Ufuk hocam finike dönüşünde ailesi ile yanıma uğradı ve yine beni çok sevindirdi. Ufuk hocamdan finike raporlarını canlı canlı dinlemek daha bir başkaydı tam muhabetimiz esnasında Yusuf da (yusufburdur) ailesi ile gelmez mi tabi başta tanıyamadı ufuk hocamı, çok güzel ve sıcak bir ziyaret oldu hepinizin huzurunda ufuk hocama ve ailesine tekrar tekrar teşekkür ederim...
E bide alabalık avına götürmek için ufuk hocamın kanına girmeye çalıştık yusufla, inşallah ufuk hocamı da alıp bir alabalık avı yaparız ümidi ile...
(Eşimin rahatsızlığı dolayısı ile evimizde kalmıyoruz ve bu zamanlarda pek siteye giremiyorum, konuyu bile arkadaşımın internet cafesinden açtım en yakın zamanda inşallah eskisi gibi hep aranızda olmak dileğiyle...)
Noton resim ufuk hocam finikeye gderken yanıma uğradığında çekilmişti
Anlaşılan Ufuk hoca tatilinin ilk bölümü bitirdi dönüşde olsa sizleri unutmadığı için Ufuk hocamı mısafirperverliğinizden dolayı Yusufla ikinizi kutlarım
orhanekmekci yazdı:Anlaşılan Ufuk hoca tatilinin ilk bölümü bitirdi dönüşde olsa sizleri unutmadığı için Ufuk hocamı mısafirperverliğinizden dolayı Yusufla ikinizi kutlarım
aygroup yazdı:Sevgili Alper ..
Misafirperverliğini zaten biliyorduk.Her ne kadar yanına gelemiyorsak ta seninle beraber olduğumuzu unutma..
Yusufa da çok selamlar..
alper anladığıma göre eşin rahatsızmış.Geçmiş olsun
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3] Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]