İşlerimi biraz ayarladım ve hanımda yıllık iznini Agustoza bırakmıştı , dedikki bu fırsat bu fırsattır , bacanağımın Karaburundaki yazlığına gitmeye karar verdik, Gümilcineden 31 Temmuz akşamı saat 19 gibi Türkiyeye yolculuğum başladı , iki akşam Assosta kaldıktan sonra ver elini Karaburun , İnanmayacaksınız Karaburuna vardım yorgunluk kahvemi içerken daha o anda sağ olsun Küçük Erol balığa çıkmamızı teklif etti eh tabi hemen oltalarımı kavradığım gibi kendimi sandalın üzerinde buldum , gemi yolu dedikleri bölgede avlandık , derinlik 95 m benim için hiç alışılmadık bir derinlik çünkü bizim burada avlandığımız derinlikler maksimum 25 m ,yem olarak çimçim (gambari ) ve taze sülines kullandık, tuttuğumuz balıklar has mercan , patlakgöz mercan ,yabani mercan (balades ) , hanos
Bir gün sonra bacanağımın komşusu Ugur beyle balığa çıktık, biraz sirti ,biraz dip oltacılığı 45m derinlikte, aynı derinlikte büyük adanın yanında akşam üzeri biraz kalamarcılık yaptık , yeri gelmişken buradan Uğur beye çok çok teşekkür ederim
Eeeeee Karaburuna gitmişken Orhan kaptanımızı hiç ziyaret etmez olurmuyum ? Telefon görüşmesinden sonra , Küçükbahçe sahiline gittim, orada Orhan kaptanla buluştuk ve evine gittik bol bol balıkçılık sohpeti ettik, yeri gelmişken buradan Orhan kaptanımıza çok çok teşekkür ederim herşey için , balığa da çıkacaktık ama bir türlü o günlerde hava müsait etmedi ne yapalım kısmetmiş,
Ver hasıl tam 13 gün çok güzel bir tatil geçirdik, herkeze bundan daha iyi tatiller dilerim
Foto 1 , Küçük Erolun sandalı
Foto 2, Ailece bacanak ve biz
Foto 3, uğur beylen balıkçılığımız
Foto 4, Orhan kaptanla Küçükbahçe sahilinde buluşmamız
Foto 5, Orhanekmekçinin emektar sandalı
Foto 6 Orhan kaptanın yazlığında sohpetimiz
Foto 7, 8 Balıklar
Foto, 9 Karaburun limanından çekiliş Uğur beyin sandalıyla
Foto 10, kaldığım yer Büyükkent sitesi
Bir gün sonra bacanağımın komşusu Ugur beyle balığa çıktık, biraz sirti ,biraz dip oltacılığı 45m derinlikte, aynı derinlikte büyük adanın yanında akşam üzeri biraz kalamarcılık yaptık , yeri gelmişken buradan Uğur beye çok çok teşekkür ederim
Eeeeee Karaburuna gitmişken Orhan kaptanımızı hiç ziyaret etmez olurmuyum ? Telefon görüşmesinden sonra , Küçükbahçe sahiline gittim, orada Orhan kaptanla buluştuk ve evine gittik bol bol balıkçılık sohpeti ettik, yeri gelmişken buradan Orhan kaptanımıza çok çok teşekkür ederim herşey için , balığa da çıkacaktık ama bir türlü o günlerde hava müsait etmedi ne yapalım kısmetmiş,
Ver hasıl tam 13 gün çok güzel bir tatil geçirdik, herkeze bundan daha iyi tatiller dilerim
Foto 1 , Küçük Erolun sandalı
Foto 2, Ailece bacanak ve biz
Foto 3, uğur beylen balıkçılığımız
Foto 4, Orhan kaptanla Küçükbahçe sahilinde buluşmamız
Foto 5, Orhanekmekçinin emektar sandalı
Foto 6 Orhan kaptanın yazlığında sohpetimiz
Foto 7, 8 Balıklar
Foto, 9 Karaburun limanından çekiliş Uğur beyin sandalıyla
Foto 10, kaldığım yer Büyükkent sitesi