Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugünkü Alabalıkar....
Değerli Arkadaşlar...

Bugün sabah 03 .00 civarı Alabalık avına gitmek üzere yola koyulduk.Dün akşamdan hava raporu çok güzel olarak alınmıştı.Hava aydınlanmadan derede, elde olta hazır olarak güneşin doğmasını bekliyordum.Hava yarı aydınlıkken ilk oltayı attım ve dolu geldi..Harika bir başlangıç sonrası tabii ki muhteşem bir alabalık avı yaparak eve döndük..

Yolda olan birkaç ilginç olayı da sizlerle paylaşmak istedim.Önce arabanın ışıklarında ne olduğunu anlayamadığımız bir hayvan gördük.Tavşan gibi atlayarak koşmasına rağmen kulakları çok kısa idi.Kuyruk ta kısa olunca far ışığında uzaktan ne olduğunu anlayamadık.Tam onu konuşurken yola bir domuz fırladı ve önümüzde koşmaya başladı.Biz kaçacak diye beklerken o dik dağa çıkmak için yönünü çevirdi.Sonra baktı çıkamayacak vazgeçti .Kendini sol tarafımızda çatağa adeta attı.Kararsız domuza oldukça fazla güldük..
Arkadaşım ise öğle saatlerine yakın bir dişi geyik kaldırmış.hem de yatağından.Ben de görmek isterdim doğrusu...

Av bölgemizden bir kaç resim getirdim.Ve Alabalıklarımızın her birinin kırmızı beneklerinin yapısı ve rengi başkadır diye de göstermek istedim...

Sevgiler...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Ahmet abi dün geceki heyecana değmiş bugünkü avınız.Tebrikler, bereketli bir av yapmışsınız.Afiyet olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Ahmet abi guzel baliklar..bereketli ve afiyet olsunSeerf
fotolarda cok guzelAlkis
Bul
Tebrikler keyifli ve heyecanlı bir av olmuş. Aman domuza dikkat edin
Bul
Dün geceki heyecanına değecek kadar güzellermiş,ayrıca avlağınızda ayrı güzellikte .Bereketli afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
afiyet olsun herkese zeytin yagına yatırıp korda ızgarAlkis
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
ahmet abi senin şu av maceralarına bayılıyorum doğrusu,ortam şahane görünüyor birde domuzlar tavşanlar eklenince tam macera olmuş.
afiyet olsun rastgele.
Bul
ahmet abi paylaşımın için teşekkürler güzel macaralı av olmuş resimler harika eline sağlık rast gele...AlkisSeerf
Bul
ahmet abi tebriklerAlkis güzel bi gün we aw geçirmişsiniz...hediyesi alabalıklarda süpermiş Happybiz burda anca çiftlikten alabiliyoruz Siyirdimafiyetler olsunSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
ahmet abi teşekkürler çok güzel paylaşım doğa ve alabalıklar sizi bayağı keyiflendirmiş bereketli avlar rastgele.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bugünkü hasılat(KEMANİ köpekbalığı) ozoca51 38 10,537 02-12-2009, 12:33
Son Yorum: efe4848
  Bugünkü Ala-karabalık avımız... aygroup 27 3,536 08-07-2009, 23:29
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi