Yorumları: 63
Konuları: 4
araphüso26 yazdı:eyvallah hocam bu hafta azad etme haftası olmuş.. dediğiniz gibi kızıldamlar çok kalabalık diye gitmedik.. söğüt barajına iniverdik.tek tük kalan iri aynalı hedefimizdi ama olmadı.. yedik içtik muhabbet yaptık dinlendikte. fotolar çok güzel çıkmış ben kalabalıktan hoşlanmıyorum.. bu sene sarıyer yapacaz haberin olsun

ne zaman? eşimle gelebilir miyim?
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Hocam sezon hayırlı olsun.Daha büyük sazanlara inşallah.Rastgele
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
graybeard yazdı:ne zaman? eşimle gelebilir miyim?
ağustos 15 ten sonra olabilir neden olmasın
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Hocam tebrikler , özellikle de iadeler için

İnşallah sazanların irilerini alırsınız sezonda.Rasgele...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Murat Hocam tebrikler.İadeler için...
Atalar ne demiş:Ne verirsen elinle o gelir seninle..
Umarım aynı yerde çok büyük balıklar yakalarsınız.Sağlıklar.
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Yeni sezon hayırlı uğurlu olsun bereketli bol büyük balık tutarsınız inşallah saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 675
Konuları: 91
şu eskişehir ne muhteşem yer ya.
Yorumları: 124
Konuları: 5
Uzun_ahmet yazdı:Murat hocam bu sene sanırım heryer ayni gerçi daha sezonun başındayız, inşallah ilerleyen haftalarda istediğimiz verimi alırız..
İlerleyen haftalar girmek üzere, ama pek değişiklik yok Ahmet abi..Her yerde el kadar çapaklar
araphüso26 yazdı:eyvallah hocam bu hafta azad etme haftası olmuş.. dediğiniz gibi kızıldamlar çok kalabalık diye gitmedik.. söğüt barajına iniverdik.tek tük kalan iri aynalı hedefimizdi ama olmadı.. yedik içtik muhabbet yaptık dinlendikte. fotolar çok güzel çıkmış ben kalabalıktan hoşlanmıyorum.. bu sene sarıyer yapacaz haberin olsun

Kalabalıktan bende hoşlanmıyorum. Arkadaşlar çok ısrar ettiği için kızıldamlara gittik (tıp'tan güvenlikçi Hakan ve bizim öğrenci işlerinden Doğanla) Söğüt göletinde bol bol kafa dinlemişsiniz. Sarıyarda ben sana bakıyorum. Baha abiyle gitmem zaten, onla şansım hiç olmuyor. Yaz okulunda pazartesi ve salı günleri dersim var onun dışında hep boşum.
maceratorr yazdı:şu eskişehir ne muhteşem yer ya.
İltifatınız için teşekkür ederim..
Konuya mesaj atan diğer üstadlara da teşekkür ederim.
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Örnek bir balıkçılık olmuş...
Tebrikler Hocam...
Selamlar...
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
sezon açılışın hayırlı olsun hocam,bi dahaki sefere güzel sazanlar denk gelir inşallah..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir