaburun limanından çekiliş Uğur beyin sandalıyla
Foto 10, kaldığım yer Büyükkent sitesi

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Sevgili meslekdaş abim Allah içinize sindirsin.
Yorucu iş günlerinden sonra güzel bir tatil, dinlence ve balıkçılık olmuş.
Derinlik farkı balıkçılığınızı etkilememiş maşallah.
Pembelerin keyfini çıkartmışsınız...
Tebrikler, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
tatilde bile asli görev terk edilmemişAlkisGulumse afiyet olsun mercanlar harika görünüyor.. meraya yabancılık çekilmemiş zaten karşı kıyıda avlanıyorsunSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi, tatilin böylesine can kurban AlkisSeerf hem dostlar hem balıklar daha ne olsun Smile.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Fotoların devamı ! Bazılarını güzel yikleyemedim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
kasap100 yazdı:Sevgili meslekdaş abim Allah içinize sindirsin.
Yorucu iş günlerinden sonra güzel bir tatil, dinlence ve balıkçılık olmuş.
Derinlik farkı balıkçılığınızı etkilememiş maşallah.
Pembelerin keyfini çıkartmışsınız...
Tebrikler, rastgele...AlkisSeerf
Teşekkürler meslektaşım 76 rastgele
araphüso26 yazdı:tatilde bile asli görev terk edilmemişAlkisGulumse afiyet olsun mercanlar harika görünüyor.. meraya yabancılık çekilmemiş zaten karşı kıyıda avlanıyorsunSiyirdim
Teşekkürler Hüseyin , dediğin gibi aynı balıklar yalnız derinlik farkı var ,
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, tatilin böylesine can kurban AlkisSeerf hem dostlar hem balıklar daha ne olsun Smile.
Teşekkürler Serkan , rastgele
Bul
Ahmet aretlik guzel bir tatil olmus..
fotolarda ayri bir guzel anlatiyor tatili
rastgele
Bul
oh maşallah,balıklarda güzel olmuş tatilde güzel olmuş,orhan babayı ziyaret doyumsuz olmuşAlkisseneye dahada güzeli olur inşallah.rastgele Alkis
Bul
Sevgili Adaşım...

Herşey çok güzel...Balıklar harika...

Ama Orhan usta ile resmin çerçevelik olmuş..Tebrikler...
Bul
Ahmet Abi güzel tatile bizler de sevindik Gulumse Orhan Abi'yle buluşmanız da çok hoş Alkis Bu sene sanırım geçen senelere göre rüzgar biraz daha fazla.Ya da ben öyle hissediyorum , bilmiyorum Smile Ama güzel çeşit yapmışsınız Alkis Yazmamışsın ama gopez ve melanur da görür gibi oldum.Afiyetler olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  fotokopici İZMİR'de bucalıfikret 12 2,831 19-07-2010, 13:55
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ufuk hocam tatil dönüşünde yanıma uğradı(12.07.2009) alperburdur 23 4,162 30-08-2009, 13:35
Son Yorum: alperburdur
  Bugün (19.06.2009) Burdur a uğradım. ufuktan26 30 4,831 13-07-2009, 15:59
Son Yorum: alperburdur
  Paskalya tatilim İzmirde mariner8 19 3,196 30-04-2009, 00:00
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi