Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünkü Ala-karabalık avımız...
Uzun_ahmet yazdı:Bence balıklar bulundukları ortama ayak uydurmuşlar yani kamufle olmuşlar, Ahmet abi yine güzel bir olmuş tebrikler...AlkisAlkis

Sağol Adaşım...

Sevgiler...
Bul
her seferinde öğretici bilgilerle dolu raporlarınızı takip etmekten keyif alıyorum paylaşımınız için teşekkürler rastgeleAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın...

HappySeninle kafa yapımız bile aynı sanıyorum.HappyBen de ilk gördüğümde ilk aklıma gelen buydu...Tabii ki özellikle dikkat ettim...Önce farklı bir tat aldım..Sonra yok ..hayır...psikolojik olarak etkilenmişimdir dedim..Daha dikkat ettim..

Çok bariz olmasa da bir lezzet farkı olduğunu gördüm..

Diğer balıklara ayıp olmasın diye daha güzeldi demiyorum...

Sevgiler...

Canım Abim,
O kadar güzel yerlerde,o kadar güzel avlar yapıyorsunuzki ne yazacağımı şaşırıyorum.
Fotolar süper,anlatım süper,Yemek tarifleri muhteşem.
Bizlere yorum yapmaya bile adeta fırsat vermiyor.
Gıpta ediyorum valla.
Gönülden kutluyorum.Harikasınız.Sağlıklar.
Bul
bahriyeli yazdı:her seferinde öğretici bilgilerle dolu raporlarınızı takip etmekten keyif alıyorum paylaşımınız için teşekkürler rastgeleAlkisSeerf

Teşekkürler İsmail Kardeşim...

Sözleriniz bizi daima daha iyiye teşvik ediyor.Teşekkür bizden...

Sevgiler...
Bul
bencede oranın karanlık olmasıyla olabilir yani güneş görmeden orada yaşamışlarsa karanlık kalmış olabilirler,
pekii acaba etlerinde sorun olabilirmi yani günessiz ortamda yetişmiş siyah renkli balıklar saglıksız olabilirmi acaba diye düşündüm şimdi.
ama muhteşem bir yer gerçekten güneş sızmayacak kadar ağaçlarla kapanmış.bereketli olsun ahmet abi rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:bencede oranın karanlık olmasıyla olabilir yani güneş görmeden orada yaşamışlarsa karanlık kalmış olabilirler,
pekii acaba etlerinde sorun olabilirmi yani günessiz ortamda yetişmiş siyah renkli balıklar saglıksız olabilirmi acaba diye düşündüm şimdi.
ama muhteşem bir yer gerçekten güneş sızmayacak kadar ağaçlarla kapanmış.bereketli olsun ahmet abi rastgele Alkis

Sevgili Nihat....

Kesinlikle oranın karanlık olması ile bağlantılı bir olay..Aslında Alabalık güneşi seven ve güneşe çıkan bir balık değil.Diğer güneş gören yerlerde de balığı ya bir taş altından ya da bir ağaç kökünün içinden alıyoruz.Ayrıca güneş suyu biraz ısıttığı için balık sevmiyor..

Yani kısaca esas Alabalık lezzeti bunlarda var.Ama böyle yer bulmak çok zor.Daha önce de yazmıştım.Bu balıklarda ötekilere göre farklı bir tat olduğunu tespit ettim.

İlgine teşekkürler...

Sevgiler...
Bul
ne güzel uyum sağlamış balıklar,desen desen olmuş rengi..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Ege yazdı:ne güzel uyum sağlamış balıklar,desen desen olmuş rengi..

İlginize teşekkürler....

Selamlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kızılırmak Bekir/bıyıklı avımız hasana 16 1,766 30-11-2015, 12:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  Denizde ilk avımız sefer 18 2,452 09-06-2014, 11:07
Son Yorum: sonosmanlı1111
  palamut ve mercan avımız. bucalıfikret 32 4,623 03-10-2012, 19:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  Palamut Avımız aygroup 70 7,639 30-08-2010, 22:52