Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün (19.06.2009) Burdur a uğradım.
Arkadaşlar yoğun bir dönemin ardından oğlumun sınavı da bitince Eskişehir deki işlerimize geçici bir süre el sallayıp bugün baba- oğul Finike ye doğru yola çıktık.Sizlerle paylaşmak istedim. Bildiğiniz gibi Antalya yolu Burdur un hemen dışından geçiyor.Saat 15 45 gibi Burdur şehir merkezine girip forumumuzun üyelerinden sevgili kardeşim Alper (Alper Burdur) in yanına uğradım.Ara sokaklardan dolaşa dolaşa bulduk ve ona bir sürpriz yaptık.
Sağolsun Alper kısa bir şaşkınlık geçirdikten sonra (nasıl geçirmesin ceviz ezmesi satan dükkanına girdim "taze balık varmı" diye sorunca hafif bir afallama oldu haliyleHappy) çok sevindi.Bizi çok güzel ağırladı sağolsun.Alper kardeşime buradan da teşekkür ederim.Bu arada Alper in arkadaşı Yusuf balığa gitmiş Onunla da kısa bir telefon görüşmemiz oldu.Dükkanın bir köşesinde yine balık malzemeleri vardı.Alper yine birşeylerle uğraşıyor,yeni yöntemler hazırlıyordu.Yaklaşık bir saatlik sohbetten sonra yolcu yoluna gerek dedik Alper ve İbrahim abi ile vedalaştık. Finike ye doğru yola koyulduk..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
hocam ne güzel olmuş helal olsun şu an finikedesin ozaman.. alpere seni güzel ağırladığı için sende alperimi ziyaret ettiğin için ikinizide canı gönülden kutlarım..insan hiç yabancılık çekmiyo değilmi?Alkis Roseceviz ezmesinin tadı nasıldıHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hocam supriz ve ayni zamanda guzel bir ziyaret olmus....Allah muhabbetinizi arttirsin..
ceviz ezmesi nasil ..guzel mi?
Finike`dende fotolar bekliyoruzSeerf
Bul
Hocam ne güzel bir süpriz yapmışsınız.Harika vallahi.
En çok da "taze balık " esprisini sevdim.Çok güldümHappy
Oğlunuz da size çok benziyor.Yeni bir amatör balıkçı kardeşimiz yetişiyor.
Aman fazla ceviz sağlığa zararlıBoboWinkAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
araphüso26 yazdı:hocam ne güzel olmuş helal olsun şu an finikedesin ozaman.. alpere seni güzel ağırladığı için sende alperimi ziyaret ettiğin için ikinizide canı gönülden kutlarım..insan hiç yabancılık çekmiyo değilmi?Alkis Roseceviz ezmesinin tadı nasıldıHehe
Aynen öyle Hüseyin.Ceviz ezmesi süper yaa.Daha önce tatmıştım zaten.Oğlum şimdi daha da çok sevdi.

Albatros-gr yazdı:Hocam supriz ve ayni zamanda guzel bir ziyaret olmus....Allah muhabbetinizi arttirsin..
ceviz ezmesi nasil ..guzel mi?
Finike`dende fotolar bekliyoruzSeerf
Ezme çok nefis Faruk.Finike den de fotolar eklerim inşallah.Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Hocam ne güzel bir süpriz yapmışsınız.Harika vallahi.
En çok da "taze balık " esprisini sevdim.Çok güldümHappy
Oğlunuz da size çok benziyor.Yeni bir amatör balıkçı kardeşimiz yetişiyor.
Aman fazla ceviz sağlığa zararlıBoboWinkAlkis

O anda müşteri vardı dükkanda.Garip garip baktı gülmeye başladıSiyirdim
Happy

Ayarı kaçırmadan yiyeceksin Bahadır Siyirdim
Bul
Alkisufuk hocam alpere güzel sürpriz yapmışsınız birgün bu tarafada bekleriz Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:Alkisufuk hocam alpere güzel sürpriz yapmışsınız birgün bu tarafada bekleriz Gulumse

İnşallah Nihat.Oğlum belki İstanbul da okuyabilir.O zaman bıkarsın vallahi.Her hafta sonu bakarsın ordayızSiyirdim
Bul
Taze balık varmı taze,harika espiriymişSiyirdimBoboBurdurda bir kardeşimizn olduğunu hatırladığın için seni,misafirperverliğinden dolayı Alperi kutluyorumAlkisUfuk hocam inşallah her şey gönlüne göre olur.İyi tatillerSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Taze balık varmı taze,harika espiriymişSiyirdimBoboBurdurda bir kardeşimizn olduğunu hatırladığın için seni,misafirperverliğinden dolayı Alperi kutluyorumAlkisUfuk hocam inşallah her şey gönlüne göre olur.İyi tatillerSeerf

Teşekkürler Orhan abi.Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallahAffet
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ufuk hocam tatil dönüşünde yanıma uğradı(12.07.2009) alperburdur 23 4,174 30-08-2009, 13:35
Son Yorum: alperburdur
  Agustos 2009 tatilim Karaburun-İzmir mariner8 33 6,753 22-08-2009, 00:04
Son Yorum: mariner8
  Bugün İstanbul'daydım( Nihat'la(Levrekci) tanıştık:) ) Bahadır Sarıca 32 4,757 30-04-2009, 01:39
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  bugün yaşandı LeVrEkCi 31 5,666 06-05-2008, 23:13
Son Yorum: boranmursel

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi